10/08/2012

USA: “Mexicans Go Home”! Καλό! «Θείε Σαμ» να κάνουμε το ίδιο;

ΗΠΑ: Δικαίωμά μας να επιλέγουμε τους Μετανάστες που θέλουμε

Σήμερα, οι ΗΠΑ τηρούν επίμονα έναν βασικό προσανατολισμό στο Μεταναστευτικό: «άντληση των καλύτερων μυαλών» απ’ όλη την υφήλιο. Παρ’ όλα αυτά κι ενώ αυτοί επί σωρεία δεκαετιών αποφάσιζαν κι έκριναν αυστηρά (κι ακόμη το κάνουν) ποιους και πόσους μετανάστες θα δεχτούν, στην Ελλάδα σήμερα δεν το επιτρέπουν επί ποινής απώλειας της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας κι εδαφικού διαμελισμού. Εμμέσως δε, πλην σαφώς, την ωθούν στο ακριβώς αντίθετο.

Σε κάθε ετήσια έκθεσή του το State Department δημιουργεί προβλήματα «κρισίμου (διπλωματικής) μάζας» στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί επίμονα και πεισματικά «κριτικάρει αρνητικά» (sic!) την «εμμονή της Ελλάδας» να «μην αναγνωρίζει (δήθεν) Εθνικές Μειονότητες» (πχ Μακεδόνες, Τούρκοι, Αρβανίτες, Βλάχοι, κλπ) αλλά και την «εμμονή» της να «μην παροπλίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία» από την «Συνταγματική πρωτοκαθεδρία» της καθώς και να «μην παρέχει πλήρη ελευθερία στις υπόλοιπες Θρησκείες» (πχ να γεμίσει τζαμιά η Ελλάδα – κι από την άλλη «κόπτονται» για την «ανησυχητική αύξηση των εξτρεμιστών λαθρο-μουσουλμάνων τρομοκρατών που εισρέουν στην Ελλάδα, βλ. αντίστοιχη Έκθεση του 2009! Παράδοξο;). Κατ’ αυτούς, οι «υπεράριθμοι λαθρο-Αλβανοί» θα έπρεπε να αναγνωριστούν ως μια «ευμεγέθης εθνική μειονότητα» στην Ελλάδα. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης, επίσης, αφού πρώτα αναγνωριστούν ως «Τούρκοι». Και βεβαίως, πάντα «υποκρύπτεται» η «πίεση για αθρόα πολιτογράφηση» όλων των (ισλαμιστών) λαθρομεταναστών ως Έλληνες Πολίτες. (Βεβαίως, το «επόμενο βήμα» θα ήταν τα «μιλιούνια» λαθρο-μουσουλμάνων να «δηλώσουν εν μια νυκτί Τούρκοι το γένος» (με το «αζημίωτό» τους φυσικά από την Τουρκία) και το αμέσως επόμενο αυτές οι δύο ευμεγέθεις (δήθεν) «εθνικές μειονότητες» να «διεκδικήσουν την μισή Ελλάδα». Αλλά αυτό είναι προφανώς «μη ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος» για την Αμερικανική Διπλωματία).

Πολλά είναι τα διεθνή think Tanks που υποστηρίζουν ότι οι διάφορες «Αγγλοσαξονικές Στρογγυλές Τράπεζες» έχουν θέσει ως «Απώτερο Σκοπό» την κατάρρευση της «Γηραιάς Ηπείρου των Ευρωπαϊκών Εθνών» και την αντικατάστασή της από μια «άλλη πολυεθνική, πολυπολιτισμική Ευρώπη». Παρόμοια μεν κατά βάση και χαρακτηρολογικά (βλ. αλλοίωση εθνικής καθαρότητας) με αυτή των ΗΠΑ πλην όμως «ανεξέλεγκτη» από τα ίδια τα έθνη. Και κυρίως τα «μικρά Έθνη». Συνεπώς πιο «ελέγξιμη κατάσταση» κι εντέλει πιο «πρόσφορη» για «μακροπρόθεσμη απορρόφηση» από την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Την μεγαλύτερη πίεση δε απ’ αυτό το καταστροφικό σχέδιο την δέχεται η Ελλάδα ως κατ’ εξοχήν «Πύλη Εισόδου» του «Μεταναστευτικού Κύματος» που επιχειρεί να «επιτύχει το παραπάνω». Φταίμε εμείς τώρα να υποθέσουμε ότι, βάση του παραπάνω «σκεπτικού», εδώ ταιριάζει το «εσκεμμένα ξέφραγη»; Οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν κατ’ επανάληψιν «παρόμοια προβλήματα» και συνεχίζουν να τα αντιμετωπίζουν κυρίως με την «λατινοαμερικανική λαθροεισβολή». Κινδυνεύοντας στην κυριολεξία από μια «μελλοντική διάσπαση» στα δύο. Τις ΗΠΑ των «Λευκών» και τις ΗΠΑ των «λατινοεγχρώμων» (βλ. και «αντίστοιχες μελέτες/προβλέψεις γεωπολιτικού ιδρύματος STRATFOR). Αλλά εκεί είναι «αλλιώς». Εκεί μπορούν να είναι «σκληροί» στην Μεταναστευτική τους Πολιτική και να λένε πχ «Mexicans Go Home». 

Τελικά ζητούμενο και για την Ελλάδα είναι το αυτονόητο. Όπως οι ΗΠΑ (και όλο το «Αγγλοσαξονικό Μπλοκ») καθόρισαν και καθορίζουν με αυστηρότητα το ΠΟΙΟΙ και ΠΟΣΟΙ μετανάστες θ’ αποτελέσουν τα νέα μέλη της κοινωνίας τους και με ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, το ίδιο δικαίωμα πρέπει να έχουμε κι εμείς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ειδάλλως, εαν οι εγχώριοι «υπηρέτες» τους, οι πολιτικοί πάτρωνες και προστάτες του «πολυ-πολιτισμού» συνεχίσουν να γεμίζουν άκριτα την Ελλάδα με επικίνδυνους εχθρικούς λαθρομετανάστες με το έτσι θέλω, διακινδυνεύουν να δουν κλιμάκωση της «κοινωνικής εναντίωσης» κατά των λαθρομεταναστών (και των «εγχώριων υποστηρικτών» τους βεβαίως) στα πεδία της γενικευμένης βίας πλέον....εφόσον δεν θα υπάρχει πια κανένα περιθώριο ειρηνικής διευθέτησης της εθνοκτόνου αυτής «Απειλής». Ο χρονοδιακόπτης θα έχει ενεργοποιηθεί, μαζί και η αντίστροφη μέτρηση για την «αποκατάσταση μιας Εθνοκτόνου Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης». Τηρώντας –τι άλλο;- εν τοις πράγμασι την σχετική επιταγή του Συντάγματος: «…Η υπεράσπιση του Συντάγματος και της Εθνικής κυριαρχίας επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων»… Σύ είπας κύριε Νομοθέτα....(και όχι CIA ΗΠΑ’S....arketa pia!) 


ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ: http://aegeanhawk.blogspot.gr/2012/08/usa-mexicans-go-home.html

1 comment :

  1. Anonymous10/8/12 21:30

    Η λαθρομετανάστευση αφρικανοασιατών και ισλαμιστών ενισχύεται απο τις Η.Π.Α και τους σιωνιστές, και έχει σαν σκοπό την γενοκτονία της λευκής φυλής. Οι εβραίοι με τους wasp της αμερικής(με τους οποίους έχουν μειχθεί πλέον αρκετά), ελπίζουν ότι θα κυβερνήσουν έναν κόσμο δισεκατομμυρίων εγχρώμων σαν οι μόνοι λευκοί αφέντες και κάνουν ότι μπορούν μέσω κυρίως των ακροαριστερών πρακτόρων τους στην ευρώπη(πολλοί απο αυτούς είναι εβραίοι, π.χ. στην ελλάδα ο Αλαβάνος, η Κούρτοβικ, προφανώς και ο Τσίπρας) να φέρουν τον πολυφυλετισμό-πολυπολιτισμό. Η ευρώπη μετα την εισβολή και την ουσιαστική κατοχή της απο το αμερικανοσιωνιστικό Νάτο δείχνει ανύμπορη να αντιδράσει. Η μόνη λύση είναι να αποδεσμευτεί και να αποχωρήσει απο αυτόν τον εχθρικό οργανισμό, να ενωθεί με την ρωσία-ουκρανία, και να ενισχυθεί στρατιωτικά, για να αντιμετωπίσει μελλοντική αμερικάνικη αλλά και ισλαμιστική απειλή. Ο απόλυτος εχθρός της επιβίωσης μας σαν εθνικιστές και λευκοί ευρωπαίοι είναι ο αμερικανισμός, τον οποίο πρέπει να τον υπονομεύσουμε και να αφανίσουμε για να επιβιώσουμε(υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αφανιστούν οι αμερικάνοι μέσω φυλετικού πολέμου, π.χ. σύγκρουση με ισπανόφωνους, κινέζους, νέγρους, κ.α.).

    ReplyDelete