22/08/2011

ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Όπως ο μεγαλυτερος επαναστατης της ανθρωπινης κοινωνιας στον πλανητη γη, δηλαδη ο Προμηθεας, ετσι και ο σημερινος και γνησιος Ελληνας θα ξεσηκωθη και θα κραυγαση κατενωπιον της Νεας Ταξης Πραγματων και των δουλων αυτης εντος των τειχων της πατριδας του, που με τα Μνημονια 1 και 2 τον κατεξευτελιζουν:

Ειμαι και εγω! Ο ηγνησιος Ελληνας! Αυτος που αναλογιζεται και διαλογιζεται για οσες τραγικες εξελιξεις δρομολογηθηκαν στην πατριδα του από τους δουλους των Βρωμοαιβραιων Τραπεζιτων, δηλαδη από τους επιγονους του Χαλδαιου Μαγου της απατης και των Χαζαραιων, που εκπροσωπουν τον μυθικον Μιδα! Εχω και εγω λογο! Και θειας μοιρας μετεχω με την δικην και την αιδω, που εμφυτες μεσα μου φωλιαζουν! Και μ’ αυτά Εγω ο ιδιος θα γινω μοιρα στην μοιρα μου, αρχιτεκτονας και οικοδομος των πεπραγμενων μου και όχι οι Βρωμοεβραιοι Τραπεζιτες και οι δουλοι αυτων! Και με τους δικους μου νομους θα κυβερνηθω και όχι με το Μεσοπροθεσμο! Δικους μου δρομους θα ανοιξω! Καντε παραπερα εγχωρια και ξενα Βρωμοσκυλα!

Η επιθυμια του γνησιου Ελληνα να ποιηση, να δημιουργηση Δικαιο και να θεση δικους του κανονες που αντιτιθενται προς τους πανισχυρους νομους της Νεας Ταξης Πραγματων, προς τους νομους του ισχυροτερου, βασει του οποιου ο ισχυροτερος τρωει τον ολιγοτερο ισχυρο, θα οδηγησει στην ανταρσια και στην αιματερα καταπολεμηση των εγχωριων και ξενων Βρωμοσκυλων. Εγχωριοι Ρωμιοι και επιγονοι των Τουρκοκοτζαμπασηδων, Τζορμπαση-δων, Κεχαγιαδων, Μακρυμαλληδων και αλλων Τουρκογυφτων και οι ανδρες της καστας της απατης που φορουν μαυρες φουστες, με ιδιοτητες που προσωποποιηθηκαν στους μυθικους ανδρες Μιδα, Σισυφο και Προ-κρουστη(1), ποδοπατουν και στις μερες μας στην πατριδα μας τον ηθικο νομο και το διεθνες δικαιο και εφαρμοζουν την ηθικη της ζουγκλας. 

Επιδιωκουν μια ψυχρη, αμουση και αγευστη παραμορφωση των διαιωνιων ηθικων αξιωματων της αξιοπρεπειας και της ελευθεριας του ανθρωπου, την διαμορφωση ενός «νεου ανθρωπου» χωρις ηθος, χωρις συναισθημα, χωρις αρχες, ένα θλιβερο και αξιοθρηνητο ζητιανο του χρηματος και της εξουσιας, ένα μικροχαρη, μικροπρεπη, γιγαντονανο Ρωμιο. 
Θελουν να επικρατη εσαει στην Ελλαδα και αλλου ο πονος και ο στεναγμος, Σχηματισαν μια εσφαλμενη αντιληψη, ότι η ζωη είναι πονος, η Ελλαδα και ο πλανητης γη είναι η κοιλαδα των δακρυων, το ανθρωπινο σωμα είναι η φυλακη της ψυχης κ.α. 
Δημιουργησαν ετσι μια κατασταση παρανοησης του νοηματος και της αξιας της ζωης λογω αλλοιωσεων της διανοητικης λειτουργιας εκ του ειδους του ανθρωπινου βιου.
Εξαναγκαζουν τις 193 χωρες του πλανητη μας να ξοδευουν κάθε χρονο 3-10 % του καθαρου εσωτερικου προ’ι’οντος τους για εξοπλιστικα προγραμματα και να χρεωνονται σε αυτους μεχρι τον λαιμο.

