17/11/2012

Τέσσερα ειδικά γερμανικά think tanks σε συνεργασία με τουρκόφωνους σχεδιάζουν επικίνδυνα παιχνίδια στη Θράκη!

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009-ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ...) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΣΕ ΘΡΑΚΗ-ΡΟΔΟ-ΚΩ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΟ ΛΕΩ ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚS ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ-ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΕ ΜΟΝΑΧΟ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΥΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΒΑΥΑΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ...ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΙΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. 11ΣΕΛΙΔΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΠΟΥΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΕ 8 ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΕΤΟΒΟ-ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΠΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ (ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ), ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΝΕΟ-ΟΥΝΝΩΝ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΚΛΙΝΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΦΗΣΕ ΒΑΡΙΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.

Σχολιάζει ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος στο facebook

10 comments :

  1. Το "παιχνίδι" είναι έτοιμο να ξεκινήσει και τα "πιόνια" έχουν ήδη πάρει θέση.Να δούμε ποιός θα κάνει την πρώτη "κίνηση" Ρωσία η ΝΑΤΟ.Και η Τουρκία πιόνι του ΝΑΤΟ είναι.Αυτό που φοβάται η Ρωσία είναι να μην αποδυναμωθεί απο την αρχή και δεν μπορεί μετά να αντιμετωπίσει τους άλλους όταν θα την χτυπήσουν όλοι μαζί.Για αυτό και έχει φροντίσει να έχει συμμάχους.Πάντως και η μια πλευρά και η άλλη ....στην πραγματικότητα έχουν το ίδιο "αφεντικό".

    Τώρα για τους Γερμανούς...καλό είναι να ξέρουμε τον εχθρό μας δηλ. τι μέρος του λόγου είναι..απο που κρατάει η σκούφια του βρε αδελφέ.Λοιπόν ...οι Γερμανοί είναι Περσική φυλή που αναφέρεται από τον Ηρόδοτο (Α 125 ) σαν μία από τις γεωργικές φυλές της Περσίας ….Να η πηγή των Γερμανικών Φυλών που μέσα σε ένα διάστημα 200 ετών μετακινήθηκαν βόρεια αρχικά και μετά δυτικά διώχνοντας τους Κέλτες από την βόρεια και κεντρική Ευρώπη καταλαμβάνοντας τελικά όλη σχεδόν την Ευρώπη .

    Μερικά από τα Γερμανικά φύλα είναι :
    Τριβόκοι , Νεμέτοι , Βαγγιόνοι , Ματτιάκοι , Ούβιοι , Σουγάμβοι , Βατανοί , Τένκτεροι , Ουσιπέται , Βρούκτεροι , Αμψιβάριοι , Χάττοι , Μάρσοι , Χερούσκοι , Καννικφάτοι , Φρείζιοι , Καύχοι , Μαρκομάννοι , Κουάδοι , Ερμόνδοροι , Σέμνωνες , Λογγομβάρδοι , Σάξονες , Άγγλοι , Βαρίνιοι , Βάρνοι , Ρόγοι , Βουργονδιόνοι , Λούγιοι , Σιλίγκοι , Γότθοι , Γαλίνδοι , Αίσιοι , Γεπίδοι , Αλαμανοί , Φράγκοι …..

    Η ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ..ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

    Για να ξεκινήσουμε να λύνουμε τους κόμπους στο κουβάρι ΠΡΩΤΑ πρέπει να βρούμε την ΑΡΧΗ του σχοινιού ....γιατί πρέπει να δεις από που έρχεται ο εχθρός και όχι τι κάνει όταν είναι ήδη εδώ .. Όσο και να τον πολεμάς στο εδώ χωρίς να τον αποκαλύπτεις , αυτός θα αλλάζει συνεχώς πρόσωπα και ταυτότητες σαν γνήσιος χαμαιλέοντας και θα εντείνει συνεχώς την σύγχυση .

    Την Καλημέρα μου ΚΟΥΡΗΤΗ

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  2. Είχα ξαναγράψει κάτι σε άλλο θέμα ,το οποίο ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...
    Στις 11/11/2012 ημέρα Κυριακή κλήθηκαν ΕΦΕΔΡΟΙ για μερικές ώρες για δημιουργία 7μελων ομάδων και αναθέσεις καθηκόντων επικεφαλης ΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.

    Τι είδους θα είναι αυτές οι ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ άραγε και ΓΙΑΤΙ?

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  3. Θα δούμε άραγε τα απομεινάρια του ΕΣ να επειχηρούν με τούρκους στα πλαίσια του ΝΑΤΟ? Έρχετε κι αυτό σιγά σιγά.

    ReplyDelete
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΓΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ(ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ)ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΕΡΣΙΚΟ ΦΥΛΛΟ(!!!), ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΚΑΘΟΤΙ-ΠΑΛΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ-ΕΛΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΩΣ!ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΟΣ"!
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΡΟΔΟΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  5. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ YUNAN!ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΤΟΥ!ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ "ΤΣΙΜΠΑΜΕ" ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΜΟΥ!ΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ "ΒΕΡΕΣΕ" ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ "ΦΕΣΩΘΟΥΝ"!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΕΤΑΙΡΟΥΣ" ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠΑΡΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΟΝΤΑ ΔΥΟ EUROS ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ!ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  6. Δικά μου ξαδέλφια ΔΕΝ είναι σίγουρα.Τώρα για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά .....αν είναι ξαδέλφια μας Κρητικέ τότε ξέρεις και γιατί ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΔΩ.Άρα τότε έχουν δικαιώματα σε αυτόν τον τόπο ...σαν γενέθλια χώρα τους.Τους αναγνωρίζεις λοιπόν αυτό το δικαίωμα;;Οι Γερμανοί όντως είναι Περσικό φύλο ...για αυτό άλλωστε και ο Χίτλερ έστειλε ομάδα στο Θιβέτ...έψαχνε τις ρίζες του.

