17/11/2012

Πρόεδρος Αυστρίας: Υποστηρίζουμε την κυβέρνηση των Σκοπίων για ένταξη στην ΕΕ

Ο Αυστριακός πρόεδρος Χάιντς Φίσερ κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των Σκοπίων, Γκεόργκι Ίβανοφ επιβεβαίωσει τη θέση η οποία είχε υποβληθεί από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παράλληλες ενέργειες στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και στην επίλυση της ονομασίας των Σκοπίων με την Ελλάδα.

Ο Φίσερ τόνισε ότι η Αυστρία υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες της σκοπιανής κυβέρνησης για αποδέσμευση του status quo στο δρόμο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Ο Ίβανοφ ευχαρίστησε τον επικεφαλής του κράτους της Αυστρίας για την ανοικτή και ηθική υποστήριξη και τόνισε ότι η είσοδος της πΓΔΜ στην Ευρώπη θα ωφελήσει όλους.  Η Ελλάδα θα αποκτήσει έναν ευρωπαίο γείτονα και οι περιφερειακές χώρες θα έχουν ένα κίνητρο για να συνεχίσουν να εργάζονται για την ευρωπαϊκή ατζέντα, όπως είπε.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;;; ΓΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ;;; ΒΛΕΨΕΩΝ;;; ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΧΟΣ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΠΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΕΦΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ" ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΞ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΧΘΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΙ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΡΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ...ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

4 comments :

  1. Ε ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...

    ReplyDelete
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΆΞΕΙ κάτι στο σάπιο σύστημα και κατεστημένο εδώ στην Ελλάδα υπάρχει απόφαση για ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος.Έχει παρθεί σε κάποια σύνοδο του ΝΑΤΟ (πριν λίγο καιρό) και ήδη ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ένας βραχύβιος πόλεμος στα Βαλκάνια ,ξεκινώντας απο το "αλβανικό πρόβλημα" στο οποίιο θα ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ και η ΕΛΛΑΣ.Πάντα φυσικά εφ όσον δεν ανατραπούν όλα αυτά απο αστάθμητους παράγοντες.

    Θέλουν μια ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ τις κρίσης στην Βαλκανική και των εθνικών συγκρούσεων προς Νότο .....για αυτό και η δημιουργία πολυεθνικών και ευελικτων δυνάμεων υπό κοινό διοικητή ....στο Γ Σώμα Στρατού στην Θεσ/νικη .H RRF είναι αερομεταφερόμενες ταξιαρχίες που εδρεύουν στην χώρα μας και η Ελλάδα διαθέτει (αν θυμάμαι σωστά) στην RRF μια μηχανοκίνητη ταξιαρχία περιλαμβανομένου ενός αυτοκινούμενου οβιδοβόλου των 15ΜΜ καθώς και μια μοίρα αεραμύνης F-16 .Και όλα αυυτά στην ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η εφαρμογή του σχεδίου "Φαιδώρα" (ένα σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος) μπορεί να επιτευχθεί και με την βοήθεια της RRF μέσα σε μια και μόνο νύχτα!!!

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete
  3. ΔΙΓΕΝΗ
    Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΟΥΓΓΡΟΤΣΕΧΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;; ή ΑΠΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΣ ΝΑΤΟ;;;

    Ο ΔΡΟΥΓΟΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΡΘΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΤΟ ΘΕΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ|) ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.

    ΟΙ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΡΟΤΣΕΧΟΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ... Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΚΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ.