Ως κερδοσκοποι, απληστοι, χρηματοθηρες, φυλαργυροι, απατεωνες, ψευτες και δολοφονοι, θηριωδεστεροι και αυτων ακομη των αγριων θηριων ισχυριζονται, ότι στην φυση επικρατει το αλληλοφαγωμα, για να δικαιολογησουν την χρησιμοποιηση της βιας, την σκληροτητα και βαρβαροτητα τους και για να καλυψουν ετσι τα συμπτωματα αντιφασης και δυσαρμονιας τους ως προς την καθολικη λειτουργια της φυσεως, που είναι απορροια ελλειψης εκδηλωσης των ευγενων ανθρωπινων συναισθηματων και αναπτυξης επαρκους νοημοσυνης. Τα Βρωμοσκυλα αυτά θελουν να επικρατη στην Ελλαδα και αλλου για παντα ο πονος, ο στεναγμος, να κυριαρχη το σκοτος και ο θανατος και να επικρατη ο αλληλοσπαραγμος. Παρανο’ι’κα ανθρωπακια, συμβουλοι τους, με στρεβλωμενες απόψεις, ότι η φυση του ανθρωπου δεν αλλαζει και πως ο πολεμος είναι μια ανθρωπινη τραγωδια που δεν εγκαταλειπει τον ανθρωπο και παρουσιαζομενοι σαν δηθεν θουκυδιδειοι ρεαλεστες, προσφερουν στα εβρα’ι’κα καθαρματα κάθε μορφης θεωρητικες δικαιωσεις για ολους τους εγκληματικους πολεμους και την καταπολεμηση της τρομοκρατιας, που οι ιδιοι δημιουργησαν.

Ο Μιδας προσωποποιει την χρυσοφιλια και φιλοχρηματια του ανθρώπου, ο οποιος με ότι ασχολειται και με ότι αισθανεται επιθυμει να μετριουνται αυτά σε χρημα και να γινονται χρυσαφι. Κατά τον μύθο, για καποιο καλο που έκανε ο Μιδας, οι θεοι για να τον ανταμειψουν τον καλεσαν να τους δηλωση τι ηθελε. Και αυτός τους ζητησε να γίνεται ότι πιανει χρυσαφι, πραγμα που γινονταν. Ηρθε όμως και η ωρα που πεινασε. Μολις όμως αγγιξε το φαγητο, αυτό έγινε χρυσαφι. Στις κραυγες απογνωσης του προσετρεξε η κορη του, η οποία μολις τον αγκαλιασε μετατραπηκε σε αψυχο χρυσο αγαλμα. Εντρομος και απελπισμενος παρακαλεσε τους θεούς να τον απαλλαξουν από την χρυσοποιο δωρεα τους, πραγμα που εγινε. Ο Μιδας σημερα αντιπροσωπευεται από τους τραπεζικους οικους του Ashkenasim-Eβραιου (Χαζαραιου) Rothschild, του Sephardin-Εβραιου Rockenfeller και των αλλων Εβραιων μεγιστανων του χρηματος.

Ο Σισυφος για το βαρυ παραπτωμα του να καταβαλη διοδια στους διερχομενους τον ισθμο της Κορινθου, καταδικαστηκε από τους θεούς να κουβαλα ένα τεραστιο λιθο και να προσπαθη να τον ανεβαση στην κορυφη ενός λοφου και εκει να τον στερεωση. Ο λιθος όμως κάθε φορα γλυστραει από τα χερια του και πεφτει προς τα πισω με αποτέλεσμα ο τραγικος Σισυφος να αγωνιζεται χωρίς αποτελλεσμα για την λυτρωση του. Ο Σισυφος προσωποποιει τον Ρωμιο που ανηκει στον συνασπισμο των βλακων, δηλαδη τον απαιδευτο, τον αφιλοσοφητο, τον αρρωστημενα φιλοδοξο, τον συμπλεγματικο, τον ανειρηνευτο, τον ανικανοποιητο, τον ακορεστο, τον μεμψοιμοιρο κλπ.ανθρωπο, που ριχνεται κάθε φορα στον αγωνα να φθαση στην αληθινη ‘η εικαζομενη κορυφη της κοινωνιας ‘η αλλης κλιμακας, αγνοωντας ότι το πραγματικο ανεβασμα του είναι μονο εσωτερικο και ότι οι αληθινοι θρονοι βρισκονται μεσα του. 

