24/06/2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ... ΠΕΘΑΝΕ

Οι εξαιρέσεις στα όσα ακολουθούν θεωρούνται στατιστικά αμελητέες, αν και δεν έχουν καμία σημασία πλέον.
Τώρα, Παρασκευή 24/6/2011 και ώρα 3.50μ.μ η Ελλάδα "(ξανα)σώθηκε", όπως περήφανα αναγγέλει ο ΓΑΠ σε συνέντευξή του από τις Βρυξέλες... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει... Τι ήταν όμως πραγματικά η Ελλάδα;

1. ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το «πως», το «γιατί» και το «ποιος φταίει» είναι γνωστά σε όποιον έχει απλά τον κοινό νου. Έχουν παρουσιαστεί αναλυτικά και εμπεριστατωμένα από πολλούς έγκυρους, μη έγκυρους, έγκριτους και «έγκριτους». Καλώς ή κακώς, οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά δεν έχουν καμία πρακτική αξία … αυτή τη στιγμή. Το πολιτικό σύστημα που δημιουργήθηκε και έδρασε στα πλαίσια του ελληνικού κράτους εδώ και 160 χρόνια (άσχετα με την πολιτειακή φυσιογνωμία του) ήταν εξ’αρχής ΣΑΠΙΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟ απέναντι στο Έθνος των Ελλήνων και στον Ελληνικό λαό.
Φιλοτομαρισμός, αμοραλισμός, αναξιοκρατία, απεμπόληση, πολιτικός μαυραγοριτισμός, εθνική απαξίωση, κοινωνικός-οικονομικός-εθνικός διωγμός, Εθνοκάθαρση. Αυτά είναι τα διαχρονικά χαρακτηριστικά της πολιτικής στο Ελληνικό Κράτος, τα οποία χρονικώς ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ έχουν εφαρμοστεί από όσους δοτούς πράκτορες και εισπράκτορες έχουν σχηματίσει κάθε είδους κυβέρνηση στην διάρκεια των τελευταίων 160 ετών ζωής της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Οι λιγοστές (στα 3 δάχτυλα) εξαιρέσεις πατριωτικής πολιτικής έκφρασης απλά στιγματίστηκαν και εξοντώθηκαν από τους προτέκτορες, τους υπάτους τους και τους ντόπιους λακέδες τους.


Στο νεκρό πλέον ελληνικό προτεκτοράτο, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος του, όχι μόνο προσπαθεί να εξαφανίσει το ... «ελληνικό» αλλά προσπαθεί να διαχειριστεί (και μάλιστα … «υπεύθυνα» ) την κατάσταση την οποία ο ίδιος δημιούργησε, όπως, με περίσσια ξετσιπωσιά και χοντροπετσιά, παραδέχεται αυτομαστιγώμενος μάλιστα για τα «λάθη» του παρελθόντος του ! Η πραγματική λειτουργία του «Κοινοβουλίου», της «Κυβέρνησης» και των «θεσμικών» παραγόντων παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το πραγματικό πρόσωπό της. Το πρόσωπο του ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥ στη μεσαιωνική αυλή της «ενωμένης» Ευρώπης, η οποία απαιτεί συναίνεση και ομαδική φωτογραφία ΟΛΟΥ του «υπηρετικού προσωπικού» της στα σκαλιά του Παλατιού-Κοινοβουλίου (κατά διαχρονική περίπτωση). Το πρόσωπο του ξεδιάντροπου φανφαρόνου κολπατζή που παλεύει να πετύχει με την καλύτερη δυνατή σοφιστεία-διατύπωση την εκκαθάριση ενός λαού κι ενός Έθνους.

2. ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Το πιο βασικό στήριγμα μιας πολιτισμένης κοινωνίας ακολουθεί με σταθερό και ταυτισμένο βήμα την πολιτική εξουσία της χώρας, όπως αυτή παρουσιάστηκε. Κρίνει και ψηφίζει κατ’εντολή των προτεκτόρων και των ντόπιων λακέδων τους ή με βάση ίδια συμφέροντα, απόλυτα ταυτισμένα με τις επιδιώξεις ενός … επιστάτη απέναντι στους δουλοπάροικους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόφαση περί απονομής ιθαγένειας που θεωρήθηκε «ιστορική» από αφελείς πατριώτες ενώ στην ουσία αποτέλεσε «πίεση» για διατήρηση και ενίσχυση του ταμείου της συντεχνίας ….. όπερ και εγέννετο! Η «απόφαση» πήρε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα σε χιλιάδες αποφάσεις και νόμους που απλώς δεν εφαρμόζονται !!!
Ακολούθησε πριν λίγες μέρες η νομιμοποίηση του Μνημονίου (1) και μάλιστα με επιχειρηματολογία που ευλογεί κάθε νέο Μνημόνιο, αφού η απόφαση μπορεί να αναπαράγεται στο διηνεκές σαν νέα, συμπαραστεκόμενη σε κάθε είδους νέα δανειακή σύμβαση και σε όποιον μακροπρόθεσμο, μεσοπρόθεσμο ή και μακρομεσοπρόθεσμο δανειακό απαγχονισμό χρειαστεί προκειμένου να λεηλατηθεί ο λαός και ο κάθε μορφής πλούτος υπάρχει στα όρια του λεγόμενου –πλέον- ελληνικού κράτους.

3. ΗΤΑΝ Η «ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ»
Η απόλυτη μορφή εξουσίας πάνω στις μορφωμένες και αμόρφωτες μάζες. Η αιχμή του δόρατος που σημάδεψε και τραυμάτισε θανάσιμα την εθνική οντότητα, την πραγματική δικαιοσύνη, την εδαφική ανεξαρτησία, την κυριαρχία του Ελληνικού Έθνους πάνω στα δικαιώματα και τον πλούτο του. Το αρματολίκι της «ενημέρωσης» - προπαγάνδας ήτα , είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ ΤΑΓΜΕΝΟ στο πλευρό του πασά της παγκόσμιας διακυβέρνησης… Ανάλογη θα είναι και η μοίρα του…

4. ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η μόνη πηγή πραγματικής εξουσίας προς όφελος του λαού και του Έθνους παραδόθηκαν, όχι απλά αμαχητί, αλλά οικιοθελώς στο συφερτό των «φαναριωτών» λακέδων της Νέας Τάξης, όπως αυτή οριζόταν σε κάθε εποχή και κρίσιμη καμπή για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Στα ανώτατα κλιμάκια αφέθηκαν κι επικράτησαν οι άκαπνοι, οι ΔΕΙΛΟΙ, οι ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ, οι μέτριοι, οι γεννημένοι σφουγγοκωλάριοι, οι πεινασμένοι για τα ψίχουλα που έπεφταν από το φαγοπότι των εξοπλισμών, οι μπράβοι των νονών της νύχτας, οι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ !
Στα κατώτερα κλιμάκια, απλά τοποθετήθηκαν οι γενίτσαροι που μεθοδικά γαλούχησε με την κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική του το Πα.Σο.Κ. κατά τη διάρκεια της τριαντάχρονης κυριαρχία του στο σανίδι της πολιτικής σκηνής ! Πανέτοιμοι να «υπακούσουν εντολές» ακόμα και να ξολοθρεύσουν την Πατρίδα, τους Έλληνες ….την ίδια τους τη μάνα !

5. ΗΤΑΝ Η ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πολλά και ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΑ θα μπορούσαμε να πούμε για την οργανωμένη Εκκλησία της Ελλάδας και για τη διαφθορά των στελεχών της σε κάθε επίπεδο ηθικό, οικονομικό, κοινωνικό και ΕΘΝΙΚΟ ! Η παρουσία και μόνο, έστω για ελάχιστο χρονικό διάστημα, στην κεφαλή της Εκκλησίας του μακαριστού Χριστόδουλου, αρκεί για να μπει μια άνω τελεία αυτή τη στιγμή…

6. ΗΤΑΝ, ΤΕΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
ΑΠΟΛΥΤΑ εθισμένος στην ευκολία στην καλοπέραση και στον καταναλωτισμό, ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ να δεχθεί να ξεπουλήσει και να υποστηρίξει οτιδήποτε και οποιονδήποτε θα του εξασφάλιζε την κατά φαντασίαν ευημερία του. Με ΑΠΟΛΥΤΑ πολτοποιημένο εγκέφαλο, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ κάθε ηθικού φραγμού, κάθε εθνικής, κοινωνικής και προσωπικής αυτογνωσίας εξόντωσε ηθικά, κοινωνικά, οικονομικά κάθε συμπατριώτη, παραδιδόμενος στις σειρήνες του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ.

ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ) …. ΗΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
Η Ελλάδα όπως την ξέραμε σαν κρατική οντότητα ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ !
Η Ελλάδα όπως την ξέραμε σαν κρατική οντότητα ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ !
Κανείς δεν πρέπει να πιστέψει, ούτε για μια στιγμή, το αντίθετο !
Κανείς δεν πρέπει να τρέφει ελπίδες για δήθεν ανατροπή της κατάστασης !
Κανείς και ποτέ δεν πρέπει να πιστέψει πως υπάρχει τρόπος ή πιθανότητα να ανακάμψει το σημερινό ελληνικό κράτος!
Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελπίδα ή περίπτωση να επανέλθει η χώρα σε κάποια πρότερη κατάσταση…… Ούτε στη δεκαετία του ’50, ούτε του ’40, ούτε του ’30 ….ούτε καν στη φάση του 1825 !
Η κρατική οντότητα – προτεκτοράτο της Μεγάλης Βρετανίας (συνθήκη Λονδίνου 1829-30) έκλεισε τον κύκλο της με τις «μεγάλες» στιγμές της ως το 1922 και τις «μικρές» ως σήμερα και ακολουθώντας τους νόμους της ιστορικής πραγματικότητας, ….. ΠΕΘΑΝΕ !
http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/06/blog-post_24.html

1 comment :

  1. Έχοντας την άποψη, πως όταν επιδιώκουμε με όποιο τρόπο, ένα καλό, όταν βλέπουμε έστω και την δικαιολογημένη αγανάκτηση και την απογοήτευση, να μην τα αφήνουμε να εξαπλώνονται επικίνδυνα. Θα ήθελα να πω, πως ποτέ τα πράγματα δεν έιναι όπως φαντάζουν. Για να δεχθούμε την έννοια Θάνατος, θα πρέπει να γνωρίζουμε εάν πραγματικά υφίστατι μιά έννοια τέτοια.
    Στο Σύμπαν και τους νόμου του θάνατος δεν ισχύει. Η εξέλιξη δεν στηρίζεται σε θάνατο, αλλά σε αναδυόμενες μεταμορφώσεις.
    Αν πρόκειται λοιπόν να "πεθάνει " η Ελλάδα για να ξαναγεννηθεί, αφού ποτέ δεν πεθαίνει και δεν είναι ούτε καν στο χέρι της, τότε ας " πεθάνει ", γιατί μόνον τότε θα ξαναγεννηθεί.

    ReplyDelete