11/09/2012

Κασιδιάρης: Ο Δένδιας είναι Μασόνος και δικηγόρος των Εβραίων στην Ελλάδα - Αντιπαράθεση Κασιδιάρη-Παυλόπουλου στη Βουλή

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;; ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΑΡΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΚΟΣ Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΛΟΤΩΦ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΙΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είπε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, «δικηγόρο των Εβραίων» και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, «ορφανό του Στάλιν». Κατά την συζήτηση για τις συνεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, ο Γιώργος Βαρεμένος, παρόντος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, είπε πως δεν θέλει να συμμετάσχει σε ένα «ακροδεξιό θέατρο». Ο Γιώργος Βαρεμένος αναφερόμενος στις δράσεις του κόμματος της Χρυσής Αυγής, τόνισε πως έχουμε να κάνουμε με πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα δεινά που προκάλεσε στην ανθρωπότητα, η χιτλερική βαρβαρότητα.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης, στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, διέκοψε τον Γιώργο Βαρεμένο, φωνάζοντας «Εσύ, ένα ορφανό του Στάλιν θα αποκαλέσεις εμένα χιτλερικό»; Προηγουμένως ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Ηλία Κασιδιάρη πως προεξόφλησε ως αποτυχημένο των υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια για την επιχείρηση της Αστυνομίας, «Ξένιος Ζευς». «Είστε ενάντια στον Ξένιο Δία ενώ έχει μειώσει την εισροή μεταναστών κατά 80%», είπε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο κ. Γεωργιάδης. Στην συνέχεια ο Ηλίας Κασιδιάρης έριξε τα βέλη του και κατά του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, χαρακτηρίζοντάς τον τέκτονα, δικηγόρο των Ρόθτσιλντ και των Εβραίων στην Ελλάδα.
http://www.iefimerida.gr/news/67303/

Κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής της κύρωσης πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την άμεση αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου ο κ. Κασιδιάρης ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Διαγκωνίζονται τα κόμματα, ποιος θα βγάλει την ποιο σκληρή ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Και να εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή δεν θα λύνατε τα προβλήματα της Ελλάδος, την οποία καταντήσατε προτεκτοράτο των δανειστών και εκχωρήσατε την εθνική κυριαρχία της. Το πρόβλημα της χώρας είναι η ανομία και το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου να τηρήσει την έννομη τάξη. Εφόσον παρανομούμε εμείς, ναι, να πάμε στην δικαιοσύνη. Δεν θέλω ασυλία. Γιατί αν πάμε με την κατηγορία για αντιποίηση αρχής θα γελάνε και οι πέτρες. Η δίκη θα θυμίζει ελληνική ταινία του '60 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αντιποίηση αρχής είναι να παριστάνεις τον αστυνομικό. Αν κατηγορηθούμε εμείς, πρέπει να κατηγορηθούν και οι ένστολοι των ΜΑΤ που ήρθαν και έκαναν ελέγχους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - γιατί τέτοιες ενέργειες οδηγούν το πολίτευμα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το πρόβλημα δεν είναι ο βουλευτής που ζητά τα παραστατικά, αλλά το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου" πρόσθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, σχολιάζοντας τα λεχθέντα από τον κ. Κασιδιάρη είπε πως "είναι χυδαιότητα να λένε κάποιοι στον ελληνικό λαό ότι αυτό που δεν μπορεί το κράτος να κάνει, το κάνουμε εμείς. Το χυδαιότερο όλων είναι ότι, βρίσκονται εκπρόσωποι του ελληνικού λαού που λένε ότι επειδή το διοικητικό όργανο του κράτους δεν μπορεί να ασκήσει την αρμοδιότητα του θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι μεθοδολογία και ιδεολογία των ταγμάτων εφόδων του Ερνεστ Ρεμ". "Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Σε λίγο καιρό θα μας πουν ότι επειδή το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει, αν βλέπουν κάποιον μελαψό θα ζητάνε ταυτότητα, θα μπαίνουν τα σπίτια μας να δουν αν τηρείται ο νόμος. Οι περισσότεροι ευτυχώς δεν ζήσαμε την εμπειρία της Βαϊμάρης. Αυτή ήταν η ιδεολογία και η μεθοδολογία των ταγμάτων εφόδων. Δια της σιωπής μας, διαπράττουμε το έγκλημα της ανοχής", κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

1 comment :

  1. Πλακα εχουν ολοι αυτοι οι δοσιλογοι απο τις στοες απο οπου και αναδειχτηκαν οι κουρελες και γινανε "ανθρωποι" εις βαρος των υπολοιπων συνανθρωπων τους.Αυτες οι στοες εχουν ολα τα στοιχεια και τις αποδειξεις για να κατηγορηθουν για συσταση συμμοριας.Πραγματικα αν θελησουμε μπορουμε με πολλα πολλα στοιχεια να τους μηνυσωμε και να ζητησωμε την επεμβαση του...μασωνου(?)(ελπιζω να μη πεσωμε σε τετοιο) εισαγγελεα

    ReplyDelete