Ετσι εξηγειται και συρροη των Ρωμιων με πνευματικη αναπηρια σε οργανωσεις όπως η Μασονια, Ροταρυ, Λα’ι’ονς και αλλων παραρτηματων της λεσχης Μπιλντεμπεργκ στην Ελλαδα. Η λεγεωνα των βλακων κατευθυνεται και ελεγχεται από το περιφημο Κολεγιο των Αθηνων. Αυτή αποτελειται από τυχοδιωκτες με ακαθωριστο κοινωνικο στιγμα, από νεοπλασματα του αμοραλισμου, από δολοφονους κάθε προοδευτικου κινηματος και εντυμων δημοσιογραφων, από εραστες της ανωμαλιας, από οστρακες της θεοκρατικης παραεξουσιας δηλαδη από τους ανδρες της καστας που φορουν μαυρες φουστες, από εμπορους ναρκωτικων, από τουρκογυφτους και τουρκοπροσκυνητες, από τις βδελλες του κρατικου προ’υ’πολογισμου και από τα καθυκια που εξαπατουν την ανα τον κοσμο ελληνικην ομογενεια. 

Ο μυθικός ληστης, βασανιστης και ισοκεφαλιστης των ανθρώπων Προκρουστης, ενεδρευε τους διερχομενους από την διοδο στις Σκιρωνιδες (την Κακια Σκαλα) διαβατες και αιχμαλωτιζοντας τους, τους ξαπλωνε πανω στην προκρουστεια κλινη του. Όταν το ύψος του ανθρώπου ήταν μεγαλύτερο από το μηκος της κλινης του, του εκοβε το κεφαλι ‘η τα ποδια, ενώ όταν ήταν μικροτερο τον τεντωνε και τον βασανιζε. Ο Προκρουστης προσωποποιει τους ασκουντες σημερα πολιτικη εξουσια στην Ελλαδα και στην Ε.Ε. , τους συμφεροντολογους, τους απολυτοφρωνες και τους δογματικους, που κοβουν τις συνταξεις και τους μισθους και λεηλατουν τα ασφαλιστικα ταμεια των εργαζωμενων.

Οι αρχαιοι Έλληνες σεβομενοι την αυτοτελεια, την αυτονομια και την ανεπαναληπτη μοναδικοτητα κάθε ανθρώπου, το θεμελιωδες δικαιωμα του να είναι αυθυπαρκτος και αυτονομος και προπαντων την ατομικη του ελευθερια και την σοφια της φυσεως, αποστρεφομενοι με βδελυγμια κάθε κοινωνικο, θρησκευτικό και κοσμοθεωρητικο δογμα, απεστειλαν τον Θησεα ο οποιος τους εξωντωσε. Την ιδια τυχη πρεπει να εχουν από έναν νέο Θησεα και οι ασκουντες σημερα στην Ελλαδα τοσον επισημην οσο και ανεπισημην αλλα πραγματικην εξουσιαν. Ο μονος τροπος δυνατου εξαναγκασμου του ανθρώπου να γινη καλος είναι το κοινωνικο και το πολιτικο συστημα μέσα στο οποίο ζει, βεβαιως εάν, και μονό εάν, από αυτό ξερει, ότι εξαρτα την υπαρξη του και εάν, και μονό εάν, έχει σαφη επιγνωση, ότι το συστημα, εφ’οσον αυτός δεν συμβιβαζεται μαζυ του, δεν θα του επιτρεψει ‘η δεν θα του διευκολυνει την επιβιωση του. Το σημερινο κοινωνικο και πολιτικο συστημα της Ελλαδος είναι τελειως ακαταλληλο για τετοιο ειδος εξαναγκασμου.

