08/08/2011

Με 6,5 δις μπορούν να αγοραστούν ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΟΠΑΠ ! - Πόσα "ψάχνει" ο Τρισέ;

* Πτώση 6% στις 998 μονάδες
* Πτωτικό σερί 11 συνεδριάσεων
* Συνολικές απώλειες 22,38% (7 δισ. ευρώ, κατά τις τελευταίες έξι συνεδριάσεις)
Μετά βίας δύο δις. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία του ΟΤΕ, στα μόλις 1,4 της ΔΕΗ και κάτω και από τα τρία δις. ευρώ του ΟΠΑΠ. Δηλαδή με κάτι λιγότερα από 6,5 δις. ευρώ κάποιος αγοράζει (θεωρητικά πάντα) την τριάδα ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΟΠΑΠ!!!
http://olympia.gr/2011/08/08/

Από τον Πόρτα–Πόρτα: "to make an impact, 200 billion euros of Italian bonds and 60 billion euros of Spanish securities" Για ολοκληρη την Ε.Ε θελει 2.5 δισ ΤΗ ΜΕΡΑ για ενα χρονο = 600δισ ΕΥΡΩ ! 
ΕΙΧΕ 440δισ, σημερα εχει 323δισ. ΠΟΣΑ ΛΟΙΠΟΥΝ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Οπως λεω συνεχεια, μεχρι να μπουν $ στο EFSF η ΕΚΤ πρεπει ν αγοραζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Το δε ESM, του χρονου και βασει καταστατικου θα εχει 700δισ ευρω Κεφαλαιο… ΠΟΣΑ ΘΑ ΛΟΙΠΟΥΝ του χρονου; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ .. περι τα 850δισ ευρω! Βαζω τα νουμερα για να δουμε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !

Παλι ξεχναμε οτι τα Δ.Σ των Οικων ΑΞιολογησης ειναι ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ!!!… Και εχουν δικιο! Καταληγουμε στο γεγονος οτι η ΕΛΛΑΔΑ συρρεται σε απανωτα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και Ξεπουλημα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡA ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ. Η δε ΝΔ να αφησει τις ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ και τη Γκαρντιαν και να μου απατησει στα ερωτηματα που καινε. Να αφησουν τα μιγματα και τις συνεπειες του αρχηγου κατα μερους, και να μπουν στην ουσια! Να ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

- ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΞΑΤΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΓΑΠ;
- ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΙ, (εαν προλαβουν… ισως) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΤΕ;
- ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
- ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤτΕ ή μήπως ήσασταν ΕΝΗΜΕΡΟΙ;
- ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ C.S.I-SYGGROU, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
- ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Α.Ε. ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;

ή μήπως δεν καταλάβατε τι σημαίνει το “ΤΙΛΤΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ” ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ; 
http://olympia.gr/2011/08/08

No comments :

Post a Comment