30/09/2013

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ..."ΠΟΡΙΣΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: https://docs.google.com/file/d/0B10ftQbWyG98eTZvREhHZ3hXWGM/edit?usp=sharing

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΚΙ ΟΧΙ ΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΩΝ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΣΜΟΙ. ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΦΑΙΝΕΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΑΚΡΥΑ  ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΡΙΔΕΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (πηγή defencenet) επιγραμματικά δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που έχουν συσχετιστεί και συνδεθεί με τη Χρυσή Αυγή. Ανάμεσά τους:

1. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι: Τηλεφωνικές συνομιλίες πριν και μετά τη δολοφονία του 34χρονου από τον Γ. Ρουπακιά, δείχνουν σύμφωνα με την αστυνομία, επικοινωνία τόσο του δράστη με στελέχη της Χρυσής Αυγή, όσο και στελεχών μεταξύ τους. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, έχουν πυραμιδική δομή, και φτάνουν ψηλά στην ιεραρχία της οργάνωσης.
2. Η δολοφονία του Πακιστανού ποδηλάτη στα Πετράλωνα: Ο 27χρονου Σαχτζάτ Λουκμάν, έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου 2013, στα Πετράλωνα, χτυπημένος από μαχαίρι. Για τη δολοφονία, συνελήφθησαν ένας 29χρονος πυροσβέστης και ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, οι οποίοι φέρονται να δήλωσαν ότι τον σκότωσαν επειδή του έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατό του. Στο σπίτι του πυροσβέστη είχαν βρεθεί όπλα και προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής.
(Οι δράστες έχουν συλληφθεί και εκτίουν την ποινή τους. Πως στοιχειοθετείται κατηγορία εναντίον της Χρυσής Αυγής με μόνο πειστήριο τα περίφημα φυλλάδια του κόμματος είναι άγνωστο).
3. Η επίθεση σε Αιγύπτιους μετανάστες στην Ιχθυόσκαλα, πριν από ένα χρόνο
4. Η επίθεση σε κομμωτήριο πακιστανού μετανάστη στη Μεταμόρφωση, όπου 7 άτομα έριξαν μολότοφ και μαχαίρωσαν πελάτη, το Σεπτέμβριο 2012.
(Εδώ λείπουν τα «μπλουζάκια» και δεν αναφέρεται καν ότι ήταν οπαδοί της ΧΑ!)
5. Ο τραυματισμός μετανάστη με μαχαίρι, στη Μεταμόρφωση, από ομάδα δραστών που φορούσαν μπλουζάκια της Χ.Α..
(Το περίφημο πειστήριο του εγκλήματος με τα «μπλουζάκια»)

6. Ο τραυματισμός μετανάστη με μαχαίρι, στη Θεσσαλονίκη, από ομάδα δραστών που φορούσαν μπλουζάκια της Χ.Α..
(Ομοίως και εδώ με τα «μπλουζάκια»)
7. Ο τραυματισμός ενός μαθητή Λυκείου, στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου και μελών της Χ.Α..
(Πόσες συμπλοκές γίνονται μεταξύ αντιπάλων ομάδων είτε ποδοσφαιρικές είναι αυτές είτε ‘άλλου είδους; Μόλις εχθές στο Μεσολόγγι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός εξ αυτών. Χαρακτηρίστηκε κάποιο ποδοσφαιρικό σωματείο ως εγκληματική οργάνωση; Πως φέρει ευθύνη η με την «πυραμιδική δομή» ηγεσία της ΧΑ για ένα επεισόδιο για το οποίο είναι άγνωστο ποιος επιτέθηκε σε ποιον πρώτα;)
8. Η επίθεση ομάδας 25 μελών της Χρυσής Αυγής σε άτομα μέσα σε κατάστημα στην Ιτέα, στα οποία προκάλεσαν σωματικές βλάβες.
(Εδώ δεν υπάρχουν «μπλουζάκια», αλλά το πόρισμα φαίνεται σίγουρο πως πρόκειται για μέλη της ΧΑ).
9. Η επίθεση 5 ατόμων με μπλούζες της Χ.Α., που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, κατά μετανάστη, τον οποίο χτύπησαν µε ρόπαλο στην πλάτη και αφού τον έριξαν στο έδαφος, τον χτύπησαν σε όλο του το σώμα.
(Τα ίδια με τα «μπλουζάκια» για άλλη μια φορά)
10. Η επίθεση και ο τραυματισμός 3 μεταναστών στην Ιεράπετρα από µέλη της Χρυσής Αυγής.
(Άνευ «μπλουζακίων». Προφανώς πάλι η Αντιεισαγγελία έχει ατράνταχτες αποδείξεις ότι πρόκειται για μέλη της ΧΑ και μάλιστα τα οποία μίλησαν τηλεφωνικώς σε «πυραμοειδή» διάταξη με την ηγεσία της ΧΑ λίγο μετά το επεισόδιο.)
11. Ακόμα, μία δολοφονία στο Βόλο, εκβιάσεις, κλπ. 
Ποια είναι η δολοφονία στο Βόλο για την οποία ευθύνεται η Χρυσή Αυγή; Μήπως αυτή που συνέβη στις 24/3 του 2012 όταν 84χρονη βρέθηκε δολοφονημένη από αλλοδαπούς στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο; Μήπως αυτή στις 27 Μαΐου του 2012 στο Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου όταν 81χρονη δολοφονήθηκε από ένα 55χρονο Αλβανό με κίνητρο τη ληστεία;

