16/05/2012

Εβραιοπαϊκή Ένωση: Aφίσες από την “Ευρωπαϊκή” Ένωση υπέρ της παροχής των θέσεων εργασίας σε τριτοκοσμικούς αλλoφύλους, ισλαμιστές και κίναιδους.

Ενώ η επίσημη ανεργία στην Ελλάδα ξεπερνάει το 22% με πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες ανέργους να βρίσκονται στο στάδιο της απόλυτης απελπισίας, το ένα τριτο των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και οι αυτοκτονίες σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ξεπέρασαν τις 1700 μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, σε πολλές πόλεις της Ελλάδος αλλά και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών που διέρχονται κρίση η “Ευρωπαϊκή” Ένωση ανήρτησε χιλιάδες αφίσες υπέρ της παροχής εργασίας σε αλλοφύλους, ισλαμιστές και κίναιδους. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξαν να τοποθετήσουν τις αφίσες μονάχα πίσω από τζαμαρίες, όπως στις στάσεις των αστικών λεωφορείων. Διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι με εκατομμύρια Ευρωπαίους ανέργους στα όρια της απόγνωσης, μέσα σε λίγες ώρες θα είχαν σκιστεί όλες οι αφίσες από τους αγανακτισμένους διαβάτες.

Σε όλες τις αφίσες τονίζεται με κεφαλαία γράμματα ότι το θέμα της εκστρατείας είναι οι διακρισεις “Στην Δουλειά”. “Η δουλειά” είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για τον οποίον η κυρίαρχη στην Ευρώπη Σιωνιστική παρασιτική οικονομική ολιγαρχία προωθεί τον “αντιρατσισμό” και την “πολυπολιτισμικότητα”: Η εισαγωγή τριτοκοσμικών οδηγεί την πλήρη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και την μείωση του εργατικού κόστους παραγωγής, που επιφέρει την μεγιστοποίηση των κερδών τους. Ταυτόχρονα συμβάλλει καταλυτικά στην διάλυση των εργασιακών, κοινωνικών και εθνικών ιστών που αποσκοπεί αντίστοιχα στην διάλυση των εργατικών, κοινωνικών και εθνικών αντιστάσεων απέναντι στην Παγκόσμια Σιωνιστική παρασιστική κυριαρχία και εκμετάλλευση. Kύριοι συνένοχοι στο αντιεργατικό και εθνοκτόνο έγκλημα οι διάφοροι δήθεν “αντικαπιταλιστές” μαρξιστές και αναρχικοί, που αποτελούν το μεγαλύτερο στήριγμα της Παγκόσμιας παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας.

man of ethnic origin sorting envelopes in courier companyΣτο κάτω μέρος από κάθε αφίσα υπάρχει μάλιστα και με την υπογραφή της “Ευρωπαϊκής” Ενώσεως κάλεσμα που απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο στον αναγνώστη και γράφει “Οι διακρίσεις είναι παράνομες. Καταπολέμησέ τες”. Πηγαίνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται στις αφίσες εδώ βλέπουμε στο επίκεντρο της ιστοσελίδος μια φωτογραφία από τον εργασιακό χώρο κάποιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας (από αυτές που διέλυσαν εντελώς τις τοπικές οικονομίες ) και έναν νέγρο εργαζόμενο. Αυτή είναι λοιπόν η εικόνα που θέλουν να επιβάλλουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σε αυτήν την εικόνα αντικατοπρίζεται πλήρως το ποιό είναι το “όραμα” και ο στόχος αυτής της “αντιρατσιστικής” εκστρατείας.

Όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο, ούτε λέξη και για αυτό το θέμα δεν ανέφερε κανείς από όλους αυτούς τους εμφανιζόμενους ως “πατριώτες”, “εθνικιστές” και “ακροδεξιούς” πολιτικάντηδες, που όλοι τους κοροϊδεύουν ανοιχτά τους αφελείς ψηφοφόρους-μαζανθρώπους, λέγοντάς τους ότι δήθεν σκοπεύουν (και ότι δήθεν είναι εφικτό) να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό πρόβλημα εντός του συγκεκριμένου ασφυκτικού πλαισίου υποταγής της χώρας μας στο εθνοδιαλυτικό έργο της κυρίαρχης Σιωνιστικής τάξης στην Ευρώπη και των πολιτικών της κατευθύνσεων που τις εμφανίζουν υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο “Ευρωπαϊκή” Ένωση και μάλιστα μέσα από τον πλέον σκληρό πυρήνα αυτών των κατευθύνσεων, την Ευρωζώνη… Σύμφωνα με το παραπάνω νομοθετικό πλαίσιο οποιοσδήποτε Έλληνας εργοδότης επιθυμεί να προσλάβει μόνο Έλληνες στην επιχείρησή του ή δεν επιθυμεί να προσλάβει κίναιδους, είναι παράνομος. Μάλιστα στην συγκεκριμένη επίσημη ιστοσελίδα της “Ευρωπαϊκής” Ενώσεως (ο σύνδεσμος της οποίας υπάρχει στις αφίσες) υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες που απευθύνονται σε κίναιδους και λαθρομετανάστες για το πως να καταφύγουν νομικά εναντόν οποιουδήποτε εργοδότη. Υπάρχει και λίστα δεκάδων “Μη” Κυβερνητικών Οργανώσεων αλλά και φορέων του Δημοσιου σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα, ώστε εφόσον αντιληφθούν ότι κάποιος εργοδότης κάνει τέτοιες διακρίσεις στην παροχή εργασίας, να απευθυνθούν εκεί για να κινηθούν εναντίον του!

http://polemosgenel.blogspot.com/2012/05/o.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Διαφημιστική καμπάνια της Νέας Τάξης, στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Ναί στον πολυπολιτισμό, Ναι στην ανωμαλία, ναι στους Α-Πάτριδες μπινέδες! Χορηγός ευρωπαϊκή ένωση και ο συνήγορος του ανώμαλου πολίτη!!!

No comments :

Post a Comment