31/03/2013

Μαυροβούνιος ηθοποιός στο Big Brother: «Μακεδονικό έθνος» δεν υπάρχει, το επινόησε ο Τίτο! - Σε κόμικς ο Αλεκσαντάρ Μακεντόνσκι - "Όλοι οι Βούλγαροι γνωρίζουν ότι οι Σλάβοι του κράτους των Σκοπίων είναι αδέλφια"

Ανάμεικτα συναισθήματα κυριάρχησαν στους πολίτες του κράτους των Σκοπίων οι δηλώσεις του Μαυροβούνιου ηθοποιού Σλάβκο Λαμπόβιτς στο Big Brother. Σκοπιανά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πρόσβαλε το λεγόμενο ‘μακεδονικό έθνος’ των Σλάβων των Σκοπίων. Ο Μαυροβούνιος ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στο σόου Big Brother, ‘ έβρισε’ τη σκοπιανή (Σλάβα) εκπρόσωπο των Σκοπίων, Ανέτα Νκόβσκα και γενικά όλους τους Σλάβους της περιοχής λέγοντας ότι «μακεδονικό έθνος δεν υπάρχει και ότι το εφηύρε ο Τίτο»- ( σλαβιστί: Македонската нација не постои и дека неа Тито ја измислил). Η στιχομυθία όπως αναφέρει το σλαβικό δημοσίευμα:

Ανέτα: Συνεχώς προσβάλλετε το έθνος μου!
Σλάβκο: Ποιο έθνος;
Ανέτα: το Μακεδονικό!
Σλάβκο: Που είναι αυτό το έθνος;

Ανέτα: Εδώ είναι!
Σλάβκο: Πότε έγινε αυτό το έθνος;
Ανέτα: Με προσβάλλεις. Δεν έχεις ακούσει τίποτε εδώ και 20 χρόνια;
Σλάβκο: Αυτό το έθνος το εφηύρε ο Τίτο το 1946... για να μην πω και άλλα...

Ο Νίτσε Ντιμόφσκι, ο οποίος στο τελευταίο του βιβλίο, ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε (...στα Σκόπια) τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι ο συγγραφέας των κειμένων των κόμικς που κυκλοφόρησαν με τον Αλεκσαντάρ Μακεντόνσκι, τα σκίτσα είναι του Ζόραν Τάνεφ. Η έκδοση καλύπτει 50 σελίδες και αρχίζει από τη γέννηση του Αλεξάνδρου και φθάνει μέχρι τη μάχη της Χαιρώνειας, όταν ήταν 16 ετών, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μαρίν Ράικοφ, σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην εκπομπή «πρόσωπο με πρόσωπο» της βουλγαρικής τηλεόρασης BTV, είπε ότι η πολιτική που ακολουθεί η χώρα του για τα Σκόπια είναι ευρωπαϊκή. «Η πολική αυτή είναι πολύ σαφής και λογική. Όλοι οι Βούλγαροι γνωρίζουν ότι οι Σλάβοι του κράτους των Σκοπίων είναι αδέλφια, με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια ιστορία και μέρος των παραδόσεων. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σήμερα τα περισσότερα μνημεία στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων είναι της βουλγαρικής ιστορίας και επιβεβαιώνουν ότι (εμείς και αυτοί) ήμασταν στο παρελθόν ένα. Και αυτό για μένα είναι σημαντικό και δεν έπρεπε αυτά να μας χωρίζουν», είπε ο Ράικοφ.

[Το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων- ‘libertas’- επισημαίνει με τη δημοσίευση αυτή ότι Βούλγαρος πρωθυπουργός, καθορίζει το λαό των Σκοπίων ως «Σλάβους»]

2 comments :

  1. Anonymous1/4/13 10:01

    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΕΠΙ ΤΙΤΟ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ "ΓΚΑΓΚΑΡΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ...ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.

    Ο ΤΙΤΟ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ "ΘΕΜΕΛΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ Ε Ν Α Ν ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟ....ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ...ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ...ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .....

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ .ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ.ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΕΣΤΙ ΜΕΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ...1)ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.....ΚΑΙ 2)ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ....

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...ΑΠΛΑ ΟΙ "ΕΞΩ" ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟΝ Η Γ Ε Τ Η ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΩΝ....ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ 72 Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Ο ΟΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΕΛΛΑΔΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ...ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΡΜΑ" ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΡΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ "ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ' ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  2. Anonymous1/4/13 10:27

    "Ο Νίτσε Ντιμόφσκι, ο οποίος στο τελευταίο του βιβλίο, ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε (...στα Σκόπια) τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου"

    ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ....ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...ΡΕ ΜΑΜΑΚΕΣ...ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΓΗ ΤΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ...ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ (Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ) ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ "ΑΧΙΛΛΕΑ",ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑ "ΠΑΤΡΟΚΛΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ "ΦΟΙΝΙΚΑ".

    Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ'ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΧΕ Σ Ω Σ Ι Α....ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ..ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ....ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ.

    Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ "ΚΑΚΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ"...ΕΝΑΣ ΑΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ(ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;)..TO AΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΙΧΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ.....Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΠΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ Α Π Ο Ι Ο Σ Α Λ Λ Ο Σ Φ Ο Ρ Ω Ν Τ Α Σ Τ Α Ρ Ο Υ Χ Α Τ Ο Υ Β Α Σ Ι Λ Ι Α ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ.

    Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ "ΕΠΙΛΕΚΤΟ" ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ Κ Α Ψ Ο Υ Ν ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΕΦΡΑ ...ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΤΩΜΑ.

    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ...ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΛΟ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete