22/07/2011

ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ξεκινάμε με ένα άρθρο που καλό είναι να το διαβάσουν όλοι, αλλά ουσιαστικά απευθύνεται σε αυτούς οι οποίοι για χρόνια έμεναν σε ακινησία σώματος και πνεύματος και ξαφνικά είπαν να βγουν απο την λήθη, είτε γιατί διάβασαν ΟΕΑ και ξεκίνησε κάτι να τους καίει μέσα τους, είτε διότι απλά ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν κάτι για να ξεφύγουν απο αυτή την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί λόγω εργασίας, καθιστικής ζωής, καναπέ, TV, και είχαν αρχίσει τα περιττά κιλά να αυξάνονται επικίνδυνα νοιώθοντας ενοχλήσεις στην μέση, πονοκεφάλους σχεδόν καθημερινούς κ.τ.λ Έχουμε «θεραπεύσει» αρκετούς τέτοιους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Καταρχάς προτού ξεκινήσετε να εφαρμόζετε το προτεινόμενο «πρόγραμμα θεραπείας» το οποίο θα σας παραθέτουμε παρακάτω, θα πρέπει να πάτε αμέσως να κάνετε εξετάσεις αίματος για ένα μόνο πράγμα. Θα πείτε στον μικροβιολόγο να σας κάνει εξετάσεις για την τιμή του ph στο αίμα. Η εξέταση είναι αρτηριακή, θα πρέπει να πάρει αίμα από την αρτηρία σας και όχι τρυπώντας το δάκτυλο. Αφού έχετε την τιμή στα χέρια σας και γνωρίζετε το ph σας, τότε κατατάσσετε τον εαυτό σας στην ανάλογη βαθμίδα, όπως αυτή φαίνεται στον πίνακα.

Λογικά ελάχιστοι θα είστε σε τιμές 7,2–7,4 που είναι το απόλυτο υγιές ph, το οποίο μας εξασφαλίζει άριστη υγεία και πανίσχυρο ανοσοποιητικό σύστημα, ικανό να μην προσβάλλεται από καμία σχεδόν ασθένεια. Προσοχή εδώ, ΔΕΝ χρειάζεται να ανεβάσετε περισσότερο το ph σας, διότι υπάρχει κίνδυνος ανακοπής, ειδικά όσοι έχετε αυτή την τιμή και ζείτε στην πόλη. Μόνο σε ειδικές καταστάσεις, (χημικού, βιολογικού πολέμου κτλ), ανεβάζουμε το ph περισσότερο από 7,4. Όσοι είστε μεταξύ 6,8 και 7, είστε σε πολύ καλή κατάσταση και μπορείτε με κάποιες τροποποιήσεις σε διατροφή και άσκηση να φτάσετε τις παραπάνω τιμές.

* Πρόγραμμα 3 (6,3–6,8): Νοιώθετε τα συμπτώματα ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορείτε να χάσετε εύκολα τα 7-12 παραπάνω κιλά που έχετε, νοιώθετε σχεδόν μονίμως κουρασμένοι, πονοκέφαλοι σε τακτική βάση, ξεκινάτε γυμναστική αλλά τα παρατάτε σχετικά γρήγορα κτλ
* Πρόγραμμα 2 (5,5–6,3): Είστε ασθενείς και ίσως να μην το γνωρίζετε. Από «απλή» παχυσαρκία έως καρκίνο μη διαγνωσμένο. Συνεχίστε τις εξετάσεις αίματος για καρκινικούς δείκτες, χοληστερίνη, ουρία, λευκά & ερυθρά αιμοσφαίρια κτλ Εδώ κατατάσσεστε στο Πρόγραμμα 1, αλλά ανάλογα με τα αποτελέσματα των περαιτέρω εξετάσεων θα δούμε κατά περίπτωση τις ανάγκες, μην σας πιάνει πανικός οτιδήποτε κι αν σας πουν, θεραπεύεται!
* Πρόγραμμα 1 (4 έως 5–5,5): Εδώ μιλάμε για σίγουρο καρκίνο καθώς το περιβάλλον του οργανισμού είναι εντελώς όξινο. Προτεινόμενο πρόγραμμα δεν υπάρχει και ανάλογα με την περίπτωση μπορούμε να δώσουμε συμβουλές άμεσης αντιμετώπισης.

Κάπου εδώ ο αναγνώστης θα πρέπει να διαβάσει το ΣΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΙΒ της ΟΕΑ (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html) του Γιάννη Καραγεωργίου, για να κατανοήσει τις βασικές αρχές λειτουργίας του οργανισμού, τις βασικές αρχές της πραγματικά υγιεινής αλκαλικής διατροφής και τις βασικές αρχές σχετικά με τον υγιεινό και ηρωικό–ελληνικό τρόπο ζωής σε τρία επίπεδα: Διανοητικό, Συναισθηματικό, Σωματικό. Σε αυτή την βάση κτίζουμε κι εμείς τα ανάλογα προγράμματα τα οποία στην ουσία βοηθούν τον οργανισμό να ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ. Διότι ο καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος μας ο οργανισμός ως σύνολο και όχι ως κομματάκια που έχουν διασπάσει έντεχνα την Ιατρική επιστήμη (καρδιολόγος, πνευμονολόγος, ηπατιολόγος, γαστρεντερολόγος κτλ) μη γνωρίζοντας ο ένας το αντικείμενο του άλλου και πως επηρεάζει η θεραπεία του ενός το όργανο-αντικείμενο ιατρικής του άλλου! Έλεος!

Κάνουμε έκκληση στους Έλληνες ιατρούς να μελετήσουν σε βάθος την Ιπποκράτεια επιστήμη και να ανατρέψουν την σύγχρονη ιατρική της χημειοθεραπείας και της λογικής «χάλασε νεφρό–αφαιρώ νεφρό», που επιχορηγούν οι φαρμακοβιομηχανίες για να παράγουν ασθενείς καταναλωτές χαπιών και στην συνέχεια πελάτες των χειρουργείων. Και φτάνει ένας άνθρωπος ο οποίος του διαγνώσανε καρκίνο σε αρχικό στάδιο, να πουλάει σπίτια, καταθέσεις, κόπους μια ζωής δίνοντας τα στους γιατρούς για να θεραπευθεί και στο τέλος αφού ζήσει μερικά χρόνια σαν ζόμπι από τις χημειοθεραπείες, πεθαίνει στο χειρουργικό τραπέζι αφού «έπρεπε» να αφαιρέσουν τον καρκινικό όγκο καθώς είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και είχε κάνει μεταστάσεις. Λογικό είναι αφού με τις χημειοθεραπείες δολοφονήσατε τα λευκά αιμοσφαίρια που ρίχτηκαν στην μάχη, και αφήσατε τον οργανισμό χωρίς αντισώματα–άμυνα.  (Οι ομοιότητες με την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας ΔΕΝ είναι καθόλου συμπτωματικές).

Επίσης σε αυτό το σημείο ο αναγνώστης θα πρέπει να αγοράσει ΤΩΡΑ, τα βιβλία του Έλληνα Ιατρού–Φυσικοθεραπευτή Ηλία Πέτρου, τα οποία εκδόθηκαν το 1935–1937. Είναι περίπου 10 βιβλία από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑ–ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τα βιβλία αυτού, του πραγματικού απόγονου του Ιπποκράτη και του Ασκληπειού, έγιναν ανάρπαστα την εποχή εκείνη στην Ελλάδα όταν ο ίδιος ήρθε από την Αμερική όπου σπούδασε Φυσικοθεραπεία–Ιατρική (τότε η Αμερική ήταν η «ΜΕΚΑ» της φυσικής Ιατρικής–Θεραπείας). Θα συγκλονιστείτε μόλις διαβάσετε τα βιβλία του υπέροχου αυτού ανδρός Έλληνα Ιατρού, ο οποίος έσωσε και θεράπευσε χιλιάδες συμπατριώτες του την περίοδο εκείνη και τελικά ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ (τον πυροβόλησαν εξ επαφής πληρωμένοι δολοφόνοι) γιατί έμπρακτα με τις ανέξοδες θεραπείες που πρότεινε και εφάρμοζε πήγε να κλείσει τις φαρμακοβιομηχανίες!

