13/07/2016

Παραπαίουσα παιδεία, παρηκμασμένη πολιτεία, εκφυλισμένη κοινωνία (ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ)

Σε αυτό το τρίπτυχο συμπυκνώνεται όλη η κατάσταση που επικρατεί στη σημερινή κοινωνική και πολιτική ζωή του κρατιδίου του Ελλαδιστάν. Οι (πρώην) γηγενείς κατοίκοί του, νυν νεοραγιάδες, ασχολούνται μόνον με την προσωπική τους καλοπέραση και τίποτε περισσότερο! Ερεθίσματα για αντίδραση τους δίδονται πολλά, χάριν μεταπολιτεύσεως αλλά εκείνοι προτιμούν τη σιγουριά του κανα-πέος τους… Δεν έχουν, ακόμη, συνειδητοποιήσει ότι όλα αυτά τα δείγματα παρακμής και σήψης αποτελούν αποδείξεις και όχι ενδείξεις, όπως αφελώς επιβάλουν στις συνειδήσεις τους, της καταστροφής του μέλλοντος των ίδιων των παιδιών τους. Μια παιδεία, που όχι πολλά χρόνια πρίν, μεσουρανούσε σε παγκόσμιο επίπεδο τώρα παραπαίει καταποντιζόμενη στο βάλτο των “νέων ηθών και αξιών”.

Δείτε που βρίσκεται σήμερα η κατάσταση των ”ελληνικών πανεπιστημίων “:
Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται τα 1.000 καλύτερα πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων ελληνικών. Ειδικότερα, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο βρίσκεται στη 297η θέση, ενώ στη λίστα είναι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (439), το Πανεπιστήμιο Κρήτης (513), το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (555), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (644), το Πανεπιστήμιο Πάτρας (650) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (919). Μην έχετε αυταπάτες ότι για αυτήν την κατάντια ευθύνονται μόνον οι κομμουνισταί και οι συν αυτώ, εκείνοι φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, φταίμε κι εμείς που τα ανεχθήκαμε όλα αυτά τα φαινόμενα με την ηλίθια δικαιολογία του ”ε και τι να κάνουμε εμείς“… Σίγουρα πάντως δεν κάναμε κάτι, το ερώτημα είναι αν τώρα θα αποφασίσουμε να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας ή θα συνεχίζουμε ακάθεκτοι το ”θεάρεστο” έργο της απαθούς εκσπερμάτισης του εγκεφάλου και της συνείδησής μας.

http://www.elkosmos.gr/parapeousa-pedia-parikmasmeni-politia-ekfilismeni-kinonia/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ/ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ (ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΜΙΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ" ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΚΟΠΟΥΣ, ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΟΙ ΜΙΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΤΩΣΑΝ. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΚ-ΦΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ (Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ) ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ.  ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΣΧΕ ΚΑΙ ΠΑΣΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΠΑΡΑΚΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΝΘΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ)  ΑΝΑ-ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚ-ΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΗΤΑΝ.

1 comment :

  1. Anonymous14/7/16 11:45

    ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΔΟΜΕΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΔΙΑΝΟΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΑΥΤΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΩΝ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΙΑ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ.

    |||

    ReplyDelete