26/02/2013

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ... "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ" ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Φυλλάδια, κατά του Προέδρου Χριστόφια, που βρέθηκαν σε εκλογικό κέντρο της Λεμεσού, εξετάζει η αστυνομία. Στο φυλλάδιο με τίτλο "ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ" που υπογράφεται από τον "Απέλευθερωτικό Στρατό, εντοπίστηκε από πολίτη στο σχολείο Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό. Ο δημιουργός του παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος.

Το φυλλάδιο, αναφέρει κατά λέξη:

"Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, κηρύττει τον πόλεμο μέχρις εσχάτων στην Κυβέρνηση του Χριστόφια επί εσχάτη Προδοσία, δια την σφαγή στο Μαρί.Την δολοφονία των αξιωματικών και ανδρών του Πολεμικού μας Ναυτικού. Για το ξεπούλημα της πατρώας γης. Η γη αυτή που πατάμε, μας την κληρονόμησαν οι πρόγονοι μας και θα την παραδώσουμε στους επόμενους, όπως μας την δώσανε. Για τον διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο σας να ετοιμαστεί να μεταναστεύσει μαζί με τις οικογένειες τους για τα εγκλήματα και την καταλήστευση αυτού του τόπου. Τα οδοφράγματα κλείνουν, όσοι μπαίνουν στις κατεχόμενες περιοχές - από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής μένουν, όσοι βγαίνουν θα κρεμμάζονται στους στύλλους της Ηλεκτρικής για να τους βλέπουν κάθε πρωί οι κάτοικοι προς παραδειγματισμό. Όσοι συναλλάζονται με τις κατεχόμενες περιοχές θα εκτελούνται επι τόπου. Οι αστυνομικές δυνάμεις να μην επέμβουν, αν επέμβουν θα εκτελούνται ως δυνάμεις κατοχης. Κανείς δεν μπορεί να σταθει στο δρόμο μας. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ."

http://hellasxg.blogspot.com

3 comments :

  1. Anonymous26/2/13 12:45

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ" ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 74 ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/2/13 17:51

    ΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΑΒΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΡΟΖ-ΣΩΜΟΝ ΝΗΣΙΟΥ (ΛΟΓΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ)ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous26/2/13 18:51

    ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 26/2/13 17:51!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΗΚΕΣ "ΑΠΟ ΧΕΡΙ"!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete