14/06/2012

Νέα ηλεκτρονική επίθεση κατά της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής - Δύο τελευταιές ανοικτές συγκεντρώσεις - Κάλεσμα αντίστασης

Σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας που φιλοξενεί το επίσημο site της Χρυσής Αυγής, στο εξωτερικό, το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας μας γίνεται από το Ελληνικό(;) κράτος και συγκεκριμένα από τα κυκλώματα του ΟΤΕ που αφορούν το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να τίθεται εκτός λειτουργίας. Η ψευτοδημοκρατία τους δείχνει για μια ακόμα φορά το απολυταρχικό της πρόσωπο και το πόσο φοβάται την Χρυσή Αυγή.

ΜΟΝΟΙ μας εναντίον ΟΛΩΝ, μέχρι τη Νίκη!

Χρυσή Αυγή- Γραφείο Τύπου
www.XAgr.net

Η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Μαγνησίας καλεί όλους τους Ελεύθερους Έλληνες στις δύο τελευταίες ανοιχτές συγκεντρώσεις του κόμματος στον Αλμυρό και στον Πτελεό. Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας! Λέμε ΟΧΙ στην ξένη κατοχή της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων! Αλλάζουμε την Ελλάδα για μας και τα παιδιά μας! 

Πέμπτη 14.6.2012 πλ. Αλμυρού 7:30 μ.μ. πλ. Πτελεού 9 μ.μ

Παναγιώτης Ηλιόπουλος Βουλευτής Μαγνησίας 
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1". Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία, μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: "Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με τη Μέρκελ;". Οι Έλληνες έχουμε έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο να κρίνουμε πολιτικές συμπεριφορές και πρόσωπα. Πίσω από την φράση που προανέφερα διακρίνεται ξεκάθαρα η οργή ενός ολόκληρου λαού και η θέλησή του να αντισταθεί στις ξένες δυνάμεις που έχουν υποτάξει τη χώρα. Να πολεμήσει όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο.

Με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνα, η Ελλάδα φαίνεται πως έχει ακόμα μία ελπίδα. Έχει τουλάχιστον μία πρόταση άμεσης αντίδρασης, απέναντι σε αυτούς που μας διασύρουν εδώ και χρόνια ως χώρα, αλλά και ως ανθρώπους, τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

Ηλίας Κασιδιάρης

No comments :

Post a Comment