28/01/2011

Η κυβέρνηση Χριστόφια απαιτεί από φτωχή ελληνοκύπρια να γίνει υπηρέτρια των μουσουλμάνων που τους σιτίζει από το υστέρημά μας

Η απόλυτη ύβρις…
Το ψωμί της προσπάθησε να βγάλει νεαρή άνεργη , Ελληνοκύπρια μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και για αυτό ζήτησε απο το Γραφείο Εργασίας βοήθεια , στο οποίο και αποτάθηκε. Όταν όμως μετά απο μέρες κλήθηκε για να της ανακοινωθεί οτι βρέθηκε δουλειά, δεν μπορούσε να πιστέψει το τι άκουσε! Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν οτι σοκαρισμένη και μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα άκουγε , η νεαρή μητέρα ενημερώθηκε απο τον αρμόδιο λειτουργό του Γραφείου οτι μετά απο επίμονες προσπάθειες βρέθηκε για αυτή δουλειά και οτι ως εκ τούτου θα αποστέλλετο ως οικιακή βοηθός σε σπίτι πολιτικού πρύσφυγα – μετανάστη και λήπτη δημοσίου βοηθήματος , με πολυμελή οικογένεια.

Ανήμπορη να αντιδράσει με άλλο τρόπο , η νεαρή κοπέλα κρατώντας απο το χέρι τα δυο ανήλικα παιδιά της , αρνήθηκε να δουλέψει στο σπίτι του πολιτικού πρόσφυγα, για να ενημερωθεί την ίδια στιγμή απο τον υπεύθυνο λειτουργό , οτι αν δεν αποδεχόταν τη δουλειά που της βρήκαν , θα διαγραφόταν απο τους καταλόγους του γραφείου εργασίας.

Eφημερίδα Μάχη

No comments :

Post a Comment