20/04/2013

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ - Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες απολύτως υπεύθυνοι για τα γεγονότα της Μανωλάδας

Από χθες, κυκλοφορεί σε ξένες ιστοσελίδες η πιο πάνω αφίσα, που καλεί σε μποϋκοτάζ στις φράουλες Μανωλάδας Ηλείας και αναφέρει τα εξής: «Πριν αγοράσεις ξανά φράουλες από τη Μανωλάδα, απλώς σκέψου πως είναι γεμάτες με το αίμα μεταναστών εργατών. Η Κυβέρνηση καλύπτει τους δολοφόνους που δρουν με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής!” Και βέβαια, οι άγνωστοι εμπνευστές της δυσφημιστικής εκστρατείας δεν μπορούσαν να μην εμπλέξουν την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή στο όλο παραμύθι τους. Επειδή η συγκεκριμένη αφίσα κυκλοφορεί σε δυτικές ιστοσελίδες (κυρίως εγγλέζικες), θα θέλαμε να θυμίσουμε στους… ευαίσθητους αυτούς ανθρώπους, πως η Ελλάς δεν ήταν ποτέ αποικιοκρατική χώρα (μάλιστα ένα τμήμα της, η Κύπρος, υπήρξε θύμα των αποικιοκρατών), συνεπώς δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ καμία χώρα και κανέναν λαό. Άραγε, μπορούν να πουν το ίδιο και οι ίδιοι για τη δική τους πατρίδα;

(ΥΓ): Αφού πονούν τόσο πολύ για το δράμα των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών, γιατί δεν τους μαζεύουν στις χώρες τους;

http://ethnikismos.net/

Ο ελαφροδεξιούλης Βαρβιτσιώτης καθυβρίζει τον Ελληνικό Λαό!: Ο επαγγελματίας πολιτικάντης Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η προσωποποίηση της αρχής της κληρονομικής βουλευτικής διαδοχής στο βασίλειο της μεταπολιτευτικής μπανανίας, έσπευσε να δώσει τα φώτα του κίβδηλου ανθρωπισμού του, επιτιθέμενος ξεδιάντροπα στον Ελληνικό Λαό. Αφορμή της παρέμβασης του γόνου του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, το τραγικό περιστατικό στην Μανωλάδα Ηλείας. «Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και από την άλλη να έχουν δουλοπάροικους τους μετανάστες στα χωράφια τους», δήλωσε στο ΣΚΑΙ το τσακάλι της πατριδοκάπηλης ελαφροδεξιάς. Ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τη σύλληψη των δραστών, οι πτυχές δε του συμβάντος δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστές, ο κύριος Βαρβιτσιώτης φρόντισε να φέρει στην επιφάνεια τα αισθήματα μίσους τα οποία τρέφει για το Λαό μας, προφητεύοντας τις πολιτικές πεποιθήσεις των δραστών της ένοπλης επίθεσης στους ασιάτες λαθρομετανάστες. Χαρακτήρισε λοιπόν ψεύτη έναν ολόκληρο Λαό, επειδή ο «πολυσύνθετος» εγκέφαλος και η «ιδιοφυής» προσωπικότητά του, χρεώνει στο σύνολο του Λαού μας, ένα έγκλημα το οποίο διέπραξαν εργοδότες οι οποίοι εκμεταλλεύονταν λαθρομετανάστες εργάτες.

Ακραίους" και όχι δουλέμπορους βλέπει ο Καμμένος ως υπεύθυνους για τα γεγονότα στη Μανωλάδα. Συγκεκριμένα, ο Πάνος (που παρακολουθεί το κόμμα του να έχει πάρει κατήφορο ανάλογο με αυτόν της γνωστής ελληνικής ταινίας) για τα θλιβερά γεγονότα στην Μανωλάδα, που είναι αποτέλεσμα της ασύδοτης μαύρης εργασίας των δουλεμπόρων και των επαγγελματιών αντιρατσιστών, θεωρεί υπευθύνους τους... "ακραίους". Μάλιστα, με αντιρατσιστικό οίστρο ανάλογο του πολιτικού του συνεταίρου Σύριζα, καταγγέλλει την δημοσιοποίηση των θέσεων των... "ακραίων", αναφερόμενος ευθέως στην μηδαμινή εμφάνιση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ. Ο Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να είναι διπλά προσεκτικός, γιατί υπήρξε υπουργός της κυβερνήσεως Καραμανλή, υπεύθυνος για το Λιμενικό Σώμα. Επί των ημερών του έμπαιναν καραβιές λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, από τους οποίους πολλοί πήγαν σίγουρα και στη Μανωλάδα. Ο συνυπεύθυνος λοιπόν Πάνος καλύτερα να μη μιλάει και να μην ξεχνά ότι δεν προέρχεται από πολιτική παρθενογένεση, αλλά από το συνένοχο για τη λαθρομετανάστευση κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Την οποία λαθρομετανάστευση θυμήθηκε - όσο θυμήθηκε - όταν αποφάσισε να κάνει κόμμα και να βγει στις ρούγες για ψήφους.