Αγαπητοί αναγνώστες τα προγράμματα βρίσκονται σε τελική φάση και θα δοθούν στην δημοσιότητα έως τέλος του μηνός. Τα προγράμματα είναι τυποποιημένα και φυσικά Δωρεάν, αλλά για οποιαδήποτε απορία ή εξατομικευμένη περίπτωση, θα μπορείτε επίσης δωρεάν, να μας στέλνετε στο e-mail trimeris2011@yahoo.gr κι εμείς θα σας συμβουλεύουμε σύμφωνα με τις γνώσεις μας και τις μελέτες μας. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι δεν είμαστε γιατροί, ούτε διατροφολόγοι, αλλά συνεργαζόμαστε με κάποιους γυμναστές που υπάρχουν στην ομάδα μας. Για τον λόγο αυτόν δεν εμπορευόμαστε το αντικείμενο. Αυτό που δίνουμε είναι οι γνώσεις μας μέσα από εφαρμοσμένες μεθόδους και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Αλλά για ποιους διατροφολόγους μιλάμε όταν ουδείς από αυτούς τους ειδικούς δεν γνωρίζει και δεν ακολουθεί μέθοδο διατροφής βασισμένη στην αλκαλικότητα των τροφών παρά μονάχα στις θερμίδες. Παράδειγμα: Όλοι σχεδόν οι διαιτολόγοι σου προτείνουν για δεκατιανό ή πρωινό, "τοστάκι" με γαλοπούλα και τυρί σωστά; Ε λοιπόν είναι άσχετοι! Στο ψωμάκι το τυποποιημένο έρχεται η ζύμη κατεψυγμένη από την ΚΙΝΑ (!!!), η καπνιστή γαλοπούλα παρασκευάζεται σε άθλιες συνθήκες από τα απομεινάρια των γαλόπουλων που σφάζονται (νύχια, ράμφη, λίπη, εντόσθια κτλ) τα οποία είναι βρώμικα και ληγμένα κρέατα και «πλένονται» με ειδικά καρκινογόνα χημικά και τέλος το τυρί είναι κατά 70% πλαστικό από τα συντηρητικά.

Κι όμως αυτοί σπούδασαν ότι η φέτα γαλοπούλας έχει μόνο 50 θερμίδες και σου δίνει 4 γραμμάρια καθαρής ποιοτικής πρωτεΐνης όπου μαζί με το ψωμί και το τυρί αποτελεί ένα πλήρες γεύμα με χαμηλά λιπαρά και θερμίδες κι έτσι σε βοηθάει να χάσεις βάρος, αγνοώντας τον παράγοντα συνέπειες στον οργανισμό! Καταλαβαίνεται τι μπινελίκια πρέπει να ρίξουμε τώρα, αλλά ας συγκρατηθούμε… Παραδείγματα τέτοια άπειρα. Αλλά το τονίζω πάλι, ΔΕΝ είμαστε ειδικοί. Απλά είμαστε νοήμονες Έλληνες που μελετήσανε λίγο παραπάνω την όχι συμβατική διαιτολογία, την όχι συμβατική Ιατρική και γενικά ότι έρχεται σε σύγκρουση με το σημερινό κατεστημένο υγείας και όχι μόνο.

http://trimeris.blogspot.com/

ΣΗΜΑ-ΙΒ-ΥΓΕΙΑΣ.pdf (1.2 MB): http://www.easy-share.com/1916923489/1916923489

1 comment :

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ

    ReplyDelete