14/04/2011

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

Έχουμε και λέμε:

1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43

Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!! Καταρχάς δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη βλήματα «HEAT» τα οποία είναι τα κανονικά εκρηκτικά χημικής ενέργειας βλήματα μάχης εναντίον πεζικού, κτιρίων κλπ, και χωρις αυτά λοιπόν τα ελληνικά άρματα μάχης είναι εντελώς ξεβράκωτα!

Σας πετάνε στα μούτρα και το κόστος των βλημάτων ότι θα είναι ύψους 50.250.000€ και τελείωσε η κατά παραγγελία δουλειά τους, αντί να ανεβάσουν τους τόνους και να φεύγουν τραπέζια και καρέκλες στα κεφάλια των ένστολων και πολιτικών ανωτέρων τους και αντί να προτείνουν να δοθούν αυτά τα χρήματα στην ελληνική «ΕΑΣ» (συγχώνευση μεταξύ της πρώην ΕΒΟ που έβγαζε το εκπληκτικό αλλά προδομένο «Αρτεμις-30» την οποία και σκοπίμως φαλίρισαν, και μεταξύ της ΠΥΡΚΑΛ) ώστε αυτή να κατασκευάσει αυτά τα βλήματα η οποία θα τα έκανε και χίλιες φορές καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ: ΕΛΛΗΝVSXAOS

No comments :

Post a Comment