21/06/2016

Φυλετική βόμβα στην Ελλάδα: Ένα χρόνο άσυλο στους λαθρομετανάστες και βλέπουμε… Παγκόσμια ημέρα προσφύγων: Πάρτε κι άλλη πολυπολιτισμκή προπαγάνδα

Προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια ότι έχουν σχέδιο εποίκησης για την Πατρίδα μας και τώρα το ολοκληρώνουν με τη σημαντική βοήθεια του “μεταναστευτικού ρεύματος“. Από Σεπτέμβριο θα πηγαίνουν στα σχολεία μας, τώρα τους δίνουν και ένα χρόνο άσυλο, αύριο θα γίνουν πολίτες του Ελλαδιστάν!

Μας εξαφανίζουν και εμείς κοιτάμε τον εκφυλισμό να πραγματοποιείται εις βάρος μας και δεν κουνιέται φύλλο, ούτε ακόμη από τους Εθνικιστές πολιτικούς εκπροσώπους του χώρου μας.

Ένα ακτιβιστικό βιβλιοπωλείο (έτσι αυτοσυστήνεται στους πελάτες του…) παρατηρεί κοινωνικά φαινόμενα και αντανακλαστικά και μιλά ανοιχτό, γι’ αυτό οργανώνει την τρίτη κατά σειρά ανοιχτή συζήτηση γύρω από τον ρητορική μίσους και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στην Ξενοφοβία. Την Τρίτη 21 Ιουνίου, μία ημέρα μετά την… Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, οι συζητήσεις γύρω από το θέμα ζωντανεύουν, θέτουν ερωτήματα και εξετάζουν πως το προσφυγικό ζήτημα έχει επηρεάσει και συνεχίζει να επηρεάζει την ελληνική πραγματικότητα. Ζήλεψαν και οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ την αίγλη και τη δημοσιότητα των κάθε λογής αλληλέγγυων και πραγματοποιούν σήμερα στις 19.30 συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για τους ”πρόσφυγες“.

Όπου γάμος και χαρά οι κομμουνιστές πρώτοι… Για τους Ελλήνες τίποτα, μόνο οι κάθε λογής ξένοι τους ενδιαφέρουν… Πρόταση, να πάρουν στον Περισσό καμμία εικοσαριά ”μετανάστες  για να δείξουν και έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και όχι να κάνουν τους ανθρωπιστές στις πλάτες των Ελλήνων.

http://www.elkosmos.gr/

No comments :

Post a Comment