11/09/2016

Η Βουλγαρία περιμένει γερμανική βοήθεια για τα σύνορά της

Την επόμενη εβδομάδα η Γερμανία θα στείλει ενισχύσεις στη βουλγαρική αστυνομία για την προστασία των συνόρων της χώρας, αυτό δήλωσε η αρμόδια υπουργός Ρουμιάνα Μπατσάροβα. «Σε μία εβδομάδα περιμένουμε υποστήριξη για την προστασία των συνόρων από τη Γερμανία, η οποία υποσχέθηκε να στείλει ενισχύσεις. Σε αυτές περιλαμβάνονται εξοπλισμός, όπως κάμερες θερμικής απεικόνισης, λεωφορεία σε καλή κατάσταση. Η Καγκελάριος Μέρκελ υποσχέθηκε προσωπικά για αποστολή 8 ή 10 τζιπ καθώς και αποστολή 100 υπαλλήλων της Frontex με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά», είπε η Βουλγάρα υπουργός κατά την επιθεώρηση που πραγματοποίησε στην «Αστυνομία των Συνόρων» στην περιοχή του Μάλκο Τάρνοβο. Τόνισε ότι η συμμετοχή του στρατού στον έλεγχο των συνόρων είναι ανεκτίμητη, δεν αντικαθιστά τις προσπάθειες του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά τις βοηθάει σημαντικά, όπως σημειώνει το βουλγαρικό Κανάλ 3.

Η ίδια πηγή σε άλλο άρθρο της αναφέρει ότι η Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση που επιδεινώνεται θα λάβει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιπλέον 115 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης στα κέντρα φιλοξενίας της. Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η ‘Human Rights Watch δημοσίευσε έκθεση στην οποία καταγγέλλει «την παρατεταμένη και αυθαίρετη κράτηση» των παιδιών προσφύγων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ΜΚΟ, η οποία επιμένει σε μια ευρωπαϊκή δράση στον τομέα αυτόν, οι ελληνικές αρχές καταφεύγουν τακτικά σε τέτοιες κρατήσεις σε μικρά και υπερπλήρη κελιά, όπου οι ανήλικοι διαμένουν σε ανθυγιεινές συνθήκες για εβδομάδες ή ακόμη και μήνες, η μέση διάρκεια είναι 40 ημέρες.

The Hellenic Information Team

2 comments :

  1. Anonymous11/9/16 16:05

    "Την επόμενη εβδομάδα η Γερμανία θα στείλει ενισχύσεις στη βουλγαρική αστυνομία για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των ΣΥΝΟΡΩΝ της χώρας, αυτό δήλωσε η αρμόδια υπουργός Ρουμιάνα Μπατσάροβα"

    "Η ίδια πηγή σε άλλο άρθρο της αναφέρει ότι η Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει την ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ θα λάβει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιπλέον 115 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης στα κέντρα φιλοξενίας της"

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ...ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.....Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ....ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ Δ-Ε-Ν ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ η ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ,ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ,ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ,Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ κ.λ.π ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ,ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ...ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ,ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ....ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ...ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.!!

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η "ΕΠΙΛΟΓΗ" ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ"....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΝ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous11/9/16 22:33

    Ανωνυμε τα παρακατω σου λογια δεν τα καταλαβαινω, μπορεις να τα κανεις πιο ευπεπτα; ευχαριστω

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η "ΕΠΙΛΟΓΗ" ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ"....

    ReplyDelete