25/05/2016

ΑΟΥ ΝΤΑΝΤΑ... Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

«Χρυσά» συνταξιοδοτικά προνόμια έχουν εξασφαλίσει οι Έλληνες βουλευτές, καθώς δικαιούνται σύνταξη με 4 χρόνια βουλευτικής θητείας -συνεχούς ή διακεκομμένης- (συμπληρωμένους 48 μήνες) που ισοδυναμεί με 1.400 ευρώ η κατώτερη, ενώ απολαμβάνουν το δικαίωμα πλήρους σύνταξης στα 17 χρόνια.

- ΛΑΟΣ: ΠΑΤΑΞΗ ΝΕΟΠΟΤΙΣΜΟΥ (σελ 10) 
"Οι βουλευτές στην αμοιβή τους παρακολουθούν το μισθολόγιο των Αξιωματικών. Με την ορκωμοσία τους εισπράττουν τον μισθό του ανθυπολοχαγού…"
- Χ.Α: Επίσημη ιστοσελίδα κόμματος (πολιτικές Θέσεις-συνταγματική αναθεώρηση)
"…Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο και θα ελέγχονται τα οικονομικά τους."

Καθημερινή πραγματικότητα… Σιγή ιχθύος για τα διακηρυσσόμενα από αμφότερους στην καθημερινή διελκυστίνδα των συγκρούσεων με την εκάστοτε κυβέρνηση από την εμφάνιση του Καρατζαφέρη μέχρι και σήμερα. (Ταύτιση απόψεων κατά 85% μεταξύ των δυο κομμάτων). Η ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ; Μα πρέπει σε τέσσερα χρόνια να τα κονομήσουν και να εξασφαλίσουν την ελάχιστη σύνταξη των 1400 ευρω. Εκεί εδράζετε και η εμμονή των νεόπλουτων Συριζαίων στην μη διεξαγωγή εκλογών. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Από τον Σωκράτη Τσουμελέκα ΣΧΗ Ε.Α ΣΣΕ 77
http://soknew.blogspot.gr/2016/05/blog-post_25.html

1 comment :

  1. Σχα Τσουμελέκα...

    Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εκτός αυτού που αναφέρατε, έχουν ακόμη έναν, ανομολόγητο στους πολλούς, σκοπό. Την οικονομική "σοβιετοποίηση" της Ελλάδος, καθώς και την εφαρμογή των κομμουνιστικών-αριστεριστικών ιδεοληψιών τους στην κοινωνία. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις τους στο λαθρομεταναστευτικό, στην παιδεία, στην οικογένεια, στην θρησκεία στον τύπο κ.λ.π. Είναι δλδ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ReplyDelete