16/12/2015

Κινεζικό υποβρύχιο πραγματοποίησε εικονική επίθεση στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Reagan

Εν μέσω έντασης στις σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας Αμερικανοί αξιωματούχοι του Πενταγώνου αποκάλυψαν ότι κινεζικό υποβρύχιο πραγματοποίησε εικονική επίθεση με βλήματα cruise στο αεροπλανοφόρο USS Reagan. Το συμβάν έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στη Θάλασσα της Ιαπωνίας αλλά οι λεπτομέρειες άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το αεροπλανοφόρο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Yokosuka στις 24 Οκτωβρίου, όπου ήρθε σχετική απόσταση με ένα κινεζικό υποβρύχιο το οποίο πραγματοποίησε εικονική στόχευση του αμερικανικού σκάφους, με εκτόξευση πυραύλων cruise και τορπιλών. «Είναι αλήθεια και αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι ότι η Κίνα επιχειρεί να μας δείξει ότι μπορεί να θέσει τις δυνάμεις στην περιοχή σε κίνδυνο» δήλωσε ο Randy Forbes ο οποίος είναι επικεφαλής της υποεπιτροπής άμυνας του Κογκρέσου. «Σε συνδυασμό με άλλες κινήσεις στις αντι-δορυφορικές ασκήσεις το τελευταίο αυτό συμβάν είναι μια ακόμη υπενθύμιση της αποσταθεροποιητικής πολιτικής που ακολουθεί η Κίνα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη διατήρηση ενός σταθερού status-quo στην περιοχή Ασίας και Ειρηνικού», σημείωσε ακόμη ο Forbes. Το περιστατικό συνιστά παραβίαση του κώδικα περί μη προσχεδιασμένων συναντήσεων στην θάλασσα γνωστό ως CUES. Σε ένα σημείο του αναφέρει ότι ότι οι ναυτικοί διοικητές θα πρέπει να αποφεύγουν «ασκήσεις προσομοίωσης με την σκόπευση οπλικών συστημάτων όπως πυραύλων ή πυροβόλων, ραντάρ ελέγχου πυρός, τορπιλών ή άλλων όπλων με πλοία άλλων χωρών που συναντούν.

http://www.pronews.gr/

1 comment :

  1. "Αμερικανοί αξιωματούχοι του Πενταγώνου αποκάλυψαν ότι κινεζικό υποβρύχιο πραγματοποίησε ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ με βλήματα cruise στο αεροπλανοφόρο USS Reagan. Το συμβάν έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στη Θάλασσα της Ιαπωνίας αλλά οι λεπτομέρειες άρχισαν να βλέπουν το ΦΩΣ της ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. "

    ΕΛΕΓΑ ΣΤΙΣ 1/12/2015 ΕΔΩ ΟΤΙ :...."ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΗΔΗ ΟΙ Η.Π.Α ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ"

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Η.Π.Α ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.....ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ"...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ "ΜΗΧΑΝΗ" ΜΕΤΑΞΥ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!

    ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΚΤΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ....ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ Η.Π.Α ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑ-ΙΡΑΝ-ΚΙΝΑΣ ΔΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ....ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΒΓΑΛΕΙ" ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" Η ΡΩΣΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ :) ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗ.....ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ(ΗΠΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΗΠΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.

    Η ΠΙΣΤΗ ΕΧΕΙ Α-Μ-Ε-Σ-Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ"....ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΟΕΣ ΟΧΙ.

    Υ.Γ ΑΠΛΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΝΩ....ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ....Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ....Η ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..."ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ"


    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.



    ReplyDelete