26/07/2012

Βούλα Παπαχρήστου... Επιχειρούν να την εξοντώσουν και οικονομικώς !!!

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ότι οι Ελληνες είναι Τεμπέληδες και Διεφθαρμένοι θα είχε κερδίσει επάξια μια θέση στους Μεγάλους Στοχαστές.
ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε ότι ο Κωλοκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.
ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε για συνωστισμούς και ότι «Οι κλέφτες (σ.σ.n.με μικρό "Κ"!) συγκροτούν ένοπλες ομάδες, κάνουν επιθέσεις σε εμπορικές αποστολές, σε κρατικούς (σ.σ.n.οχι Τούρκους) αξιωματούχους" θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ γιατί όχι και Αρχηγός.
ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έπλεκε το εγκώμιο του ακροδεξιου Βορίδη, εξυβριζε τον Χριστόδουλο και οδηγούσε Φεράρι θα ήταν σίγουρα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.
ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ήξερε τι εκπροσωπει το αρχαίο πνεύμα αθάνατο και τα Ολυμπιακα ιδεώδη θα έβγαζε κι αυτή 1.000.000,00εκ € στο εξωτερικό και θα ήταν φίλη και με τον Χριστοφοράκο...

Αλλά δυστυχώς η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι μια κοπέλα σαν εμάς, του κοινούς Έλληνες (γι αυτούς) που αφιέρωσε την ζωή της τα τελευταία 10 χρόνια για να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες... Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι για όλους του Ελληνες ήδη Ολυμπιονίκης γιατί, εμείς που "δεν ξέρουμε" από Ολυμπιακά Ιδεώδη, αρκούμαστε σε ένα κλάδο ελαίας και δεν θαμπωνόμαστε από το χρώμα του χρυσού...

Όχι μόνο την "πέταξαν" εκτός Αγώνων, αλλά προσπαθούν και να την καταστρέψουν, ώστε να πεινάσει

Οι άνθρωποι, έπιασαν δουλειά, προσπαθώντας να καταστρέψουν μια νεαρή αθλήτρια. Ειδικεύονται στο να καταστρέφουν, σπιλώνοντας. Έτσι βγάζουν τα απωθημένα τους. Και φυσικά, έστειλαν «μηνύματα διαμαρτυρίας» στο χορηγό της, την πολυεθνική P&G, ώστε να σταματήσει η οικονομική της ενίσχυση. Διαβάστε τα παρακάτω, για να καταλάβετε πως λειτουργούν, στο παρασκήνιο. Θα ξεράσετε. Είναι και «περήφανοι» που λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο. Διαβάστε όμως, δια χειρός του "περήφανου" για το κατόρθωμά του, Άρη Χατζηστεφάνου:

«Dear @ProcterGamble if you are supporting@papaxristoutj as your #Olympicsambassador, you support neo-nazism in#Greece». (Αγαπητή @ProcterGamble, αν υποστηρίζετε την Παπαχρήστου, ως ολυμπιακή σας πρεσβευτή, υποστηρίζετε τον νεοναζισμό στην Ελλάδα).

- Η απάντηση της εταιρείας, η οποία, προκειμένου να μην "εκτεθεί", έκοψε την ενίσχυση της αθλήτριας:
@xstefanou We respect the NOC decision. We're terminating our assoc. w/ Ms Papachristou. Her comments don't reflect the opinions of P&G.(Χατζηστεφάνου, σεβόμαστε την απόφαση. Τερματίζουμε τη σχέση με την κ. Παπαχρήστου. Τα σχόλιά της δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις της P&G).

Αυτά τα παραπάνω, πως τα λέμε στην Ελλάδα, όσοι είμαστε ακόμα περήφανοι και έχουμε αυτό που λέγεται ΤΙΜΗ; Το ξέρετε όλοι... Όσο για την αθλήτρια: Μη μασάς κορίτσι μου. Δεν έχεις πια την πολυεθνική, έχεις όμως μαζί σου τον κόσμο.

http://www.elkosmos.gr/

1 comment :

  1. Anonymous26/7/12 23:46

    ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΑΥΤΗ Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑΥΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ!
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΑΘΟΛΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΣΜΑ "Ο ΑΡΑΠΗΣ" ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΠΕΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ)ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!ΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ...ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!
    ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ PIOU ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete