12/07/2012

Σε εκποίηση πλοίων προχωρά το Πολεμικό Ναυτικό

Στις δύσκολες μέρες που διανύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ακόμα και το μικρότερο ποσό που μπορεί να εξοικονομηθεί είναι σημαντική υπόθεση. Τέσσερα ρυμουλκά και τρία ναρκαλιευτικά εκποιεί λοιπόν το Πολεμικό Ναυτικό με προκήρυξη του.

Συγκεκριμένα τα ρυμουλκά (Ρ/Κ) ΑΙΓΕΥΣ, ΠΗΛΕΥΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και τα ναρκαλιευτικά (Ν/Α) ΚΙΣΣΑ, ΠΛΕΙΑΣ και ΚΙΧΛΗ προσφέρονται προς πώληση ως «scrap» («ακατάλληλο βιομηχανικό αγαθό») με αρχική τιμή εκκίνησης τα 279.295,40 ευρώ. Ο σχετικός ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ανώτατης Επιτροπής Προμηθειών (ΑΕΠ) του Κέντρου Εφοδιασμού Ναυτικού (ΚΕΦΝ).

http://www.defence-point.gr/news/?p=52852

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ Π.Ν. ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ή ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΥΜΟΥΛΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΙΚΑ;;; ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ή ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;;; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ;;;

No comments :

Post a Comment