17/11/2010

Η ΑΠΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΑΜ Β ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Στην αυλή του Πολυτεχνείου βρίσκεται η άκρη του νήματος του φασισμού της μεταπολίτευσης. Ότι αυτοί, ντόπιοι και ξένοι, οι οποίοι "έστησαν" το Πολυτεχνείο, ήταν αυτοί οι οποίοι ήθελαν να στήσουν το σκηνικό της εξουσίας της μεταπολίτευσης. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οι "διακριθέντες" εκεί μέσα ήταν άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών των "προστατών" της βαλκανικής Μπανανίας. Άνθρωποι επιλεγμένοι από την KGB, τη CIA και τη Μοσάντ. Αυτοί, που επιλέχθηκαν να εμφανιστούν σαν "ήρωες", ήταν το τελικό προϊόν της διαπραγμάτευσης μεταξύ αυτών των υπηρεσιών. Κάποιοι "τρίτοι", δηλαδή, αποφάσισαν ότι η "δική" τους Δαμανάκη θα κρατάει το μικρόφωνο και όχι κάποιος άσχετος. Από εκεί και πέρα "σφραγίστηκε" για πάντα το θέμα "Πολυτεχνείο". Αντιμετωπίζεται περίπου όπως το "Ολοκαύτωμα" των Εβραίων. Ισχύει η επίσημη εκδοχή και απαγορεύεται κάθε περαιτέρω έρευνα. Όποιος το ερευνά, είναι "φασίστας". Μόνον που δεν ποινικοποίησαν την έρευνα γύρω από αυτό.

Σ' ό,τι αφορά τους νεκρούς, που μνημονεύουν στην επέτειό του, ισχύει το εξής πολύ απλό. Νεκροί πράγματι υπήρχαν, αλλά δεν ήταν του Πολυτεχνείου. Ήταν όλοι τους κοινοί πολίτες, οι οποίοι σκοτώθηκαν γύρω από το Πολυτεχνείο και όχι φοιτητές, που σκοτώθηκαν μέσα στο Πολυτεχνείο. Στο φυλασσόμενο από τις ξένες υπηρεσίες Πολυτεχνείο σκοτώθηκε (ΙΣΩΣ) μόνον ένα άτομο, πιθανόν κατά την εισβολή του άρματος στην κεντρική του πύλη. Τα θύματα του Πολυτεχνείου ήταν πραγματικοί ήρωες της δημοκρατίας, αλλά δεν ήταν φοιτητές της αυλής των "ηρώων" των μυστικών υπηρεσιών. Τους ευγνωμονούμε για τον αγώνα τους, αλλά θεωρούμε ότι άθελά τους με το αίμα τους έδωσαν την πρώτη "ύλη" για την κατασκευή των "ηρώων" του φασισμού.

Το ΚΚΕ και η Πανσπουδαστική διέλυσαν το δημόσιο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης. Οι υπόλοιποι απλά τους μιμήθηκαν και μοιράστηκαν τη λεία.

No comments :

Post a Comment