03/05/2012

Ο Μανώλης Γλέζος στο ΥΕΘΑ. ΠΑΡΤΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΜΕΤΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΑΠΟ ΤΟ onalert. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΜΕΤΟ... ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ ..."ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ.

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ

7 comments :

  1. Anonymous3/5/12 20:16

    Κάτι παλικάρια σαν το Γλέζο δε φοβήθηκαν το Γερμανό και με αυτοθυσία έδωσαν ελπίδα στον τότε κατεχόμενο ελληνικό λαό. Αντίθετα κάποιοι άλλοι δοσίλογοι, μαυραγορίτες φρόντιζαν να επιβιώσουν αναίμακτα παρέα με τον κατοχικό ναζιστικό στρατό. Ο έλληνας δε ξεχνάει και όσοι νέοι δεν έμαθαν ιστορία σιγά - σιγά οι μάσκες των ναζιστών θα πέσουν.

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/5/12 21:44

    ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΖΟ: ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ. Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΟΠΩΣ Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ.

    ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ...ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΜΜΕ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ Κ.Λ.Π ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΝΔΑΡΙΣΜΟ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ -ΙΣΜΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ

    ReplyDelete
  3. Κουρητη
    Μηπως γινομαστε πολλοι σκληροι μερικες φορες ιδιως οταν ψαχνουμε και την τελευταια εφεδρεια της Πατριδας μας?Μη ξεχναμε οτι το 1940 οι φυλακισμενοι κομμουνιστες ζητησαν αμεσα να στρατευτουνε και να πανε στην πρωτη γραμμη ,οπως και εγινε.Και πολλοι απο αυτους εμειναν εκει πανω.Ας ημαστε λιγοτερο ακαμπτοι,η Πατριδα θελει ,εστω προσωρινη,ενωμενες τις δυναμεις της

    ReplyDelete
  4. Anonymous4/5/12 09:50

    ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ...ΚΑΙ "ΚΑΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΟΣ" ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ

    ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ..."ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ Η ...ΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΜΕΤΟ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ- ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΛΕΖΟ )

    Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ (Τ)ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. - ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;
    - ΣΥΣΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ;
    - ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ;
    - ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
    - ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ;

    ΟΣΟ ΓΙΑ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΟΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ (ΚΑΙ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ-ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    sterg ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ...

    ReplyDelete
  5. Να σου πω αγαπητε Κουρητη μερικες σκεψεις μου εστω και αν επαναλαμβανω κατι.Για μενα προσωπικα μνημονιακοι και αντιμνημονιακοι ολοι μαζι βγαινουν απο το ιδιο ξενο εξουσιαστικο κεντρο που τους εχουνε "γραμμενους" ολους τους (δηθεν) δικους μας.Απλα εξυπηρετουν τα σχεδια τους και οι μεν και οι δε εναλλακτικα και οπως ηθελε κατσει η υποθεση της δηθεν λαικης εκπροσωπησης.Τα σχεδια τους ειναι πολυ πιο εκτεταμμενα και στρατηγικα και σε βαθος χρονου και η ελλαδα χρησιμοποιειται απλα.Το αν θελω αντιμνημονιακους και φτανω και μεχρι το σημειο εναλλακτικα να μιλαω για αποχη γινεται μονο και μονο για να δωσω ραπισμα στα προσωπα των κατασκευαστων των σχεδιων γιατι θα πρεπει να καταλαβουν οτι αυτος ο λαος πονεσε και θα πρεπει στο εξης να σκεφτονται οτι αποτελουμαστε απο νοημονες υπαρξεις και οχι απο 50%-50% λαμογια/κοροιδα.και αυτο εστω και μεσα απο τον διαβολο αν θελεις ητε λεγεται τσιπρας ητε λεγεται ανταρσια ητε λεγεται χρυση αυγη ητε λεγεται αποχη.Μηνυμα θελω να περασω,μηνυμα διαφορετικο απο αυτα τα εως τωρα μηνυματα παθητικοτητας/συνεργειας λαμογιων.

    ReplyDelete
  6. και πιστευω οτι ο καθε ελληνας ητε συριζαιος ητε χρυσαυγιτης ητε απο ανταρσια ητε ακομα και πρακτορας τοποθετημενος οπως ο μαρκεζινης πιθανως θα μπορουσε στο μελλον και σε καποια οριακη στιγμη να κανει αυτο το "κλικ" για λογαριασμο των ομοεθνων του.Η ιστορια το εχει αποδειξει αυτο

    ReplyDelete
  7. Anonymous4/5/12 14:15

    ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

    ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ReplyDelete