18.12.16

ΠΟΤΑΜΙ: Που πάνε τα λεφτά μας;

ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. Ε ΚΑΙ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΜΑΛΑΚΑ "ΕΛΛΗΝΑ" ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ.

Η Χ.Α, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. (ΟΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ)

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ... ΕΘΝΙΚΕΣ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ/ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ/ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

2 comments :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ!

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