21/05/2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/05/2011 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΨΗΦΙΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ

1) ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΧΥΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
-ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΤΕ
-ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
-ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η ΛΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ. ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΡΑ. ΑΠΟΜΕΙΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

2) ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΣΧΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΕΔΗΚ (ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΕΡΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΙΣΧΥΣ

Η ψηφοφορία για τις Βουλευτικές Εκλογές θα αρχίσει στις 07:00 το πρωί της Κυριακής και θα λήξει κανονικά στις 18:30 το απόγευμα, με ενδιάμεσο διάλειμμα από τις 12:00 μέχρι τη 01:00 το μεσημέρι. Οι ίδιες ώρες θα ισχύσουν και στα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο οι κάλπες θα λειτουργήσουν από τις 08:00 μέχρι τις 16:30 τοπική ώρα, με ενδιάμεσο διάλειμμα από τις 12:00 μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι. Συνολικά 531.462 Κύπριοι, πλην των Τουρκοκυπρίων, θα ψηφίσουν, ενώ τις 56 έδρες στη Βουλή θα διεκδικήσουν 412 υποψήφιοι.
Άλλοι εννέα υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τις τρεις θέσεις των Αντιπροσώπων των θρησκευτικών ομάδων των Μαρωνιτών, Λατίνων και Αρμενίων.

No comments :

Post a Comment