Το Δικαιο και ο Νομος είναι ετερονομη ρυθμιση, που επιτασσει τον ανθρωπο με την απειλη της ποινης να συμμορφωθει αναγκαστικα και να υποταχθη στα κελευσματα της. Η ρυθμιση όμως αυτή δεν μπορεί να είναι και παντου και παντοτε παρουσα διότι η ισχυς και η εφαρμογη της ετερονομης αυτής ρυθμισης, εξαρτωνται από τα προς αυτο τεταγμενα ανθρωπινα οργανα με όλες τις ανθρωπινες αδυναμιες. Αυτός είναι ο λόγος που η «Αρχαιοελληνικη Σκεψη» απευθυνθηκε και στον εσωτερικο κόσμο του ανθρώπου, οπου εγκατεστησε στην συνειδηση του κατα θεια παραχωρηση την Αιδω και την Δικη και τον κατεστησε έτσι δικαιοφορο Ον. Η ανελισσομενη ελιξ του «Αρχαιοελληνικου Πολιτισμού»» Καθαρσις, Αιδως, Νεμεσις, Αιδως, Υβρις δεν κλινει ουτε προχωρει στην ανελιξη. Η Αιδως (=εντροπη, συστολη), θεοτητα συσχετιζεται με τις τρεις Ωρες, θυγατερες της Θεμιδος και του Διος, Ευνομια, Δικη και Ειρηνη (ιδε Θεογονια του Ησιοδου, 902). Κάθε πολιτισμος με την εξελιξη του απεκτησε το δικο του «ηθος», δηλαδη τον τρόπο του σκεπτεσθαι, φερεσθαι και ενεργειν και μπορεί να χρησιμοποιηση ευκολα την Μητιν, την Ευφυ’ι’α, αντί συνήθως την Ατην, την Απατη, Ταραχη, που στο τέλος φερνει τον ολεθρο. 

Ο αρχαιος Ελλην ανθρωπος εναρμονισε το ηθος με τους συμπαντικους νομους (δύναμη της βαρυτητας, ηλεκτρομαγνητικη δύναμη, ισχυρη πυρηνικη δύναμη, ασθενη πυρηνικη δύναμη) που διεπουν τις ενδογαλακτικες αλληλοεπιδρασεις και το εξεφρασε με τις Αρετες, τις Αξιες, τις Αρχες και τα Ιδανικα. Οι Αρετες αποτελούνται από την Φρονηση, Σωφροσυνη, Ανδρεια και Δικαιοσυνη. Στις Αξιες συμπεριλαμβανονται το Καλον, το Αγαθον, το Αληθες και το Ελευθερον. Οι Αρχες περιέχουν την Τιμη, το Σεβας, την Αμιλλα και την Μετοχη ‘η την Λειτουργια. Τα Ιδανικα συμπεριλαμβανουν την Υγεια, την Ηδονη, τον Πλουτο και τις Τιμές. Μονο από την διαμορφωση του πνευματος και της ψυχης του Ελληνα θα μπορεσει αυτός να γινη τελειος πολιτης και θα γνωριζει να αρχεται αλλά και να αρχη με δικαιοσυνη. Συνεπώς λιγους νομους έχουν αναγκη οι αγαθοι ανθρωποι, διότι τους θεμελιωδεις νομους τους έχουν μέσα στην ψυχή τους. Απεχουν από κάθε παρανομια και αδικημα, όχι διότι φοβουνται τις κυρωσεις των νομων ‘η διότι ελπίζουν σε ανθρωπινη ‘η θε’ι’κη αμοιβη, αλλά διότι έχουν το δικαιο μέσα τους. Οι αξιες αυτές είναι αγνωστες στους σημερινους Ρωμιους διοτι τους αποκρυβονται από την ελεγχομενη και κατευθυνομενη Παιδεια. 