    ReplyDelete
  4. ΚΟΥΡΗΤΗ μου έγραψες..."ΔΙΓΕΝΗ
    Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΟΥΓΓΡΟΤΣΕΧΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;; ή ΑΠΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΣ ΝΑΤΟ;;;"

    Ποιά είναι η σχέση;;Το ΝΑΤΟ αλλάζει,γιατί αλλάζει και η Ευρώπη,και οι νατοικοί εγκέφαλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κίνδυνος ΔΕΝ προέρχεται απο την Ρωσία και τις ρωσικές μεραρχίες ...αλλά απο ενδεχόμενη αστάθεια στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ (ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΡΟΤΣΕΧΟΙ όπως σωστά έγραψες) αλλά και απο ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ στα Βαλκάνια και στην Αν.Μεσόγειο.Για αυτό θα φροντίσουν (γνώμη μου είναι) να αναπτύξουν τις σχέσεις τους με την Ρωσία και τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.Μπορεί στο μέλλον η Ρωσία να γίνει και αυτή μέλος του ΝΑΤΟ....σου φαίνεται τρελλό;;

    Πάντως το ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ του ΝΑΤΟ δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα.Το ΝΑΤΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραιτήθηκε απο την προοπτική να ΕΠΕΚΤΕΙΝΗ τον χώρο της δραστηριότητας του και πέρα απο την Ευρώπη.Και απο ότι φαίνεται οι μεγάλες συγκρούσεις εκεί θα διεξαχθούν.

    Έγραψες..."Ο ΔΡΟΥΓΟΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ."

    Όχι εγώ ΔΕΝ συμφωνώ με τον Δρούγο.Μπορεί να φαίνεται ότι οι Γερμανοί είναι οι κακοί (και έτσι είναι)...υπάρχουν όμως και αυτοί που είναι και ΔΕΝ φαίνονται.ΝΑΤΟ και Γερμανοί είναι κλαδιά απο το ίδιο δέντρο.Και μην ξεχνάμε ότι το ΝΑΤΟ χρηματοδοτείται όλες του οι ΔΑΠΑΝΕΣ με πιστώσεις των κρατών μελών του ΝΑΤΟ.Η Αμερική ΔΕΝ θα αφήσει ποτέ την απομάκρυνση της Ευρώπης απο την αμερικάνικη κυριαρχία.Η Ουάσιγκτον θα εμποδίσει οποιαδήποτε διαδικασία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην δημιουργία του "Ευρωπαικού Οίκου" τον οποίο είχε προτείνει ο Μ.Γκορπατσώφ (ένας απο τους λόγους της πτώσης του ήταν και αυτός).

    Και ο Αυστριακός πρόεδρος και ο πρόεδρος των Σκοπίων είναι απλά "υπάλληλοι" και κάνουν αυτό που τους λένε να κάνουν δεν με εκπλήσει.Άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις όπως ....την δολοφονία του Κέννεντυ,την δολοφονία του Ναυάρχου Καρέρο,του προέδρου των βιομηχάνων της Γερμανίας Σλέγιερ,του Πάπα Παύλου,του Βρετανού Πρωθυπουργού,την εκδίωξη του Καραμανλή απο Προέδρου της Δημοκρατίας το 1985,την δολοφονία των στελεχών της Ιταλικής στοάς Ρ2,την αποπομπή του Ζισκάρ Ντ Εσταίν,καθώς και του Χέλμουτ Σμίτ,καθώς και την Νατοική επιχείρηση "Γκλάνιο" (προβιά) τα πλοκάμια της οποίας έφθασαν μέχρι την Ελλάδα.

    Όλα αυτά τα αποφασίζουν κάποια άτομα.....και όχι οι εκάστοτε πρόεδροι χωρών όπως τις Αυστρίας και εγώ δεν ξέρω ποιάς άλλης.Αλλά πέρα απο τις αναλύσεις υπάρχει μια αλήθεια που εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ την ξέρουμε ΚΑΛΑ...ότι η δύναμη έχει και ένα ψυχολογικό και όχι μόνο ένα τεχνικό συστατικό.Μόνο μέχρι ένα ορισμένο σημείο ,μπορεί κανείς να ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ανθρώπους με την βοήθεια στοιχείων...ύστερα ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΟ ΘΕΜΕΛΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete