19/11/2010

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Η ΕΛΛΑΣ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ, (buffer zone). ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΔΕΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ...
- ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ.
- ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ.
Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ.

- ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ.
- ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
- ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΝ, ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.
- Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ ΤΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
- Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Α.Ο.Ζ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ 12 - 200 ΜΙΛΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
- Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.
- Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
- Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΕΘΗΚΑΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΜΕΜΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
- ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΑΜΥΝΑ.
-ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
- Η ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
- Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΙΝΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
- Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ.
- Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ" ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ "ΛΑΓΝΕΙΑ" ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΗΓΝΥΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ. ΝΑ ΠΡΟΜΑΧΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ... Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ.
- ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.
- ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ. Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ) ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ...

1 comment :

  1. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ! ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ, ΞΥΠΝΗΣΑΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ?

    ReplyDelete