Η ποιοτητα της Δικαιοσυνης κάθε χωρας αντικατατοπριζει την ποιοτητα του δημοκρατικου Πολιτευματος και του πρωτου πολιτη της Δημοκρατιας. Η σημερινη ποιοτητα της Δικαιοσυνης των Αχτιναμεδων είναι η χειριστη δυνατη. Γι’ αυτό τοσο το Πολιτευμα οσο και ο πρωτος πολιτης της χωρας μας ανηκουν στις χωματερες. Η δικαστικη λειτουργια (αρθρ. 27 παρ. 3 του Συνταγματος) ασκειται από τα δικαστηρια. Οι αποφασεις τους εκτελουνται στο ονομα του Ελληνικου Λαού. Η δικαιοσυνη απονεμεται (αρθρ. 87, παρ. 1 του Συνταγματος) από δικαστηρια, που απολαμβανουν λειτουργικη και προσωπικη ανεξαρτησια. Κατά το αρθρ. 4 παρ. 1 του Συνταγματος οι Έλληνες είναι ισοι ενωπιον του νομου. Κατά το αρθρ. 99 παρ. 1 του Συνταγματος αγωγες κακοδικιας κατά δικαστικων λειτουργων δικαζονται, όπως ο νομος οριζει, από ειδικό δικαστηριο που συγκροτειται από τον Προεδρο του Συμβουλιου Επικρατείας, ως Προεδρο του, και από ένα συμβουλο της Επικρατείας, έναν αρεοπαγιτην, ένα συμβουλο του Ελεγκτικου Συνεδριου, δυο τακτικους καθηγητες νομικων μαθηματων των νομικων σχολων των πανεπιστημιων της Ελλαδος και δυο δικηγορους, μέλη του Ανωτατου Πειθαρχικου Συμβουλιου των δικηγορων, ως μέλη, που οριζονται με κληρωση.

Η αρχή της διακρισης των εξουσιων (εκτελεστικη, νομοθετικη, δικαστικη) διατυπωθηκε από τον Αριστοτελη στα «Πολιτικα». Κατά την θεωρια, η Δικαστικη Εξουσια (δικαστηρια) είναι ανεξαρτητη τόσο από την εκτελεστικη, όσο και από την νομοθετικη, έχει δε σαν αποστολή να ερμηνευη ανεμποδιστα τον νομο, να κρινη την συνταγματικοτητα των νομων και των πραξεων διοικησεως της εκτελεστικης εξουσιας. Εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να υπαρχη ιχνος ελευθεριας εάν η δικαστικη εξουσια δεν είναι ανεξαρτητη από την νομοθετικη και από την εκτελεστικη εξουσια. Δυστυχως δεν εχουν ετσι τα πραγματα στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης ! Η Ελληνικη Δικαιοσυνη δεν εμπνεει καμια απολυτως εμπιστοσυνη! Η αληθεια είναι η δυσκολοτερη και η πιο αμφισβητησιμη έννοια της φιλοσοφιας και χανει την αυθεντικοτητα της και εν συνεχεία εξωρα’ι’ζεται, όταν μπαινει χαλιναρι στην ανθρωπινη σκεψη και γλωσσοδετης στο στομα των πολιτών. Πως είναι ποτέ δυνατο να λαμψη στο κρατίδιο των πρωταθλητων της διαφθορας η αληθεια, με τον ναζιστικο και τυποκτονο νομο 1178/81 του νυν υπουργου οικονομιας και με τις κάθε τόσο αρωματισμενες λογοδιαρροιες των ρουφιανων της κυβερνησης αλλα και της αντιπολιτευσης; Και τα δυο με τα περι διαφανειας και καθαρσης κορο’ι’δευουν κατά συνεχεια τον ελληνικο λαο ! Χωρίς το τρομερο βαρος της ελευθερης κρισης, την βαρεια ευθυνη ανεξαρτητης ολοκληρωσης της προσωπικοτητας και την ελευθερια της συνειδησης, θα παραμεινουν οι Ρωμιοι εσαει πιονια της κληρονομικηςΚρυπτοδυναστειας και των Μαγων της θρησκευτικης Απατης.

