05/10/2015

Σκηνές από το μέλλον… οι βάρβαροι είναι ήδη εντός των πυλών

Tα αρχαία μνημεία γκρεμίζονται από τα χέρια των κανίβαλλων του ISIS.

ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
Τζιχαντιστές του I.K. ανατίναξαν την Aψίδα Θριάμβου στην Παλμύρα

Στην Ελλάδα τα δικά μας αγάλματα αποκεφαλίζονται από τους αλληλέγγυους των λαθρομεταναστών.

Ναρκωμένη από τα πολιτικά παραισθησιογόνα η νεοελλαδική κοινωνία παρακολουθεί εδώ και μήνες τον επερχόμενο θάνατό της. Σχεδόν ακίνητη, αδιάφορη, τραγικά ανέμελη, ανεύθυνη με ώτα μη ακουόντων με οφθαλμούς που κοιτάζουν χωρίς να βλέπουν όμως απολύτως τίποτα. Μία οικονομία που καταστρέφεται, μία ανεργία που καλπάζει, μία ανέχεια που στραγγαλίζει, μία αναισθησία που αποκτηνώνει, μία φορολογική πολιτική που εξαθλιώνει. Πέραν όμως αυτών: Ο εποικισμός που συντελείται στα νησιά του Αιγαίου μετρά πάνω από 2.000 αφίξεις καθημερινά. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εγκλημάτησε πολιτικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου περί αποδόσεως της Ελληνικής Ιθαγένειας δύο ημέρες μόνον μετά την «νίκη» στο νόθο και αχρείαστο δημοψήφισμα της. Είχε προηγηθεί η κατάργηση του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών, οι αθρόες αποφυλακίσεις εγκληματιών και τα σχετικά. Έτσι ολοκλήρωσε το έγκλημα που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις που για να μην χαρακτηριστούν «αντιδραστικές» δεν εφάρμοζαν τον νόμο περί απελάσεως και από κοινού λίγο πριν πέσουν ψήφισαν για το περίφημο τζαμί του Βοτανικού παρά τις αντίθετες υποσχέσεις που έδιναν μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 στους αφελείς ψηφοφόρους τους.

Ειδικά η ΝΔ υπήρξε η πρωταθλήτρια σε τερατώδη ψεύδη και σε αθλιότητες στο συγκεκριμένο θέμα. Ας μην το ξεχνάνε αυτό όσοι εκ των ψηφοφόρων της αυτοαποκαλούνται ακόμη «πατριώτες», πατριωτισμός και υπογραφή για το τζαμί δεν συνάδουν. Το δίλλημα «ελάτε με εμάς» να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλαστό. Ο εκλεκτότερός τους άλλωστε πολιτικός είναι ήδη Ευρωπαϊκός Επίτροπος Μεταναστεύσεως και το μόνον που κάνει είναι να περιφέρεται ασκόπως και να φλυαρεί περί «διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών» και όχι περί της άμεσης αποτροπής τους. Το να δεχθούμε επίσης κάποια χρήματα που θα μας εξασφαλίσει θα μας φορτώσει απλώς με μεγαλύτερες ροές. Από την μεριά της η τραγική τέως υφυπουργός Μεταναστεύσεως με την αποκρουστική χροιά της φωνής της-και όχι μόνον- ψευδολογούσε ασύστολα «παραμυθιάζοντας».έναν αποβλακωμένο όχλο ότι οι λαθρομετανάστες «εξαφανίζονται» προς την Ευρώπη. Η ώρα όμως που η «Ευρώπη» της θα σφραγίσει τα σύνορά της αφού θα απορροφήσει συγκεκριμένο αριθμό που θα επιλέξει και θα μας στείλει πίσω τους υπόλοιπους δεν αργεί καθόλου δυστυχώς. Τότε μαζί με τους χιλιάδες νεοεισερχόμενους, τους αμέτρητους παραμένοντες παρανόμως από καιρού, θα έχουμε να λογαριάσουμε και τα πλήθη των επιστρεφόμενων εξ Ευρώπης οι οποίοι εξαγριωμένοι από την μη αποδοχή τους από χώρες όπου φαντάζονταν ότι θα τους περίμεναν με «ανοιχτές αγκάλες» θα ξεσπάσουν την απελπισία, την οργή και το μένος τους στην πρώτη χώρα εισόδου και «ελαφρωμένοι» από τα χρήματα που πλήρωσαν στους Τούρκους ή άλλους Ασιάτες δουλέμπορους θα συσσωρευτούν στην πατρίδα μας έτοιμοι να αποτελέσουν ένα εκρηκτικό μείγμα μίας αυριανής εξεγέρσεως.

Εξεγέρσεως που δεν θα είναι καθόλου ταξική όπως φαντασιώνονται οι πανύβλακες της άκρας αριστεράς κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής στους αρρωστημένους εγκεφάλους τους. Αλλά μίας εξεγέρσεως φονταμενταλιστικής που θα έχει συστατικά της το σκότος, τον φανατισμό, το αίμα και την βαρβαρότητα προς όλους και τα πάντα. Άλλωστε το ισλαμικό κράτος στην επικράτειά του-όλοι έχουν δει τις σκηνές-βιαιοπραγεί, βιάζει, ακρωτηριάζει, αρπάζει, καίει και σκοτώνει. Δολοφονεί ανθρώπους με κάθε φρικτό τρόπο αποκεφαλισμό, πνιγμό, απαγχονισμό, πυρπόληση. Μα κάνει και κάτι άλλο εξ ίσου φοβερό. Ισοπεδώνει, γκρεμίζει, καταστρέφει, αφανίζει τα αρχαία μνημεία των περιοχών που καταλαμβάνει. Τα παιδιά που θα μεγαλώσουν αύριο στην επικράτεια του τρόμου του δεν θα βλέπουν κανένα μνημείο άλλου παρελθόντος. Τέτοιες σκηνές όμως έγιναν και εδώ πριν λίγους μήνες σε μικρογραφία, όταν οι «προοδευτικοί» καταληψίες της Νομικής αφού κατέστρεψαν το εσωτερικό της σχολής, λεηλάτησαν τον παρακείμενο Ναό, ακολούθως αποκεφάλισαν το άγαλμα της ηθοποιού Κυβέλης και βεβήλωσαν επίσης το άγαλμα του Εθνικού μας Ποιητή Κωστή Παλαμά μπροστά στο ανυπεράσπιστο Πνευματικό Κέντρο της οδού Ακαδημίας. Έπειτα αποχώρησαν προκλητικοί και ατιμώρητοι. Οι κυβερνώντες αρκέστηκαν σε λεκτικές αποδοκιμασίες και άλλαξαν πλευρό στον μακάριο ύπνο τους. Το ίδιο και η πλειονότητα του λαού μας. Όταν τα στίφη των εποικιστών θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται παρόμοια θα είναι πλέον αργά διότι θα είναι πλέον αμέτρητα και ανεξέλεγκτα. Αν λοιπόν δεν ξυπνήσουν έγκαιρα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες θα είναι απλώς σκηνές από το μέλλον. Και τέτοιο μέλλον στην πατρίδα μας δεν αξίζει. Ας το αλλάξουμε τώρα με κάθε τρόπο.

http://www.elkosmos.gr/skines-apo-to-mellon-i-varvari-ine-idi-entos-ton-pilon/

No comments :

Post a Comment