05/06/2012

"ΤΡΙΓΩΝΟ" ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ;;;

Από το 1987 είχαν την υποψία ότι πρόκειται για πυραμίδα, μα τώρα, με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν οι επιστήμονες έχουν πειστεί ότι... πρόκειται για μια αλλά ίσως και δεύτερη πυραμίδα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γυαλί! Οι παράξενες δομές από μια υποβρύχια και ίσως άλλη μια πυραμίδα όπου βρίσκονται σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο Δρ Meyer Verlag ( Μέγιερ Βέγκλαρ). Οι μελέτες που έγιναν για άλλες δομές, όπως στο Yonaguni (Γιοναγκάνι) στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες, προφανώς είναι φτιαγμένες από γυαλί χοντρού πάχους, κατασκευή που είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερες από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο!!!

Πρόσφατα Αμερικανοί και Γάλλοι επιστήμονες καθώς και άλλες χώρες που διεξάγουν έρευνες σε περιοχές του βυθού του Τριγώνου των Βερμούδων, ισχυρίζονται πως έχουν βρει μια πυραμίδα όρθια στο βυθό της θάλασσας που δεν ήταν ποτέ γνωστή. Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φτάνει τα 300 μέτρα, 200 μέτρα ύψος και απόσταση από την κορυφή της πυραμίδας είναι περίπου 100 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας! Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η δομή αυτή πρέπει να είναι κατασκευασμένη από γυαλί όπως (κρύσταλλο;), καθώς είναι εντελώς λεία και μερικώς διάφανη. Όταν μιλάμε για το μέγεθος αυτό, πρόσφατα ανακαλύφθηκε η εκ νέου πυραμίδα και είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες τρύπες, το θαλασσινό νερό μπαίνει με υψηλή ταχύτητα κίνησης μέσω της δεύτερης τρύπας, και ως εκ τούτου τα μανιασμένα κύματα κυλούν σχηματίζοντας μια γιγαντιαία δίνη που κάνει τα νερά γύρω από αυτή να δημιουργούν ένα τεράστιο κύμα ή κύματα και ομίχλη στην θαλάσσια επιφάνεια…).

Οι επιστήμονες αναρωτιούνται αν αυτή η ανακάλυψη έχει κάποια επιρροή στα διερχόμενα σκάφη και αεροπλάνα και αν θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλα το μυστήρια που περιβάλλει την περιοχή. Υπάρχουν μελέτες που υποστηρίζουν ότι η πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είχε γίνει αρχικά στην ηπειρωτική χώρα, μετά την οποία ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε και άλλαξε εντελώς το τοπίο ή με την αντιστροφή των Πόλων όπου έγινε στο παρελθόν. Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν, τα νερά της περιοχής στο Τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να ήταν ως μία από τις δραστηριότητες του ακρογωνιαίου λίθου του λαού της Ατλαντίδας, και οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είναι μια αποθήκη του εφοδιασμού τους ή μια πηγή ενέργειας τους. Μια πιο λεπτομερής μελέτη στην πάροδο του χρόνου θα δώσει αποτελέσματα που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς.

Οι επιστήμονες έχουν αξιοποιήσει όλα τα δεδομένα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια είναι απόλυτα ομαλή γι ‘αυτό να μοιάζει με γυαλί ή πάγο. Το μέγεθος των πυραμίδων είναι σχεδόν τρεις φορές το μέγεθος από τις πυραμίδες του Χέοπα. Αυτή η είδηση ήταν εντυπωσιακή, και συζητήθηκε σε μια διάσκεψη στη Φλόριντα, ακόμα και εφημερίδες της Φλόριντα ….!!! Οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες σε αυτό, έχουν πάρα πολλές φωτογραφίες και υψηλής ανάλυσης ηλεκτρονικά δεδομένα, τα οποία δείχνουν τρισδιάστατες πυραμίδες απολύτως ομαλής κατασκευής, χωρίς να καλύπτεται η επιφάνεια με υπολείμματα ή φύκια ή ρωγμές. Με το μυστήριο να εξακολουθεί να περιβάλλει τις Αιγυπτιακές πυραμίδες και το γεγονός ότι οι δομές των πυραμίδων φαίνεται να βρίσκονται σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς είναι δύσκολο να ειπωθεί κάτι για την προέλευση τους. Η πυραμίδα θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί μεταξύ στο 10.000 π.χ. και 6.000 π.χ., όταν η υφαλοκρηπίδα δεν καλυπτόταν από νερό, είπε Chisholm ( Τσίσολμ). Οι αρχαιολόγοι στην Φλόριντα συμφωνούν μαζί του για το χρονικό διάστημα, αλλά διαφωνούν με πολλούς άλλους της ομάδας του, Ο ανθρωπολόγος Glen Doran professor ( Γκλεν Ντόραν καθηγητής ) είπε ότι η πρώτες εγγύς Ανατολικές πυραμίδες χρονολογούνται περίπου στο 4.000 π.χ. και όλες οι νέες πυραμίδες στον κόσμο έγιναν(;) μετά από το 1 μ.Χ. Έτσι, κάθε τέτοια δομή ανοικτά των ακτών της Φλόριντα θα είναι τουλάχιστον 2.000 ετών πιο παλιές από όλες τις άλλες γνωστές πυραμίδες!!!!

Άλλες Υποβρύχιες Πυραμίδες;
Το 1977, μια μυστηριώδης ανακάλυψη έγινε στο βυθό του Ατλαντικού, σχετικά με μια άγνωστη τεχνολογία. Μια πυραμίδα στα 650 πόδια βάθος μυστηριωδώς φωτίστηκε, με άσπρα νερά γύρω από αυτή όπου έγινε βαθύ πράσινο, μια συγκλονιστική αντίθεση με τα μαύρα νερά σε αυτό το βάθος Η ανακάλυψη φωτογραφήθηκε από την εκστρατεία Αρλ Mάραχαλ του από το Cay Sal (Σέει Σόλτ). Μια άλλη τεράστια πυραμίδα, στα 10.000 πόδια του νερού του Ατλαντικού, έχει αναφερθεί ότι έχουν βρεθεί με ένα παλλόμενο κρύσταλλο πάνω του, από την αποστολή του Τόνι Μπένικ. Η ομάδα βρήκε επίσης ένα αδιαφανές δισκίο κρύσταλλου εκεί, και ανέφεραν, για ένα φως που έβγαινε μέσα από την πυραμίδα όπου βρέθηκαν και καταγράφηκαν μυστηριώδεις επιγραφές που έγιναν ορατές. Περισσότερες υποβρύχιες πυραμίδες βρέθηκαν από την Κεντρική Αμερική, στο Γιουκατάν, και τη Λουιζιάνα, θόλοι βρέθηκαν στα Στενά της Φλόριντα. Ένα μαρμάρινο κτίριο σε στιλ Αρχαίου Ελληνικού ναού βρέθηκε μεταξύ της Φλόριντας και της Κούβας ! Και τι γίνεται με τη στήλη που έχει ακτινοβολούμενη ενέργεια ;

Άλλες πυραμίδες έχουν εξερευνηθεί από τον Δρ. Ray Brown ( Ρέει Μπράουν ) στο βυθό της θάλασσα στα ανοικτά των Νήσων Μπαχάμες το 1970. Ο Μπράουν με 4 δύτες, οι οποίοι βρήκαν επίσης δρόμους, θόλους, ορθογώνια κτίσματα, αγνώστων μεταλλικών εργαλείων, και ένα άγαλμα από «μυστηριώδη» κρύσταλλο όπου περιέχει μικροσκοπικές πυραμίδες. Οι συσκευές μετάλλων και των κρυστάλλων εστάλθησαν στη Φλόριντα για ανάλυση σε ένα πανεπιστήμιο εκεί. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν ότι οι κρύσταλλοι ενισχύονται με ένα είδος ενέργειας που πέρασαν μέσα από αυτό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που είναι από γυαλί η πυραμίδα που βρέθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων! Κατά τη διάρκεια μιας από τις καταδύσεις του, ο Μπράουν χώρισε από τους φίλους του και ψάχνοντας τους ήταν τρομαγμένος όταν συνάντησε τυχαία μια παράξενη μορφή από σιλουέτες πυραμίδων κόντρα στο φως. Μετά τη διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών, εξεπλάγην από το πόσο ομαλή και σαν ένας καθρέφτης ήταν η πέτρινη επιφάνεια της όλης δομής, με τις αρθρώσεις μεταξύ των επιμέρους τμημάτων σχεδόν δυσδιάκριτη.

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_7532.html

No comments :

Post a Comment