24/01/2015

Μολότοφ κατά της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού κατά τη διάρκεια της νύχτας

Τέσσερις βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε προαύλιο χώρο, στην πίσω πλευρά της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού. Από τις εκρήξεις δεν προκλήθηκαν ζημιές. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΧΤΥΠΗΜΑ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΡΟΛΛΟΥ (ΠΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ...

"Κρίσιμα ερωτήματα προκύπτουν για το επίπεδο ετοιμότητας της συγκεκριμένης στρατιωτικής μονάδας στην οποία σημειωτέον βρίσκονται ορισμένα από τα πλέον απόρρητα στοιχεία που έχουν να κάνουν όχι απλώς με τις φωτογραφήσεις και τις αμυντικές τοποθεσίες των ΕΔ στα σύνορα, αλλά και με την διάταξη του αντιπάλου. Δορυφορικές φωτό κλπ.  Αποδείχθηκε ότι είναι πολύ εύκολο κάποιος να ρίξει όχι μία, αλλά τέσσερις (!) βόμβες μολότοφ σε μια στρατιωτική μονάδα σε μία από τις πλέον φρουρούμενες περιοχές της Αθήνας και εν συνεχεία να διαφύγει. Εξαιρετικά απογοητευτικό το επίπεδο ετοιμότητας της φρουράς τόσο της συγκεκριμένης μονάδας, όσο και της ΕΛΑΣ στην περιοχή... Χαρακτηριστικό της σπουδαιότητας του θέματος, είναι ότι μεταδόθηκε και από το πρακτορείο Reuters..."

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 comment :

  1. Anonymous24/1/15 18:14

    ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ..."ΕΡΜΗΝΕΥΑΤΕ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΠΟΛΥ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΚΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ReplyDelete