Αυτό που καποτε παρά τους ουρανιους θεούς ονομαζονταν «Θεμις», παρά τους χθονιους «Δικη» και παρά τους πολιτισμενους πολιτες «Νομος», δεν υπαρχει σημερα στο κρατίδιο των πρωταθλητων της βλακειας και της διαφθορας. Τα παραδικαστικα κυκλωματα που προερχονται από τους σκληρους κομματικους πυρηνες, κυριαρχουν σε κάθε νομο της Ελλαδος και διαπρατουν εγκληματα προσπορισμου περιουσιακου οφελους, με καταπατησεις κρατικων και ιδιωτικων οικοπεδων, με κακουργηματα ναρκωτικων, με παραβασεις της εννοιας του φυσικου δικαστου και των αρχών της αμεροληψιας και αντικειμενικοτητας, με συγκροτησεις συμ- μοριων με στοχο την διαπραξη πλημμεληματων μονο και μονο για οικονομικο οφελος, με δικαστικες αποφασεις που σκοπημα αγνοουν ‘η δεν λαμβανουν υποψη αποδεικτικα στοιχεια χαριν ικανοποιησης επιθυμιων ανθρώπων της εκτελεστικης εξουσιας μέσα στους σκληρους κομματικους πυρηνες. 

Αιδως, Αρνηση, Σκεπτικισμος και Λοιδορια αναβρυουν από την δικαστικη αντιμετώπιση κάθε ληστειας του δημοσιου κορβανα. Τα κορακια, τα τσακαλια, οι υαινες, οι καρχαριες, οι κλεπτοδημοκρατες, οι υπερσυμμοριες και οι βδελλες του προ’υ’πολογισμου του κρατιδιου της Ρωμιοσύνης δεν έχουν να φοβηθουν κανένα, διότι η «Θεμις» δολοφονηθηκεν από τους Αρχορωμιους, η δε Επιτροπη Θεσμων και Διαφανειας είναι μια φουσκα χωρίς περιεχομενο, δηλαδή ένα κατασκευασμα για αποπροσανατολισμο των έτσι και άλλως τυφλων σκλαβων Ρωμιων. Τα κατά καιρούς γκαρισματα, «όλα στο φως και οπου εντοπισθουν ευθυνες στον εισαγγελεα» που διατυπωνονται από τον κατοχικο στρατο της πατριδας μας, δηλαδή απ’όλα τα μιασματα του κυτιου της Πανδωρας, που ξεπηδουν μέσα από τα εθνοκτονα πολιτικα κομματα της ξενοκινητης Κρυπτοδυναστειας του Νεποτισμου, ειναι μηνυματα «απατης» και «υποκρισιας».

Κομματαρχες κάθε νομου, δικαστικοι, κληρικοι, αστυνομικοι, δημοσιογραφοι, στρατοκρατες, τουρκοκοτζαμπασιδες, ντελαληδες των ηλεκτρονικων ΜΜΕ κ.α. είναι μπλεγμενοι στο αρρωστο κουβαρι της διαφθορας. Ο νυν πρωθυπουργος απο την φαρα των Παπα-νδρεων και ο νυν προεδρος της αξιωματικης αντιπολιτευσης ευνοουμενος της φαρας των Κα-Ραμαν-αληδων μαζι με τα επιτελεια των σκληρων κομματικων τους πυρηνων, δεν είναι σε θεση να προσφερουν στους Ρωμιους κατι παραπανω από φουσκες χωρίς περιεχομενο…δηλαδή κατι παραπανω από ηθικοπλαστικες ρητορικες κουβεντες και κηρυγματα περι κοινωνικου κεντρου. Και οι δυο έχουν κάθε ενδιαφερον να σκεπασουν όλα τα σκανδαλα μιζες. Τα περι συστασεως «Εξεταστικης Επιτροπης» αποτελούν «κρυο τουρκικο καφε που δεν πινεται…