Απάντηση Χρυσής Αυγής: Ας ενημερώσει κάποιος το παιδί του μπαμπά (που αν δεν τον είχε βάλει ο daddy στην πολιτική, τώρα θα ήταν ανύπαρκτος...) πως αυτοί που κάνουν δουλειές με λαθρομετανάστες σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή: ψηφίζουν ΝΔ ή Σύριζα, που έφεραν τους αλλοδαπούς στη χώρα και θα μας φέρουν κι άλλους. Αν έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή, όσοι κάνουν τις δουλίτσες τους και τα οικονομούν από τους λαθρομετανάστες θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα. Σίγουρα θα χάσουν λεφτά και σίγουρα θα υποστούν ποινικές κυρώσεις για τη μαύρη εργασία που προωθούν. Ας ρουφήξουν λοιπόν το αυγουλάκι τους οι γόνοι των πολιτικών τζακιών και ας μην πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή.

Στην πραγματικότητα, η Χρυσή Αυγή είναι εκείνη η οποία είχε πρώτη θέσει το ζήτημα της εκμετάλλευσης των λαθρομεταναστών από ανέντιμους εργοδότες, τονίζοντας πως το εθνοκτόνο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης στην Πατρίδα μας, προωθείται από τους εγχώριους κεφαλαιοκράτες, οι οποίοι βλέπουν τους παράνομους ξένους ως ευκαιρία συρρίκνωσης του μεροκάματου – και συνεπώς του κόστους εργασίας- και αύξησης των κερδών τους. Πρόκειται δηλαδή για μια εξόχως σημαντική πτυχή του ζητήματος λαθρομετανάστευση, η οποία αποδεικνύει πως από την αθρόα και παράνομη εισβολή εκατομμυρίων ξένων εργατικών χεριών, ζημιώνονται το ελληνικό κράτος(ασφαλιστικά ταμεία), οι Έλληνες εργάτες οι οποίοι χάνουν θέσεις εργασίας, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν το ύψος της αμοιβής τους να μειώνεται, αλλά και οι ίδιοι οι αλλοδαποί, οι οποίοι πέφτουν θύματα της στυγνής εκμετάλλευσης απατεώνων εργοδοτών.

Επιχειρεί ο γόνος ενός κομματικού τζακιού, με όσα συνεπάγεται αυτό το προνόμιο, να μετακυλήσει την ευθύνη της παράταξης του για το τραγικό γεγονός της Ηλείας, στη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι όμως η Χρυσή Αυγή εκείνη η οποία όχι μόνον επέτρεψε αλλά και ενθάρρυνε την παράνομη είσοδο αλλοδαπών εργατών στην Ελλάδα. Ήταν ο υπουργός Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Καραμανλή, Προκόπης Παυλόπουλος, εκείνος ο οποίος ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες επειδή επέλεξαν την Ελλάδα ως χώρα προορισμού τους, καλώντας μάλιστα να έρθουν ακόμη περισσότεροι. Συνεπώς είναι η Νέα Δημοκρατία(και μαζί το ΠΑΣΟΚ) εκείνα τα κόμματα τα οποία εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα εργοδοτών όπως αυτοί της Μανωλάδας. Από την άλλη πλευρά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είχε προ πολλού διακηρύξει την κάθετη αντίθεσή της στην αθρόα λαθρομετανάστευση, από την οποία το εγχώρια οικονομικά συμφέροντα αποκόμισαν και αποκομίζουν τεράστια κέρδη.

Η Χρυσή Αυγή, καταδικάζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ηλεία. Η λογική των δουλοπάροικων, είναι απολύτως ξένη προς τις ιδεολογικές και πολιτικές μας θέσεις, είναι όμως ο πυρήνας της καπιταλιστικής λογικής την οποία υπηρετεί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η παράταξή του. Πέραν όλων των άλλων, είναι τουλάχιστον θρασύ να χαρακτηρίζει υποκριτή τον Λαό μας, εκείνος του οποίου το κόμμα κατέστησε τους Έλληνες δουλοπάροικους της Μέρκελ και της Τρόικας. Αν μη τι άλλο και παρά τα «ευφυολογήματα» του απαίδευτου σε οποιαδήποτε εργασία πλην της πολιτικής εξαπάτησης, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει πως όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει το τιμόνι της Πατρίδος, δε θα υπάρχουν λαθρομετανάστες αλλά Έλληνες εργάτες της γης, ενώ ταυτόχρονα θα έχει παταχθεί η εργοδοτική ασυδοσία και εκμετάλλευση, η οποία ανθεί στο σημερινό τυραννικό Καθεστώς!

Τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα διαψεύδουν τον Βαρβιτσιώτη και επιβεβαιώνουν την Χρυσή Αυγή: ΝΔ και Σύριζα ψηφίζει η Μανωλάδα...

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει τα γεγονότα της Μανωλάδας και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών. Καταδικάζει επίσης όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Το πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στη σημερινή οικτρή κατάσταση, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν τη χώρα, είναι απολύτως υπεύθυνο για τα γεγονότα της Μανωλάδας. Ας μην παριστάνουν τους ευαίσθητους όλοι αυτοί που έφεραν τους ξένους παράνομα στη χώρα και ανέχονται μέχρι σήμερα τη μαύρη εργασία και την εκμετάλλευσή τους. Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα: Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών! Οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών!

http://www.xryshaygh.com/index.php

1 comment :

  1. έμαθα από αυτόπτη μάρτυρα ότι αναρχοαριστεροί μοίραζαν φυλλάδια κατά της...φράουλας σε λαϊκή στην Κυψέλη!
    Έσπασαν πάγκους και χτύπησαν πωλητές...
    Δεν έχω καταφέρει ακόμα να το διασταυρώσω, όμως

    ReplyDelete