20/02/2011

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν είναι συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ αλλά θα μπορούσε. Οι πράσινες σημαίες είναι βαμμένες στο ιερό χρώμα του Ισλάμ. Το πράσινο...Για τα γενέθλια του Μωάμεθ καμιά 500ριά μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά κι έκαναν πορεία ακολουθώντας την οδο Σταδίου προς το Σύνταγμα. Τώρα γιατί γιορτάζει μιά θρησκεία τα γενέθλια του γεννήτορα της με πορεία μπορούν να το καταμαρτυρήσουν μόνο τα εκατομμύρια θύματα τους που δεν πρόλαβαν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους απέναντι στην αιμοβόρικη και βίαιη εξάπλωση της ανα τους αιώνες σε διάφορα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Στις μουσουλμανικές χώρες αν Χριστινοί επιχειρούσαν να κάνουν πορεία για τα Χριστούγεννα θα τους εκτελούσαν την ώρα που θα περνούσε από το μυαλό τους η σκέψη. Μόλις έφυγαν οι μουσουλμάνοι από την πλατεία Κοτζιά για την πορεία τους, μιά άλλη συγκέντρωση έλαβε χώρα.
Αυτή την φορά ήταν από Βούλγαρους που ένας Θεός ξέρει τι στα κομμάτια γιόρταζαν κι αυτοί. Έλληνες ούτε για δείγμα.
stoxos

Σε ανοικτή πληγή εξελίσσεται η κατάσταση με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατέλαβαν και πάλι το κέντρο της Αθήνας, είτε με την πρόφαση προσευχής, είτε με την πορεία στο Σύνταγμα περίπου 2.000 εξ αυτών! Αρχικά κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά για να προσευχηθούν(!) και επί αρκετή ώρα κανείς Έλληνας πολίτης δεν μπορούσε να πλησιάσει την περιοχή ούτε βέβαια να περάσει από την πλατεία. Σα να μην έφτανε αυτό, εν συνεχεία ξεκίνησαν πορεία προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να νεκρωθεί ολόκληρο κέντρο της Αθήνας, αφού έκελισαν όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία του Συντάγματος. Φώναζαν διάφορα συνθήματα και μετά ανενόχλητοι διαλύθηκαν και έδωσαν υπόσχεση ότι θα κανακατέβουν σε διαδήλωση αν δεν νομιμοποιηθούν και δεν κτιστεί σύντομα το τζαμί τους!
defencenet

Πάνω από 3.000 ισλαμιστές μουσουλμάνοι άλωσαν σήμερα την πλατεία του Συντάγματος με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της Αστυνομίας για να "γιορτάσουν" την γέννηση του Μωάμεθ. Η κατάφωρη αυτή παραβίαση του άρθρου 11 του Συντάγματος έγινε όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Αστυνομίας. 5 διμοιρίες των ΜΑΤ υπήρχαν περιμετρικά της πλατείας και όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εδιαννοείτο να περάσει από το σημείο τον σταματούσαν οι ένστολοι πεμπτοφαλαγγίτες της πράσινης χούντας και του έδειχναν τον δρόμο προς την απομάκρυνσή του. Αν τολμούσε κάποιος δε να διαμαρτυρηθεί για την ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ο Επικεφαλής της Αστυνομίας - ο οποίος να σημειώσουμε έφερε 3 χρυσά αστέρια και προφανώς μετά από αυτή την καταπάτηση του Άρθρου του Συντάγματος θα πάρει και ΤΕΤΑΡΤΟ - τού έδειχνε την γροθιά του και ήταν έτοιμος να δώσει εντολή να τον σαπίσουν στο ξύλο οι οργουελιανοί ένστολοι μισθοφόροι.
hellenicrevenge

No comments :

Post a Comment