31/12/2010

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΤΟ 2011 ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΟ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΔΙΕΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΝΕΝΕΚΩΝ, ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ "ΝΗΣΙΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" (ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ, ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΩΣ "ΡΑΓΙΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ. ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΟΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ" ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ" ΑΓΩΝΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΒΟΥΛΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ !

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

No comments :

Post a Comment