Εντεκα χρονια μετα την εναρξη της τριτης χιλιετιας η Ελλας αιμοραγει. Επικινδυνα, ψυχοραγει και χανεται… Όλες οι αληθειες, που αφορουν το μελλον του τοπου, αποσιωπουνται χαρις των εφημερων σκοπιμοτητων της Κρυπτοδυναστειας. Η πατριδα μας όμως εχει ξεπουληθει από τους δουλους των μεγιστανων του χρημα- τος για τους μεγιστανους του χρηματος. Σημερα, πρωην υψηλα κυβερνητικα στελεχη της κυβερνησης και αντιπολιτευσης που ορισμένα προηγουμενως μάλιστα υπηρξαν ανθρωποι της «Θεμιδος», βγαζουν από τις φυλακες καταδικασμενους δολοφονους, αθωωνουν κατά συνεχεια εμπορους ναρκωτικων και δημιουργουν για εκφοβισμο των εντιμων πολιτών «μαφιοζικες οργανωσεις», που προστατευουν τις «υαινες» της δημοσιας περιουσιας. 

Οι πολιτικες δονησεις π.χ. για την υποθεση της SIEMENS που συνεχιζονταν μεχρι προσφατα με δυνατότητες να προκαλαισουν τριγμους στο έτσι και άλλως διεφθαρμενο πολιτικο οικοδομημα του κρατιδιου της Ρωμιοσύνης δεν πτοησαν κανεναν από τα εμπλεκομενα «πολιτικα προσωπα». Αυτά είναι συνηθισμενα από τετοιες καταστασεις και γνωριζουν ότι εάν τυχον αποκαλυφθουν, οι δικες θα τραβηγθουν από την διαβρωμενη δικαιοσυνη των Αχτιναμεδων χρονικα, εως οτου τα αδικηματα να παραγραφουν. Η μέθοδος της διαβρωμενης δικαστικης εξουσιας που είναι και η κυριος υπευθυνος για την διαφθορα, είναι σε ολους τους Ρωμιους γνωστη… 

Ποιος θα συνεγειρει την συνειδηση των «ακόμη Ελλήνων» μέσα στο κρατίδιο της διαφθορας, για να αδραξουν την ρομφαια της ουσιαστικης και αδιακριτης καθαρσης, διοχετευοντας ολους τους «νταβατζηδες» στον βοθρο, ώστε να περισωθη ότι είναι ακόμη δυνατο ;
Ποτε θα σταματισει ο εξευτελισμος κάθε εννοιας πολιτικου λογου και η μετατροπη του πολιτικου σκηνικου στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης σε τσιρκο ; 
Ποτε θα κατανοησουν επιτελους οι Ρωμιοι ότι στο σημερινο κρατίδιο τους της διαφθορας, δεν υπαρχει χώρος δρασης και σκεψης, από την επιστημη μέχρι την πολιτικη, από την οικονομια μέχρι την τεχνη, από την παιδεια μέχρι την τεχνολογια, που να συναρταται άμεσα προς την ελευθερια και την αληθεια, χωρίς την μεσολαβηση καποιου συμβατικου, τεχνητου και φυσικα ψευτικου κανονα που υπαγορευει την εξουσιαστικη σκοπημοτητα ; 
Ποτε θα ξαναγινουν οι Ρωμιοι Έλληνες; Οι Ρωμιοι αποτελουν την εσχατη καταπτωση και τον ακροτατο αυτοεξευτελισμο των Ελληνων ! Χορευουν χωρίς να το καταλαβαινουν πανω στο πτωμα της Ελληνικής μητρας, που εγεννησε τον μοναδικο στον κόσμο «Αρχαιο ελληνικό Πολιτισμο». Εργαζονται οι βλακες για τον Βρωμοεβρα’ι’σμο. Ποτέ στην ιστορια τους δεν κερδισαν καποια μαχη εναντι του εαυτου τους. 

