17/04/2012

«Η FYROM δεν έχει καμία προοπτική, όλα τα γειτονικά κράτη την αμφισβητούν»

«Η FYROM δεν έχει καμία προοπτική, διότι όλα τα γειτονικά κράτη αμφισβητούν με συγκεκριμένο τρόπο ορισμένα στοιχεία στα οποία υποτίθεται ότι πρέπει να οικοδομηθεί η κρατική ταυτότητα», δήλωσε ο καθηγητής Βλάτκο Τσβερτίλα, της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Ζάγκρεμπ, στην κροατική τηλεόραση Νόβα, σε ανάλυση των πρόσφατων εξελίξεων στα Σκόπια, μετά την πενταπλή δολοφονία των νεαρών Σλάβων. Λόγω της διαφοράς με την Ελλάδα, η οποία μπλοκάρει την είσοδο της FYROM στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν αναγνωρίζει, η χώρα αυτή, ούτε την σλαβική κοινότητα στη «Μακεδονία του Αιγαίου», ως «Μακεδόνες». Η Βουλγαρία αρνείται το «μακεδονικό έθνος» και την «μακεδονική γλώσσα».Η Σερβία αρνείται να αναγνωρίσει το αυτοκέφαλο της «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» και ταυτίζει την επίσημη αναγνώριση των Σκοπίων με την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Ο καθηγητής Τσβερτίλα, ισχυρίζεται ότι δεν είναι μόνο το πρόβλημα των γειτονικών χωρών αλλά και το πρόβλημα που παρουσιάζεται στο εσωτερικό της χώρας με τις εθνοτικές εντάσεις και κάθε εγκληματική πράξη ταράζουν την ασταθή κατάσταση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ,  (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΔΕΣ) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΔΕΣΤΑΤΗ (ΚΑΙ ΑΜΑΘΕΣΤΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΠΑΝΤΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ" ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΡΩΣΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΜΟΙΩΣ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΑΠΟΠΑΤΟ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ ΣΩΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ, ΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ "ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΙΑΣ" ΜΕΣΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ..."ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ...."

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΕΡΑ...

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://isxys.blogspot.com/2012/02/blog-post_2004.html

No comments :

Post a Comment