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.

* ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΑ, ΚΛΠ (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΦΗΣΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ….). ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ… ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΤΕ….
* ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΓΩ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ  ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΑ. ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΩΝ-ΠΥΡΗΝΑΡΧΩΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΝΩΣΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓNΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ… ΕΝΝΟΩ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ….
* ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΔΟΓΜΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ… Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΩΣ ΜΙΚΡΟΣ ΦΥΡΕΡ… ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΛΠ ΩΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ 36 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΑΡΣΑΚΩΦ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ….
* ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΑΙΧΜΕΣ… ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ… ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ….
*ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ 11 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΦΥΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΒΙΑΙΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑ . ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΗ, ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΛΠ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΥΣΣΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ… ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΑΝΟΧΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ 17Ν ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ…. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ GUARDIAN ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΙΑΚΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΥΝΑΤΑ Ή ΕΣΤΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.

* ΑΦΟΥ Η ΧΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ Β Ή Γ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΣΑΝ;
* ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ; Ή ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ;
* ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;
* ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑ Η ΧΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΛΠ. ΚΑΛΑ ΕΠΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ; Ή ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ; ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ; AΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ; ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ;

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ;

Άνθρακες ο θησαυρός από το περιεχόμενο των δήθεν "αποκαλυπτικών" συνομιλιών μεταξύ των στελεχών της ΧΑ στη Νίκαια μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα. Μάλιστα όχι απλώς δεν προκύπτει κάτι ενοχοποιητικό, αλλά είναι και τρομαγμένοι από την εξέλιξη αφού έχει ξεκινήσει η πολιτική καταιγίδα και διώξεις σε βάρος του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι η καταγραφή ξεκίνησε μετά από το έγκλημα (πρέπει να είναι το σαββατοκύριακο μετά την δολοφονία όταν στον Τύπο είχε ξεκινήσει "μαύρη θύελλα" κατά του κόμματος με αποκαλύψεις των ονομάτων των συνομιλούντων και η συζήτηση για να βγει το κόμμα εκτός Βουλής). Βέβαια, ένα θέμα είναι κατά πόσον είναι λογικό να διαρρέονται, υποτίθεται, σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα... 

Διαβάστε ολόκληρο τον  διάλογο και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα

ΕΔΩ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

2 comments :

  1. Anonymous30/9/13 19:21

    ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΛΔ;

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ReplyDelete
  2. Anonymous1/10/13 10:10

    Βεβαίως και όχι τηλέμαχε, ο ίδιος ο φόνος ήταν στημένος, ο δολοφόνος δεν είναι καν χρυσαυγίτης, το σύστημα έμπασε δικούς του στις τάξης των εθνικιστών για να μπορούν να ελέγχουν και να δημιουργούν καταστάσεις σαν αυτή, οι εθνικιστές δυστυχώς απ'την μεριά τους δεν μερίμνησαν αντίστοιχα.

    Κρητικός του νότου

    ReplyDelete