02/10/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΤEΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ: Η ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

ΟΙ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

Ακόμα μια εβδομάδα πέρασε με τη κατοχική κυβέρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου στην Ελλάδα και τη προδοτική κυβέρνηση Χριστόφια να κάθονται στο σβέρκο του Ελληνισμού.Οι ανθελληνικές ενέργειες αλλά και οι αντιδράσεις σ' αυτές είναι πλέον σε όλα τα μέτωπα.

- Στο μέτωπο της οικονομίας η παλικαρίσια αντίσταση των φορτηγατζήδων τρόμαξε τόσο πολύ το σύστημα που αφού πρώτα τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να συκοφαντήσουν τον αγώνα τους στο τέλος αναγκάστηκαν να ψηφίσουν νόμο για την φυλάκιση όλων όσων αρνούνται την επίταξή τους και επιπλέον να έχουν δικαίωμα να αφαιρείται από τους μη συμμορφούμενους μεταφορείς, η άδεια άσκησης επαγγέλματος ενώ ψηφίστηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μάλιστα η περαίωση για να τσακίσει ακόμα περισσότερο οικονομικά τη μεσαία τάξη.

Στα Εθνικά θέματα όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά.

- Στο Σκοπιανό μετά από τη διεξαγωγή συνομιλιών στις Η.Π.Α η επίσημη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας είναι κοντά και μόνο επειδή οι γυφτοσκοπιανοί καθυστερούν δεν έχει οριστικοποιηθεί και με υπογραφές.

- Στη μέτωπο της Θράκης, η Τουρκία δεν θέλει να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήδη ανακοινώθηκε ψηφοδέλτιο της γνωστής Σιμπέλ Μουσταφάογλου για το δήμο Κομοτηνής με την υποστήριξη του τουρκικού προξενείου. Ταυτόχρονα ο αριθμός των λαθρομεταναστών που περνούν κάθε μέρα τα σύνορα του Έβρου αυξάνεται δραματικά μέρα με την ημέρα.

- Η προσπάθεια των γραικύλων να βάλλουν κατά του Ελληνισμού μέσω των εκλογών αυτών βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στη Θράκη αλλά και στη Μακεδονία και ιδιαίτερα στη πρωτεύουσα της, τη Θεσσαλονίκη που το όραμα του λάτρη του Μουσταφά Κεμάλ, Γιάννη Μπουτάρη είναι να δημιουργηθεί εκτός από ζώνη πορνό και ζώνη μειονοτήτων στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της δημοτικής τηλεόρασης.

- Στο Αιγαίο ανενόχλητοι οι Τούρκοι εκτός από τις καθημερινές παραβιάσεις από θάλασσα και αέρα έκαναν ακόμα μια ''φιλική'' επίσκεψη στον Αργοσαρωνικό. Γι ακόμα μια φορά το θέμα πέρασε στα ψιλά.

- Στη Κύπρο ο Τουρκόφιας εξίσωσε την τουρκική εισβολή και κατοχή 36 ετών, την προσφυγοποίηση 200.000 Ελλήνων, τον εποικισμό της κατεχόμενης γης, τους βιασμού και τις σφαγές της Τουρκίας με το πραξικόπημα κατά του Μακάριου το 1974. Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' συμφωνούν απόλυτα με την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν γι αυτή την ενέργεια η φοιτητική οργάνωση του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ και οι Βετεράνοι πολεμιστές της Κύπρου το 1974 και θα σταθούν στο πλευρό τους σε όποια άλλη αντίδραση εκδηλώσουν γι αυτό το ζήτημα.

- Στο μέτωπο της λαθρομετανάστευσης η αντίσταση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα συνεχίζεται ενώ και τον δρόμο του Αγώνα ακολουθούν και οι κάτοικοι της πλατείας Αττικής ή Afgan Park όπως την ονομάζουν πλέον οι λαθρομετανάστες.

Προχτές μετά την αποτυχημένη απόπειρα των αναρχικών που κατοικοεδρεύουν στη κατάληψη ''Βίλλα Αμαλία'' να σπάσουν το τσαμπουκά των κατοίκων το ρόλο αυτό αναγκάστηκε να παίξει το ίδιο το κράτος (αφού το παρακράτος απέτυχε) με τους πραίτορες του ματατζήδες να επιτίθενται εναντίων των Ελλήνων, να τους ξυλοκοπούν και να συλλαμβάνουν 6 από αυτούς.Το δικαστήριο για τους κάτοικους του Αγίου Παντελεήμονα που έκαναν το μέγα έγκλημα να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους ορίστηκε για τις 12 Οκτωβρίου. Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' που εδώ και δύο χρόνια στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των αντιστεκόμενων κατοίκων θα δώσουν δυναμικά το παρών στη δίκη και καλούν όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο.

No comments :

Post a Comment