15/12/2011

Αύριο Παρασκευή η δίκη, φαρσοκωμωδία, των ανδρών των δυνάμεων της ΜΥΚ - Κινητοποιούν Αλβανούς ενόψει του Ναυτοδικείου της Παρασκευής

oyk
Την Παρασκευή 16/12/2011, 9π.μ. συνεχίζεται η αναβληθείσα δίκη, φαρσοκωμωδία, των ανδρών των δυνάμεων της ΜΥΚ, διότι κατά τον κ. Δημητρά του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, ο οποίος τους μήνυσε, φώναξαν συνθήματα, τα οποία πρόσβαλαν τα Σκόπια, την Τουρκία και την Αλβανία!  Φυσικά το ελληνικό κράτος δεν του απάντησε δεόντως και... τοιουτρόπως κι έτσι σύρονται σε δικάσιμο οι άνδρες της ΜΥΚ !

Το Ναυτοδικείο Πειραιώς, κατά την προσδιορισθείσα αρχική δικάσιμο της 20/9/2011...

- έκανε εν μέρει δεκτή την δήλωση παράστασης και δη παμψηφεί πολιτικής αγωγής των VITKOV David Majkl - υπήκοου Π.Γ.Δ.Μ που δηλώνει εθνικά "Μακεδόνας", και CELNIKU Mirela - υπήκοου Αλβανίας, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα από μακρού χρόνου (παρά το ότι ως έχει γίνει δεκτό από την υπ αριθ. 350/2011 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίον έκρινε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου με τον οποίον εχορηγείτο η ελληνική ιθαγένεια αδιακρίτως σε όποιον συγκεντρώνει τις ελάχιστες προϋποθέσεις του Ν. 3838/2010, ότι ελάχιστοι εκ των Αλβανών και των Σκοπιανών που διαβιούν στην Ελλάδα έχουν εισέλθει νόμιμα στην χώρα). Είναι και οι δύο, στελέχη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (μ.κ.ο) που ...''υπερασπίζονται τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα''.

- απέρριψε ως απαράδεκτη την παράσταση πολιτικής αγωγής του Βοσκόπουλου (του γνωστού Βοσκόπουλου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ), ο οποίος δηλώνει Ελληνας πολίτης εθνικά Μακεδόνας.

Στην δικάσιμο της 16/12/2011, έχει κληθεί ως μάρτυρας κατηγορίας φυσικά, κατά των υπερασπιστών της αιματοβαμμένης πατρίδας μας, ο Παναγιώτης Δημητράς, με πρωτοβουλία του οποίου απεστάλη στον Εισαγγελέα του Α.Π. επιστολή με βάση την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά των υπερασπιστών της πατρίδος μας, και ιδιαίτερα του ηρωϊκού, προβεβλημένου στελέχους των Μ.Υ.Α./Λ.Σ. επί κεφαλής του αγήματος. 

Ένας βαθειά αρρωστημένος αριστεροκουλτουρέ «προοδευτισμός» που καλλιεργήθηκε εντόνως τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση, με την βοήθεια των πληρωμένων δημοσιογράφων και των ΜΜΕ, οι οποίοι τον κάθε γραφικό και την όποια παρέκβασή του, τον έκαναν θέμα, σε σημείο που οι Έλληνες έπρεπε να εντρέπονται για την καταγωγή τους και την νοοτροπία τους. Ένας «προοδευτισμός» που ταπείνωνε τον Έλληνα και στρέφονταν σαφώς εναντίον του. Μία θολοκουλτούρα απαξιωτική σε κάθε τι το Ελληνικό η οποία εκπορεύονταν από εξωθεσμικά ανθελληνικά κέντρα. Ευτυχώς τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει. Ο λαός έχει αντιληφθεί πλέον τον ρόλο αυτών των διαφόρων κυρίων και αντιδρά εκ του φανερού. Πρέπει οι εποχές που αλώνιζαν αυτοί να τελειώσουν ανεπιστρεπτί...

Συνέλληνες, όσοι από μάς διαθέτουμε εθνικό φρόνημα, εθνική συνείδηση αγάπη και αισθήματα αφοσίωσης για την Ελλάδα μας, καλούμασθε να παρευρεθούμε στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, στις 16/12/2011, 9 π.μ. Ας δώσουμε το παρόν όλοι μας, για να αντιληφθούν οι ανθέλληνες, μισέλληνες, ''εθνικά Μακεδόνες'', Τούρκοι, Αλβανοί, ότι η Μακεδονία είναι μία και αυτή είναι Ελληνική, ότι όσο θα υπάρχει ένας πραγματικός Έλληνας - αξιωματικός των Μ.Υ.Α./Λ.Σ τα σύνορα μας θα είναι εξασφαλισμένα. Δείξτε σε όλους τους εργολάβους των ξένων συμφερόντων ότι είμαστε έτοιμοι να φυλάξουμε τις Θερμοπύλες.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ! 

Κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν τη διαδικασία, να εκφοβίσουν το σύστημα, καθώς ζυγώνει η Παρασκευή. Και αφού κατάφεραν να κερδίσουν τη συναίνεση του Ναυτοδικείου (σημεία των καιρών), ώστε να παραστούν ως πολιτική αγωγή ένας Σκοπιανός και μια Αλβανίδα υπήκοος, τώρα προσπαθούν να κινητοποιήσουν κόσμο, προκειμένου να εκβιάσουν μια θετική για αυτούς ετυμηγορία στη δίκη των ΟΥΚάδων μας. Έχουν λοιπόν, διάφοροι του γνωστού κυκλώματος, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕΚ», αποταθεί σε συλλόγους Αλβανών, προσπαθώντας να πείσουν τα μέλη τους να παραστούν έξω από το Ναυτοδικείο στον Πειραιά, με την ελπίδα ότι αυτό θα επηρεάσει κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα. 
 
Είναι πολύ σημαντικό στο Ναυτοδικείο της Παρασκευής, οι πατριώτες να είναι εκεί, να στηρίξουν τους επίλεκτους του έθνους, που δικάζονται από εχθρούς της πατρίδας, οι οποίοι, με τη συνδρομή των εθνομηδενιστών, χρησιμοποιούν τους θεσμούς, κάτι που δεν θα γινόταν ποτέ σε κάποιες γειτονικές μας χώρες, για να διαλύσουν την πιο μάχιμη μονάδα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Είναι πραγματικά αποτρόπαιο να κάθονται οι αξιωματικοί μας στο εδώλιο. Γι' αυτό και η ιστορία αυτή, θα λάβει τέλος. Κι ας πέρασε στις 20 Σεπτεμβρίου η άθλια μεθόδευση της αποδοχής ως πολιτικής αγωγής, Σκοπιανού και Αλβανίδας, υπόθεση που θα παραμείνει στα δικαστικά χρονικά ως μια μαύρη σελίδα. 
 

No comments :

Post a Comment