    Όπως οι Φράγκοι ,οι Σάξονες,οι Άγγλοι,οι Τελυτονες,οι Κίμβροι,οι Σόλυμοι,....είναι τα Κρόνια Άρια φυλετικά υπολείματα των Πελασγών που τους ΕΔΙΩΞΑΝ απο την αρχαία Ελλάδα.....και απο ότι βλέπω σήμερα με το χρήμα έχουν κατορθώσει να ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Διάβασε το βιβλίο του Φ.Μιτεράν (Άριος Φρύγας Πελασγός) Η Επιστροφή των ΑΤΡΕΙΔΩΝ (είδες δεν διαβαζω μόνο Ηρόδοτο)....Πρίν υπάρξουμε ως Έλληνες ,υπήρξαμε ως Πελασγοί,πριν είμασταν Άτλαντες...πριν απο αυτό είμασταν Τιτάνες.....διάβασε Ησίοδο και θα καταλάβεις κυρίως πρόσεξε τις ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ.Η αρχαία Ελλάδα ήταν στενώτατα συνδεδεμένη με τους ΑΤΛΑΝΤΙΝΟΥΣ και τους ΚΥΚΛΩΠΕΣ.

    Αν διαβάσεις Απολλόδωρο θα δεις ότι μας έχει διαφυλλάξη την ΑΡΧΙΚΗ μας καταγωγή......"Νιόβης δε και Διός η πρώτη γυναικί Ζεύς θνητή εμίγη ,παίς ΑΡΓΟΣ εγένετο ,ως δε Ακεσίλαος φήσι και Πελασγός,αφ'ου κληθήναι τους τηνΠελοπόννησον οικούντες ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ "

    Οι Πελασγοί επομένως και οι Αργείοι ήταν ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΝΟΙ,ως απόγονοι της ΝΙΟΒΗΣ.Της Ατλαντίδος μάλιστα υπέρτατος ΘΕΟΣ ήταν ο ΖΕΥΣ.Και αυτό θα το βρείς και στην Ιλιάδα στο Β βιβλίο γίνεται η αντιδιαστολή μεταξύ Άργους του Αχαικού υπο την κυριαρχία του Αγαμέμνονα και ΑΛΛΟ το Άργος το Πελασγικό υπο την αρχηγία του Αχιλλέα!!

    Και ο Ηρόδοτος περί Πελασγών μιλάει στα 8 απο τα 9 βιβλία του που είναι αφιερωμένα στις 9 Μούσες.

    Βλέπεις λοιπόν Κρητικέ ότι όταν λέω κάτι το έχω μελετήσει πρώτα καλά....όχι ότι δεν κάνω λάθη ....αλλά δεν διαβάζω μόνο Ηρόδοτο.Πολλές φορές διαβάζω και Μίκυ-Μάους.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  7. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΟΧΤΡΟΥΣ ΜΟΥ!ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΙΣΤΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΟΧΤΡΩΝ)ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΟΜΙΛΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  8. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!ΩΡΕ ΔΙΓΕΝΗ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΣΤΟ Α-125 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ"; ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ(ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΜΟΥΣΕΣ)ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ"!ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ(ΜΗΔΕ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ),ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ!ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΩΡΓΟΥΣ!ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ΥΓ."ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΟΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ" Δ.ΣΟΛΩΜΟΣ

    ReplyDelete
  9. Οι Γερμανικές Φυλές μέσα σε ένα διάστημα 200 ετών μετακινήθηκαν βόρεια αρχικά και μετά δυτικά διώχνοντας τους Κέλτες από την βόρεια και κεντρική Ευρώπη καταλαμβάνοντας τελικά όλη σχεδόν την Ευρώπη.Ακόμα και σήμερα οι Κέλτες είναι υπό διωγμό .. Στην Βρετάνη της Φραγκίας ( Γαλλίας ) όπου το Κέλτικο στοιχείο είναι ισχυρό , απαγορεύετε με φυλάκιση η ομιλία της τοπικής γλώσσας και ο αυτοπροσδιορισμός των ντόπιων ως Κέλτες καθώς και η τήρηση των πανάρχαιων εθίμων τους … Και αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη .. Και γιατί συμβαίνει ..??

    Μα γιατί τα Γερμανικά φύλα παριστάνουν τους Κέλτες και αν η ανθρωπότητα δει τις διαφορές που έχουν , θα καταλάβει πως οι Γερμανοί και οι Κέλτες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους …

    Και μια που ανέφερες και Ιούλιο Καίσαρα ....αυτός Ο Ιούλιος Καίσαρας όταν εισέβαλε στην Ευρώπη το έκανε για να σταματήσει την μετακίνηση των Ελβετών δυτικά … Σήμερα οι Ελβετοί είναι οι κεντρικοί τραπεζίτες του Γερμανικού πλούτου , πάντα ουδέτεροι σε όλους τους πολέμους , κάτι που δείχνει πως οι πόλεμοι αυτοί είναι συγκεκριμένου σκοπού και αποτελέσματος και ο μόνος στρατός που διαθέτει η Ελβετία , είναι για να φρουρεί το κράτος του Βατικανού ..

    Παρς = Περσέπολη = Παρ(ι)σ(ι)

    Υ.Γ αλλά αφού δεν θα πιστέψεις αυτά που θα σου πω ...τότε γιατί με ρωτάς??

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  10. ΔΙΓΕΝΗ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Military_of_Switzerland

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete