20/06/2011

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το newsbeast ο Υπαστυνόμος δέχθηκε φωτοβολίδα η οποία εξερράγη μέσα στο κράνος του, στο αριστερό του αυτί με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς την ακοή από το αριστερό του αυτί, ενώ ο αστυφύλακας των ΜΑΤ χτυπήθηκε από κουκουλοφόρους οι οποίοι χρησιμοποιώντας κομμάτι από μάρμαρο, τον χτύπησαν στο χέρι, κόβοντας τους τένοντες του αριστερού του χεριού.

Επεισόδιο ανάμεσα σε ομάδα πολιτών κι έναν περιθωριακό σημειώθηκε όταν οι πρώτοι επιχείρησαν να μεταβούν στο σπίτι του υπ. Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στο Χολαργό, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το έλλειμμα ασφάλειας κια την αδυναμία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ να περιορίσει την λαθρομετανάστευση. Ο περιθωριακός επιτέθηκε σε κάποιους από τους πολίτες που κρατούσαν την ελληνική σήμαία επί της οδού Περικλέους την άρπαξε από τα χέρια τους την έσκισε και την ποδοπάτησε προκαλώντας την αντίδρασή τους οι οποίοι τον ξυλοφόρτωσαν κανονικά. Στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και το επεισόδιο έληξε, ενώ ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο. Κλειστή παρέμεινε η οδός Περικλέους.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php

3 comments :

  1. Anonymous20/6/11 13:13

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 20ΧΡΟΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ''ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ'' ΤΩΝ ΜΑΤ?
    ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΘΕΡΙΖΟΥΝ.

    ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ReplyDelete
  2. Anonymous20/6/11 22:32

    Και επειδή πέφτει καμιά στις πορείες αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνονται δολοφονικές επιθέσεις κατά τυχαίων ΜΑΤατζήδων????
    Το πόσο ηλίθιος είσαι δεν περιγράφεται

    ReplyDelete
  3. Anonymous21/6/11 11:12

    ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ''ΕΞΥΠΝΕ''.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ,ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ,ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ''ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ'' ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ReplyDelete