06/01/2011

Πράγματα που θα έπρεπε να έχω μάθει ως τώρα. "ΠΑΡ' ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..."

Κάθε προσωπικό θέμα, όπως αρέσει σε όλους τους ισχυρούς να λένε, είναι πολιτικό. Έτσι λοιπόν, αν κάποιος ανόητος πολιτικός, κάποιος ισχυρός, προσπαθήσει να εφαρμόσει κάποια πολιτική, που βλάπτει εσένα ή τους δικούς σου ανθρώπους... ΠΑΡ'ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... ΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ !

Οι μηχανισμοί της δικαιοσύνης δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν. Είναι αργοί, ψυχροί και ανήκουν στους πολιτικούς, τόσο σε επίπεδο εξαρτημάτων όσο και σε επίπεδο λογισμικού. Μόνον οι απλοί άνθρωποι υποφέρουν στα χέρια της δικαιοσύνης. Οι ισχυροί, αυτοί που νέμονται την εξουσία, αυτοί περνάνε από τα γρανάζια της με ένα χαμόγελο και κλείνοντας το μάτι. Αν θέλεις δικαιοσύνη, θα πρέπει να την βρεις μόνος σου. ΚΑΝ'ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ... ΚΑΝΕ ΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ !

Ανάγκασέ τους να καταλάβουν. Μ' αυτό τον τρόπο, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να σε πάρουν στα σοβαρά την επόμενη φορά. Να σε θεωρήσουν επικίνδυνο. Μην έχεις αυταπάτες γι' αυτό. Το να σε παίρνουν στα σοβαρά, το να σε θεωρούν επικίνδυνο, κάνει όλη την διαφορά μεταξύ των "παιχτών" και των απλών ανθρώπων. Την μοναδική διαφορά στα μάτια τους. Τους απλούς ανθρώπους τους διαλύουν, τους πατάνε. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ !

Και κάθε φορά, χρυσώνουν την εξόντωσή σου, τις συμφορές σου και την τελική σου εξαφάνιση, με την υπέρτατη ύβρη, την ύψιστη προσβολή, πως όλα αυτά είναι ...δουλειά, είναι ...πολιτική, είναι η ...φύση των πραγμάτων, είναι ...σκληρό και απάνθρωπο αλλά... μην το παίρνεις προσωπικά. Ε, λοιπόν, ΠΑΡ' ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ !

No comments :

Post a Comment