25/09/2019

FRONTEX και ΙΟΜ έχασαν 5.546 αλλοδαπούς στην Ελλάδα

Διαφορετικά στοιχεία δημοσίευσαν η FRONTEX και ο ΙΟΜ (Διεθνής Οργανισμός για τη Μετανάστευση) που τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που εισήλθαν στην Ελλάδα το 2019.

- Σύμφωνα με τον ΙΟΜ, από την 1η Ιανουαρίου 2019 ως την 18η Σεπτεμβρίου 2019 εισήλθαν στην Ελλάδα 32.767 αλλοδαποί. Οι αφίξεις είναι αυξημένες κατά σχεδόν 50% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018, που ήταν 22.261, υποστηρίζεται στην έκθεση.
- Σύμφωνα με την FRONTEX, το πρώτο οκτάμηνο του 2019, οι αφίξεις στην Ελλάδα ήταν 38.313, αυξημένες κατά 10% σε σχέση με το 2018.
  • Τελικά, ποια υπηρεσία δημοσιεύει τα σωστά στοιχεία;
  • Ποιο είναι το ποσοστό της αύξησης των αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα το 2019 σε σχέση με το 2018;
  • Γνωρίζει κάποια υπηρεσία (Ελληνική ή ξένη) πόσοι είναι πραγματικά οι αλλοδαποί που εισήλθαν στην Ελλάδα;
  • Ποια υπηρεσία δύναται να ενημερώσει αξιόπιστα τους Έλληνες πολίτες για το πόσοι αλλοδαποί εισήλθαν στην χώρα το 2019;
  • Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να μπορεί να ενημερώσει υπεύθυνα τους Έλληνες πολίτες για το πόσοι αλλοδαποί βρίσκονται συνολικά σήμερα στην Ελλάδα;

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το πόσοι είναι τελικά οι αλλοδαποί που εισήλθαν στην Ελλάδα το 2019 και να ζητήσει εξηγήσεις από τη FRONTEX και τον ΙΟΜ για την διαφορά των 5.546 ατόμων.

https://cosmostatus.blogspot.com/2019/09/frontex-5546.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Ιστιοφόρο με 42 λαθρομετανάστες εντοπίστηκε 70 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Ζακύνθου

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. Η FRONTEX ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ, ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ.  
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ), ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; 
ΕΓΩ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ 2014 ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 12+ ΕΚΑΤ. ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΕΚΑΤ.+ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ (ΟΝΟΜΑ ή/και ΕΠΙΘΕΤΟ) ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΔΛΔ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ/ΔΙΕΜΕΝΕ ΜΟΝΙΜΑ,  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ.
ΤΩΡΑ ;

1 comment :

  1. Anonymous25/9/19 13:00

    Οπότε όπως πολύ σωστά λες και εσυ κουρητη, οι λεγόμενοι Έλληνες (στα χαρτιά), είναι γύρω στα 7,5 εκατομμύρια στην καλύτερη. Από αυτούς οι τουρκογυφτοι και οι Τούρκοι της Θράκης που έχουν την ιθαγένεια, είναι τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια (1+εκ. οι γύφτοι, 150+ χιλιάδες οι Τούρκοι), οπότε πάμε στα 6 εκατομμύρια. Από αυτά τα 6 εκατομμύρια, οι εβραίοι, οι μασονοι, καθώς και οι αναμικτοι από πατέρα η μητέρα οποιασδήποτε φυλής είναι καμία 200+χιλιάδες. Πάμε στα 5,8 εκατομμύρια Ρωμιών (Αρβανίτες, βλάχοι, Σλάβοι, καραμανληδες, καππαδοκες, φραγκολεβαντινοι, κ.λ.π, η πλειοψηφία, οι Έλληνες άντε να είναι κάνα εκατομμύριο το πολύ). Με όλα αυτά αν υπολογίσουμε το 1/4 Άνω των 65, καθώς και άλλους από μεσήλικες και πάνω που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν στους νεο(ελληνες), έχουμε γύρω στα 3,5 εκατομμύρια άντρες-γυναίκες Ρωμιούς κάτω των 50. Δεδομένου ότι σε αυτούς βρίσκεται μεγάλο ποσοστό δειλών, ακροαριστερών εθνοπροδοτων, ομοφυλόφιλων, συστημικων κομματοσκυλων, φεμινιστριων, λοβοτομημενων, κ.λ.π, καταλαβαίνει και ο πιο καμμένος εθνοκεντρικος ότι είναι θέμα τύχης που εδώ δεν έχει γίνει αφροασιατικο χαλιφατο, και ότι απλώς είναι θέμα χρόνου η εξολόθρευση των αποπάνω και ο εποικισμός με ορκ.

    ReplyDelete