30/04/2012

Οικολόγοι Πράσινοι: Ναί στα καθαρόαιμα στρείδια - Όχι στους καθαρόαιμους Έλληνες!

Πηγή και Σημείωση "Αντιπληροφόρηση": Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ένα κόμμα γνωστό για τις "διεθνιστικές" και "αντεθνικές" - "αντιρατσιστικές" τους θέσεις. Το περίεργο είναι οτι ενώ οι οικολόγοι Πράσινοι νοιάζονται για τα είδη στρειδιών στην Ελλάδα που δέχονται "εισβολή" απο άλλα είδη στρειδιών απο άλλα μέρη του κόσμου, δεν νοιάζονται καθόλου για την επίθεση που δέχονται οι Έλληνες και η Ελλάδα απο τους "λαθρομετανάστες". Έτσι τα στρείδια "λαθρομετανάστες" στην Ελλάδα είναι κακά και επικίνδυνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας της φύσης, η οποία όπως λένε διατηρείται με φυσικό τρόπο μέσω των φυσικών συνόρων που η ίδια η φύση φρόντισε να υπάρχουν.

Σύμφωνα με τους οικολόγους υπάρχουν πολλές φυλές σκυλιών και αυτό είναι φυσικό, φυσιολογικό και το ζητούμενο για να υπάρχει βιοποικιλότητα. Αυτό όμως που δεν επιτρέπουν οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι να υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικών φυλών. Με ποια λογική βέβαια; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Οι άνθρωποι "λαθρομετανάστες" δεν είναι κακοί για τους Οικολόγους Πράσινους. Αντίθετα είναι καλοί και πρέπει να έρθουν και άλλοι. Ακόμη οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν κακό το να διατηρηθεί η καθαρότητα της ελληνικής φυλής και τους γένους των Ελλήνων και λένε ότι δεν υπάρχουν φυλές και πρέπει να δεχθούμε την πολυπολιτισμική κοινωνία.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο Τρεμόπουλος είχε εμφανισθεί σε βίντεο παλαιότερα να υπερασπίζεται τους Σκοπιανούς εις βάρος των Ελλήνων. Βλέπετε οι άνθρωποι δεν είναι σαν τα στρείδια!! Τα στρείδια έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στην φυλή και τον τόπο τους, ενώ οι Έλληνες όχι! Στα στρείδια υπάρχουν διαφορετικές φυλές και πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν.Δεν πρέπει να αφανισθούν! Το μόνο που πρέπει να αφανισθεί για τους Οικολόγους Πράσινους είναι η ελληνική φυλή. 

Κανένα “πράσινο” κίνημα δεν ξεχνά τον “ρατσισμό”, (όπως και τα «δικαιώματα των μειονοτήτων» και «τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων»). Ο αντιρατσισμός τους όμως, πάει περίπατο όταν πρόκειται για ζώα και φυτά. «Θέλουμε μια κοινωνία που να ανήκει σε όλους, εξαλείφοντας κάθε μορφή διακρίσεων… Επιδιώκουμε αλλαγές στον τρόπο ενημέρωσης αλλά και στο εκπαιδευτικό σύστημα και το ίδιο το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, ώστε οι πολίτες αλλά και τα παιδιά να μάθουν να σέβονται και να αγαπούν την πολυχρωμία και τη διαφορετικότητα», λένε οι Οικολόγοι Πράσινοι.


Η υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας από τους «αυτόχθονες ιθαγενείς» και η αντίδραση στην ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών που οδηγεί στην υποβάθμιση της ζωής τους και την αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού είναι «ρατσισμός».

Κι όμως είναι τόσο απλό: Εάν οι άνθρωποι ήταν φυτά ή ζώα θα είχαν την αμέριστη συμπαράσταση των πράσινων αντιρατσιστών… Μέσα στην Παγκόσμια Χάρτα των Πρασίνων αναφέρεται: “Θα αντιταχθούμε με όλη μας τη δύναμη στην καταστροφική για το περιβάλλον αγροτική και βιομηχανική ανάπτυξη και θα δώσουμε προτεραιότητα στην προστασία των αυτόχθονων φυτών και ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.. Μία επίσης σημαντική απειλή είναι η εισβολή ξενικών ειδών σε πολλές περιοχές, τα οποία, καθώς δεν αντιμετωπίζουν φυσικούς εχθρούς στο νέο τόπο που βρίσκονται, προκαλούν προβλήματα στην επιβίωση των ντόπιων ειδών”. Και αμέσως παρακάτω: “...Οι εισβολείς αυτοί μεταφέρονται με τα εμπορευματοκιβώτια και με τα σκουπίδια που πλέουν στη θάλασσα και με την λανθασμένη εισαγωγή νέων ειδών για παραγωγικούς και άλλους λόγους από μακρινά οικοσυστήματα.”.

Για να δούμε τι κακό φέρνουν στα «Ελληνικά Οικοσυστήματα» τα «Ξενικά και Ξενόφερτα Zώα» που μετακινούνται - «μεταναστεύουν» καταργώντας τα «φυσικά σύνορα» και απειλούν με εξαφάνιση τα «ντόπια είδη»…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

No comments :

Post a Comment