18/10/2011

ΕΛΛΑΣ 2011: ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ

- ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ;

- ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ;

- ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ;

Γιατί τόσος θόρυβος, ρε παιδιά, που ο στρατός μαζεύει τα σκουπίδια; Μια ανταλλαγή έγινε. Οι στρατιώτες γίνονται προσωρινά οδοκαθαριστές, και οι οδοκαθαριστές επιστρατεύονται και θα φυλάγουν τα σύνορα. Έχουν και εμπειρία στις καταλήψεις, αν διαταχθεί επίθεση. Άλλωστε ο Τσίπρας το είπε: «Ηρωικός είναι ο αγώνας των υπαλλήλων του ΟΤΑ». Έτσι, μπράβο. Ήρωες θέλουμε στα σύνορα. Ξέρουν και να ρίχνουν μολότωφ στα οχήματα του εχθρού. Κι αν χρειαστεί να αμυνθούν, ο Στρατούλης μας διαβεβαίωσε ότι «με αποφασιστικότητα αποκρούουν τις αυταρχικές πρακτικές…». Είδατε λοιπόν, που με την ανταλλαγή καθηκόντων βγαίνει η χώρα κερδισμένη;

Λέγεται ότι και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην εξέδρα θα είναι ο Ηλίας Μανουσαρίδης, διότι ο αρμόδιος στρατηγός θα επιβλέπει την αποκομιδή.

Και μια που ο λόγος για παρέλαση, η τελευταία εγκύκλιος του υπουργείου α-Παιδείας εντέλλεται τον ορισμό σημαιοφόρου χωρίς διακρίσεις, παρά με μόνο κριτήριο τη βαθμολογία. Αν ένα παιδί μεταναστών, και χωρίς νόμιμα χαρτιά, πρωτεύει, θα γίνεται σημαιοφόρος. Δεν ξέρω αν σκέφθηκαν και την περίπτωση, ότι ένα μουσουλμανάκι το βάζουν να κρατά έμβλημα με σταυρό.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/10/blog-post_7196.html

No comments :

Post a Comment