23/04/2012

Περιορισμό στην ελεύθερη διακίνηση από την Αν Ευρώπη θα επιβάλει η Ελβετία

Περιορισμό στην ελεύθερη διακίνηση των εργαζομένων που προέρχονται από από επτά κράτη της ΕΕ την Εσθονία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και την Τσεχία, πρόκειται να επιβάλει η Ελβετία ως μέτρο για την αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων που παρουσιάζονται στην ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελβετική κοινωνία, στις εργασιακές συνθήκες, και στην πίεση που δημιουργείται για την συμπίεση του βασικού ημερομισθίου. Νομικά η ελβετική κυβέρνηση βασίζεται σε μια ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ Ελβετίας και ΕΕ, αναφορικά με την ελεύθερη διακίνηση ατόμων η οποία υπογράφτηκε μόλις πέρσι. Σύμφωνα με την Ελβετία η οποία έχει πληθυσμό, 7,9 εκατομμύρια εκ των οποίων το 1,1 εκατομμύριο είναι αλλοδαποί, η ετήσια είσοδος 38.000 Ευρωπαίων μεταναστών δημιουργεί σημαντικά προβλήματα.


Μετά από αυτή την απόφαση της ελβετικής κυβέρνησης αντιλαμβάνεται κανείς το πραγματικά απίστευτων διαστάσεων διαχρονικό έγκλημα που έχει διαπραχτεί εις βάρος του ελληνικού λαού με τους 1,2 εκατ. νόμιμους μετανάστες και τους 500.000 παράνομους μετανάστες την στιγμή που ο πληθυσμός της χώρας υπολογίζεται στα 11,3 εκατ. Αν η Ελβετία θεωρεί ότι η είσοδος κάθε χρόνο 38.000 μεταναστών από άλλες χώρες της ΕΕ αποτελεί πρόβλημα εμείς εδώ στην Ελλάδα τι θα έπρεπε να έχουν πράξει όταν κάθε χρόνο εισέρχονται κατά μέσο όρο 100.000 αφρικανο-ασιάτες μετανάστες που δεν έχουν καμία επαφή με τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και τα ήθη και έθιμα του λαού μας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ defencenet ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ) ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 5.000.0000 ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ. (ΦΥΛΟ-ΑΝΔΡΕΣ 85-90%, ΗΛΙΚΙΑ 15-35 95%). ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.

No comments :

Post a Comment