03/10/2016

Συνελήφθησαν οι τρεις πρόσφυγες που λήστεψαν το ζευγάρι στο ΑΠΘ και μετά ασέλγησαν εις βάρος της κοπέλας.

Συνελήφθησαν χθες (02-10-2016), στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, επτά (7) άτομα που ενέχονται σε υπόθεση ληστείας και βιασμού καθώς και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για επτά (7) αλλοδαπούς ηλικίας 16 έως 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, του βιασμού κατά συναυτουργία, της απλής σωματικής βλάβης, παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, για περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 20 και 23 ετών (άνδρας–γυναίκα αντίστοιχα), και εξαναγκασμού της 23χρονης σε ασελγείς πράξεις, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες (02-10-2016), οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών. Έπειτα από άμεσες ενέργειες, ταυτοποιήθηκαν αρχικά, τα στοιχεία ενός εκ των εμπλεκομένων στην παραπάνω υπόθεση και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία στο κέντρο της πόλης, στην οποία παρευρίσκονταν συνολικά (7) αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων οι δράστες, της πραγματοποιηθείσας καταγγελίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (1) κιλού και (962,9) γραμμαρίων, μέρος της οποίας, διαμοιρασμένο σε (14) μικροδέματα, πρόσφορα για εμπορία,
  • (2) ζυγαριές ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των (5.670) ευρώ,
  • (11) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και (8) κάρτες sim,
  • χρυσαφικά – κοσμήματα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται,
  • αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων ύψους (3.550) ευρώ και
  • πορτοφόλι, που περιείχε προσωπικό έγγραφο ημεδαπού.
Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ένας εκ των συλληφθέντων αντιστάθηκε σθεναρά, προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψη, χωρίς να καταφέρει να διαφύγει. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΟ "ΣΤΟΧΟΣ": Από τους τρείς συλληφθέντες εχθές για τον βιασμό μετά ληστείας μέσα στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης, μόνο ο ένας είχε σημανθεί από τις αρχές και είχε μάλιστα εμπλακεί και σε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ είχε φιλοξενήθεί και σε hot spot για ένα διάστημα... Οι άλλοι δύο ήταν παντελώς άγνωστοι!!! Ούτε πότε μπήκαν, ούτε πόσο καιρό ήταν εδώ γνωρίζουν οι αρχές, κάτι που πιστοποιεί όχι μόνο το πόσο μπουρδέλο είμαστε πλέον αλλά κι ότι οι αριθμοί που μας παρουσιάζουν είναι από πλασματικοί εως ΠΛΑΣΤΟΙ...

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΖΗΤΩ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ «ΑΝΗΛΙΚΟ» ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΤΟ ΑΠΘ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

4 comments :

  1. Anonymous3/10/16 23:08

    αναρχοπολσεβικα δικια τους ηταν εθελοντρια σε διαφορα χοτ σποτς
    καλα να παθει.....

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/10/16 11:15

    Τους την "καπνισε"καλα την πιπα η αλληλεγγια; προσωπικα θα ηθελα να επεκταθουν και στον "συνοδο"της. Οι εν λογω δραστες στον εισαγγελεα πλημεληοδικων απολογουνται και για την πραξη αλλα και για τα ναρκωτικα που βρεθηκαν στο σπιτι που εμεναν. Πλημεληοδικων παρακαλω.

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/10/16 11:22

    Η κότα ο αναρχοανύπλητος έκανε φτερά κι άφησε την συντρόφισσα στους καημένους μετανάστες! Αυτοί είναι οι αριστεροί, κι όπως έλεγε και ο ηγέτης, στην βία των εβραιομπολσεβίκων μόνο με περισσότερη βία μόνο μπορείς να απαντήσεις!


    12G

    ReplyDelete
  4. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΗΔΗ ΔΕΧΕΤΑΙ "ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ" ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΙΠΩΣΑΝ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ...ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ

    ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΧΕ ΞΕΒΡΑΣΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΜΜΙΑ 100 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΕΔΩ (ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ) ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ...ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΛΩΣΑΝ ΧΕΡΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΟΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ "ΕΓΓΥΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.

    ReplyDelete