21/03/2012

Κοινή συνεδρίαση των κυβερνήσεων Βουλγαρίας και Τουρκίας στην Άγκυρα

(Φωτό αρχείου)

Στην Άγκυρα την Τρίτη 20 Μαρτίου, θα συνεδριάσουν από κοινού οι κυβερνήσεις της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης. Η βουλγαρική αντιπροσωπεία αποτελείται από τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, επτά υπουργούς και ένα υφυπουργό.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της βουλγαρικής αντιπροσωπείας γίνεται υπό την προϋπόθεση να παρευρεθεί στην τελετή για την κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Στη συνέχεια ο Βούλγαρος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ, στο προεδρικό μέγαρο «Çankaya».

Αργότερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, η βουλγαρική αντιπροσωπεία θα γίνει επίσημα δεκτή με στρατιωτικές τιμές από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι δύο πρωθυπουργοί θα διοργανώσουν συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν οι κυβερνήσεις των δύο χωρών. Θα παρατεθεί επίσημο δείπνο προς τιμήν της βουλγαρικής αντιπροσωπείας.

http://www.echedoros-a.gr/2012/03/blog-post_698.html

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΤΙ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ; ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ; ΤΙ;

No comments :

Post a Comment