16/07/2016

Ο αρχηγός της ΕΥΠ ...ενημέρωσε τον Τσίπρα. Τι ακριβώς του είπε ;

Συναγερμός στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το εν εξελίξει πραξικόπημα στην Τουρκία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όλο το προσωπικό της υπηρεσίας βρίσκεται σε επιφυλακή και δόθηκαν εντολές για ενίσχυση σε προσωπικό στα βόρεια σύνορα του Έβρου όπως και σε Κω, Σάμο και Χίο. Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη συσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την παρουσία του κ. Τόσκα, του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας και ανώτατων αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες από τη λ. Κατεχάκη αναφέρουν ότι γίνεται μια «αποτίμηση» της έως τώρα κατάστασης. Οι πληροφορίες που έρχονταν μέχρι πριν από λίγη ώρα, από πηγές ενημέρωσης του υπουργείου ήταν αλληλοσυγκρούομενες με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη να μην εξάγουν ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ανάμεσα στις πληροφορίες που διαθέτουν βρίσκονται στοιχεία που παραδόθηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδας.

http://www.viadiplomacy.gr/

Σχετικά με τις εξελίξεις στην Τουρκία, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή και ψυχραιμία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί από τις 22:30 από τον διοικητή της ΕΥΠ, από τον οποίο ζήτησε να ενημερώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακολούθως επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

http://www.newsbomb.gr/

Σχόλιο Αναγνώστου: Α ΜΠΑ ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ;;; ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ;;; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΗΓΕΣ...;;; ΧΑΧΑΧΑ !!!

Σχόλιο "ΙΣΧΥΣ": Πληροφορίες ξένων μέσων πάντως αναφέρουν πως και οι αμερικανικές και οι εβραικές υπηρεσίες  πιάστηκαν στον "ύπνο". (Οι Αμερικανικές σίγουρα, για τις εβραικές δεν γνωρίζουμε). Είναι λοιπόν απορίας άξιον τι ενημέρωση έδωσε ο Ρουμπάτης στον Τσίπρα χθες το βράδυ. Εκτός εαν κάποιοι υπονοούν πως η Ε.Υ.Π... γνώριζε.

2 comments :

  1. Anonymous16/7/16 15:38

    Σε διάφορα site αναφέρετε ότι η ελληνικές ΕΔ γνώριζαν, μπούρδες κατ'εμέ, ποια ΕΥΠ και ποιες ΕΔ? Εδώ δεν δουλεύει τίποτα σωστά, και να λέμε και καλά που δεν πέτυχε το πρα;πραξικόπημα γιατί το αιγαίο θα χάνονταν σε λίγους μήνες αν όχι σε μέρες! Όλα αυτά βεβαία αν η όλη φάση δεν στήθηκε από τον ίδιο τον ερντογκαν!

    12G

    ReplyDelete
  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ... ΙΣΧΥΡΟ ΗΓΕΤΗ ΧΑΧΑΧΑ!
    12G ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑ "ΠΑΕΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" , ΑΛΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ. Ε ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ.

    ReplyDelete