Με ιστορικη και μαθηματικη ακριβεια η πορεια του κρατιδιου της διαφθορας, μετα του ξεπουληματος με το Μεσοπροθεσμο, προς την διαλυση του, αποτελει ένα αδιαμφισβητητο γεγονος. Η «Σιωπη» σκεπαζει την «Ενοχη». Αυτό που σημερα χρειαζομαστε είναι ενας «Νεος Θησεας» από τις ενοπλες δυναμεις για να τους πνιξη στο αιμα τους. Οι σημερινοι «γνησιοι και πεφωτισμενοι Έλληνες πολιτες» του πνευματος, με γνωσεις και πνευματικη διαυγεια, που αποκρυπτογραφησαν τον θησαυρο της «Αρχαιας Ελληνικής Σκεψης» πρεπει να βγουν από τα παραχωματα τους και συνεργαζομενοι με τις ενοπλες δυναμεις να δημιουργησουν τετελεσμενα γεγονοτα. Διοτι ηδη η «αδικια» εγινε «δικαιο». Η αντισταση συνεπως και το χυσιμο βρωμοαιματος γινεται και αυτή χρεος… Ζητουνται σημερα Ηρακλειδες, ζητειται λα’ι’κη οργη, ζητειται φως, φωτια, τσεκουρι και κοψη του σπαθιου την τρομερη, για να τσακισθουν τα βρωμοκοκκαλα και για να πεση η σκουρια. Ζητουνται οι «Έλληνες» της Δικαστικης Εξουσιας, για εφαρμογη των νομων που αναφερονται στο εργο του Λυκουργου «κατά Λεωκρατους» για παραδειγματικη και αιματερα τιμωρια των δολοφονων του Ελληνι- σμου και του ξεπουληματος της πατριδας μας.

Ελληνες πατριωτες ! Μπορει να καταλαβουμε την ζωη εκ των υστερων, αλλα δεν μπορει να την ζησουμε εκ των υστερων ! Γι’ αυτό τα επικινδυνα παρασιτα της Πατριδας μας πρεπει να εξοντωθουν αλυπητα στην μαχη που θα διεξαχθει μεσα στο σκοταδι… Τα παρασιτα αυτά είναι ανικανα να νοησουν, ότι ολοι οι Ελληνες που μουδιασμενοι βλεπουν να ξεπουλιεται η πατριδας τους είναι συγκληρονομοι μιας μεγαλης, πλουσιας και ωραιας κληρονομιας και ολοκληρης της παγκαλου ελληνικης φυσεως, η οποια θα μπορουσε να απολαυθη από ολους τους Ελληνες και από τους ακομη Ρωμιους και εξ ολοκληρου και η οποια θα τους εξασφαλιζεν την ευτυχια και την δοξα. Εγκαταλειπουν όλα αυτά για να αποκτησουν με την δουλεια τους, στους Βρωμοεβραιους, ελαχιστα πραγματα και να ικανοποιησουν τα ζωωδη ενστικτα τους. 

Στον διαβολο συνεπως με την ευρωζωνη, με το ΔΝΤ, με την ΟΟΣΑ, με την ΔΟΕ και με ολες τις άλλες διεθνεις οργανωσεις που εξυπηρετουν τα συμφεροντα των Βρωμοεβραιων τραπεζιτων. Σε αυτους υπακουει τυφλα το τρισυποστατο τερας που κυριαρχει στην χωρας μας και γι’ αυτό πρεπει να αποκεφαλιστη. Πρεπει να εξαφανισθη η «χολερα» για να ανασανη η Ελληνικη κοινωνια.

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
Privatdozent an der RWTH Aachen 40885 Ratingen
Tel.+Fax: 02102 32513
Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου

Dimitris N. Adamopoulos
makrinitsa@hotmail.com
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
http://greece-ima-news.blogspot.com/2011/08/blog-post_8339.html

No comments :

Post a Comment