25/09/2010

ΤΗΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ

Σε αντίθεση με την χώρα μας που έχει καταντήσει ευρωπαϊκή χαβούζα απο τα στίφη των λαθρομεταναστών και σε πλήρη αντίθεση με τον "ανθρωπισμό" του κατοχικού πρωθυπουργού που προσκάλεσε ως άλλος Παυλόπουλος όλους τους Ρομά που απελαύνονται απο την Γαλλία στην Ελλάδα.Το Λαικό κόμμα της Δανίας που στηρίζει την κυβέρνηση με την ψήφο του ζητά να παρθούν μέτρα εναντίον των λαθρομεταναστών. Και προτείνει ως πρώτο μέτρο τη διά νόμου απαγόρευση εισόδου στη χώρα μεταναστών από μή δυτικές χώρες. Όπως υποστηρίζει η πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος Πία Κγερσγκαρντ: "Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μετανάστευση από μή δυτικές χώρες. Υπολογισμοί δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί κοστίζουν στα κρατικά ταμεία τρεις φορές περισσότερα από τους μετανάστες που προέρχονται από χώρες της Δύσης.  Όσον αφορά το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό: ας απασχολήσουμε πρώτα τους Δανούς και εάν οι επιχειρήσεις χρειάζονται επιπλέον προσωπικό, υπάρχουν 23 εκατομμύρια και πλέον άνεργοι εντός της ΕΕ, οι οποίοι θα ενσωματώνονταν και πολύ πιο εύκολα".

Η πρόταση προκαλεί φυσικά ποικίλες αντιδράσεις μέχρι και απο τον εκπρόσωπο των Συντηρητικών!! και μάλλον όχι άδικα αρκεί να δει κανείς μόνο το όνομα του...Ο Νασέρ Κάντερ λοιπόν (φαίνεται Δανός ο άνθρωπος) χαρακτήρισε λαϊκίστικη την πρόταση...

Για να λάβει την απάντηση απο τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Κόμματος Μάρτιν Χένρικσεν: "Δεν ξέρω εάν πρόκειται για λαϊκισμό όταν θέτεις συγκεκριμένες προϋποθέσεις όταν ζητάς από τους φοιτητές να σπουδάζουν πραγματικά και από τους λεγόμενους ειδικευμένους εργάτες να τα βγάζουν πέρα μόνοι τους. Ή όταν θέλεις να κρατήσεις μακριά από τη χώρα ανθρώπους που αδειάζουν τα ταμεία μας. Είναι ένα λογικό αίτημα".

Συμπαραστάτης του...."Δανού" Νασερ Κάντερ ποιος άλλος οι επιχειρηματίες που σε αντίθεση με τα δικά μας λαμόγια εκεί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ομολογήσουν την "ανθρωπιστική" πραγματικότητα. "Εάν περάσει αυτή η πρόταση" λέει ο επικεφαλής της ISS μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Δανία Μάρτεν φαν Ένγκελαντ "θα ήταν μια καταστροφή για την επιχείρησή μας. Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε τους συνεργάτες που χρειαζόμαστε και θα έπρεπε να ακυρώσουμε παραγγελίες. Κάνουν πάντα ό, τι λέει η διεύθυνση και είναι συχνά πιο αξιόπιστοι από τους Δανούς συναδέλφους τους. Εμείς ως επιχειρήσεις επωφελούμαστε από αυτό. Έχουμε άλλωστε και μικρότερο κόστος".

Τώρα αν αυτό το... μικρότερο κόστος έχει και παράπλευρες απώλειες όπως την ανεργία στους ντόπιους πληθυσμούς,την εισβολή στα ευρωπαϊκά εδάφη της Αφρικής και της Ασίας που θα έχει ως αποτέλεσμα την εθνολογική μεταβολή των ευρωπαικών κρατών. Αλλά και την μελλοντική καταστροφή των ευρωπαϊκών κοινωνιών αφού εκατομμύρια εκ των λαθρομεταναστών αρνούνται να ενταχθούν στις τοπικές κοινωνίες....

Ε, όλα αυτά δεν είναι τίποτα απέναντι στο κέρδος αλλά και απένατι στους σχεδιασμούς αυτών που ακριβώς αυτά τα αποτελέσματα επιδιώκουν.

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

No comments :

Post a Comment