25/02/2012

ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Νο-2: ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΙ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΛΗΡΗΣ Η  ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΕΔΑΦΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ (ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΕΔΑΦΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ) ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...

ΤΑ ΕΜΜΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ". ΕΚΕΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ...

1. Την κατάρτιση ενός ειδικού νόμου για τις μειονότητες.
2. Τον προσδιορισμό του ποσοστού της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας μέσω μιας σωστής και επιβλεπόμενης από διεθνείς οργανισμούς απογραφής.
3. Την ποσοστιαία συμμετοχή της ΕΕΜ στην πολιτική, εκτελεστική, δικαστική εξουσία και στο κέντρο αποφάσεων. (Πρόταση για προκαθορισμένες έδρες στη βουλή, συγκυβέρνηση σε όλες τις βαθμίδες του κράτους σύμφωνα με το ποσοστό)
4. Ελληνική παιδεία σε όλες τις βαθμίδες και ενοποίηση του περιεχομένου της με εκείνο της Ελλάδας.
5.΄Ενωση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας σε μία διοικητική μονάδα και απελευθέρωση της ανάπτυξης και την καθιέρωση της Ελληνικής γλώσσας ως περιφερειακής.
6. Αναγνώριση και επιστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς της μειονότητας και εκμετάλλευση από την ίδια τη μειονότητα .
7.Επιστροφή και κατοχύρωση των περιουσιών των ατόμων που ανήκουν στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα.
8.Δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό της οντότητας χωρίς περιορισμούς από το κράτος.
9.Ενίσχυση της ασφάλειας των Ελλήνων διαμέσου της συμμετοχής τους στην αστυνομία.10. Πλήρη εφαρμογή των παραγράφων της Σύμβασης Πλαισίου και επικύρωση του Χάρτη Περιφερειακών και Μειονοτικών Γλωσσών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ  ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΆΥΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ..."Ο ελληνικός εθνικισμός και αλυτρωτισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "επίσημη κρατική πολιτική". ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΠΟΛΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣ..

ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΣΧΥΣ". ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ.

1 comment :

  1. Anonymous26/2/12 03:01

    Όπως σωστά λέει το ΙΣΧΥΣ οι τύποι πρέπει να αντιμετωπιστούν πλέον σαν προδότες. Είναι γνωστό πλέον οτι συνεργάζοντε με ξένες μυστικές υπηρεσίες, με γρίζους λύκους, ουτσεκάδες καθώς και με οποιαδήποτε αφρικανοασιατική μαφία και αλλοδαπό μαχαιροβγάλτη και βιαστή. Αρκετά πλέον τους αγνόησαν οι Έλληνες και πρέπει να καθαρίσουμε μια και καλή τα πανεπιστήμια, τα μμε, τους δρόμους, κ.α., απο αυτά τα μιάσματα και τις οικογένειες τους, όπως θα έπρατε ο Κολοκοτρώνης.

    ReplyDelete