29/04/2015

ΟΤΑΝ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. "Η αιτία του σεισμού στο Νεπάλ ήταν ...η κατανάλωση βόειου κρέατος" σύμφωνα με Ινδουιστή ηγέτη !

Ο καταστροφικός σεισμός στο Νεπάλ ήταν περισσότερο μια τιμωρία για το γεγονός ότι ο ηγέτης του κόμματος της αντιπολίτευσης ήρθε σε ινδουιστικό ναό, έχοντας καταναλώσει βόειο κρέας! Αυτή την εκδοχή της καταστροφής έδωσε ένας από τους ηγέτες του κυβερνώντος κόμματος της Ινδίας, Σακσι Μαχαράζ. Ο Ινδουιστής αξιωματούχος αναφερόταν στην πρόσφατη επίσκεψη του αντιπροέδρου του κόμματος "Ινδικό Εθνικό Κογκρέσο" (INC) Rahul Gandhi σε ένα ναό της Shiva στο Kedarnath (βόρειο κρατίδιο της Uttarakhand). Ο Μαχαράζ δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Times of India»: "Ο Rahul Gandhi έφαγε το βόειο κρέας, και στη συνέχεια, χωρίς να περάσει από την ιεροτελεστία του καθαρισμού, πήγε στο ναό. Αυτό δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει ένα σεισμό. "

Η αγελάδα θεωρείται ιερό ζώο στον Ινδουισμό, και πολλά κράτη της Ινδίας περιορίζουν νόμιμα τη χρήση και πώληση του βοείου κρέατος. Ο Μαχαράζ δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται με εξτρεμιστικές δηλώσεις. Παλαιότερα είχε αποκαλέσει δημοσίως τον δολοφόνο του Μαχάτμα Γκάντι "πατριώτη", ενώ επίσης απαίτησε την καθιέρωση της θανατικής ποινής για μεταστροφή από τον Ινδουισμό στο Χριστιανισμό ή το Ισλάμ.

http://apollonios.pblogs.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ... ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΜΕΝΟ ΘΕΟΚΡΑΤΗ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ  ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ 10.000 ΑΛΛΟΥΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΒΟΔΙΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ;;; ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ...ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;

No comments :

Post a Comment