20/12/2012

68% των "Γάλλων" πολιτών επιθυμεί ισλαμικά κόμματα στη Βουλή!

Νέα δημοσκόπηση της κοινής γνώμης στην Γαλλία δείχνει μία ολοένα και μεγαλύτερη υποστήριξη των πολιτών προς την εγκαθίδρυση ισλαμικών πολιτικών κομμάτων στο γαλλικό κοινοβούλιο. Περίπου το 68% των ερωτώμενων εμφανίστηκαν θετικοί σε μία τέτοια προοπτική. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο Κοινής Γνώμης (IFOP) από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου και δημοσιεύθηκε στις 7 Νοεμβρίου. Το 68% των ερωτώμενων συμφώνησαν με την ιδέα της καθιέρωσης και ίδρυσης Ισλαμικών πολιτικών κομμάτων στη Γαλλία. Το 26% τάχθηκαν κατά της συγκεκριμένης κίνησης. Το 68% όσων τάσσονται υπέρ δεν είναι το μόνο ανησυχητικό σημάδι. Η τάση είναι αμφίδρομη, τόσο αυξανόμενη υποστήριξη προς το πολιτικό Ισλάμ όσο και μειούμενη «αντίσταση» και αντίθεση. Προηγούμενη δημοσκόπηση του Γαλλικού Ινστιτούτου Κοινής Γνώμης που πραγματοποιήθηκε το 2011 έδειξε το 52% των ερωτώμενων να στέκονται υπέρ της εγκαθίδρυσης του πολιτικού Ισλάμ στην Γαλλία με το 45% να αντιτίθεται (περίπου 18% διαφορά).

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ; ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

2 comments :

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ!ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1000000 ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ)ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ-ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ- ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ;ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΑΥΓΑΤΙΣΑΝ" ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΝ -ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-"ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΤΖΑΜΙΑ!ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΡΚΑ...

    ReplyDelete