14/10/2023

«Ο Χριστός ήταν Τούρκος», η αλλόκοτη αναβίωση της ψευδοτουρκολογίας

Θα σας συγχωρούσαμε αν δεν γνωρίζατε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ήταν Τούρκος. Ή ότι ο Ιησούς Χριστός και ο Προφήτης Μωάμεθ ήταν, ομοίως, τουρκικής καταγωγής. Θα σας συγχωρούσαμε αν δεν γνωρίζατε ότι η Ρωσία είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο τουρκικό έθνος, ότι οι Καζάκοι και οι Ιάπωνες είναι γενετικά πανομοιότυποι ή ότι ο θρυλικός βασιλιάς Αρθούρος της Αγγλίας ήταν… –καλά το μαντέψατε– Τούρκος. Θα σας το συγχωρούσαμε, γιατί τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Κι όμως, σε διάφορες χώρες, από την Κεντρική Ευρώπη έως την Κεντρική Ασία, οι θεωρίες αυτές έχουν βγει από τον στενό κύκλο κάποιων συνωμοσιολόγων και ψευδοακαδημαϊκών και έχουν περάσει στα σχολικά εγχειρίδια, στη λαϊκή κουλτούρα, ακόμη και στην επίσημη ιδεολογία κάποιων κυβερνήσεων.  Για παράδειγμα, στο γραφείο του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν κρέμεται σε περίοπτη θέση ένα δεκαεξάκτινο αστέρι: πρόκειται για την προεδρική σφραγίδα, την παλαιότερη προεδρική σφραγίδα που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στην Ευρώπη. Κάθε ακτίνα αντιπροσωπεύει τις «16 μεγάλες τουρκικές αυτοκρατορίες», στις οποίες περιλαμβάνονται οι Ούννοι του Αττίλα, το χανάτο των Ουιγούρων, η αυτοκρατορία των Τιμουριδών, η αυτοκρατορία των Μουγκάλ στην Ινδία και πολλές άλλες, εκ των οποίων καμία δεν έχει κάποια σχέση με τη σύγχρονη Τουρκία. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τον Ερντογάν να αντλεί νομιμοποίηση από την αντίληψη αυτή. Το 2015, όταν φιλοξένησε τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, οι δύο τους πόζαραν για φωτογραφίες, πλαισιωμένοι από 16 φρουρούς, ντυμένους με κοστούμια που αντιπροσώπευαν αυτές τις «Μεγάλες Τουρκικές Αυτοκρατορίες», μία απόδειξη ότι η τραβηγμένη αυτή ψευδοθεωρία είναι ακόμη δημοφιλής.

Ως τουρκικοί λαοί λογίζονται όσοι μιλούν τουρκογενείς γλώσσες και η επιστήμη της Τουρκολογίας μελετά τους λαούς αυτούς, τη γλώσσα, την ιστορία και την καταγωγή τους. Το γεγονός ότι το τουρκικό κράτος υιοθέτησε το όνομα της ευρύτερης εθνοτικής αυτής ομάδας (και στα αγγλικά αναφέρονται και οι δύο ως Τούρκοι) μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση. Όμως οι δύο έννοιες είναι διακριτές. Οι Καζάκοι, οι Αζέροι, οι Ουιγούροι, οι Ουζμπέκοι, οι Κιργίζιοι, οι Τάταροι και πολλοί άλλοι είναι μεν τουρκογενείς, αν και πολύ διαφορετικοί από τους Τούρκους της Τουρκίας. Οι γλώσσες τους είναι παρόμοιες και πριν από πολύ καιρό μοιράζονταν μία κοινή γλώσσα. Αλλά οι αιώνες αποκλίνουσας ιστορίας έχουν διαχωρίσει πλέον σημαντικά τους λαούς αυτούς και τις γλώσσες τους. Αν έχουν ένα κοινό οι τουρκογενείς αυτοί λαοί είναι το γεγονός ότι έλκουν όλοι την καταγωγή τους από την ευρασιατική στέπα, μια απέραντη, επίπεδη έκταση με λιβάδια, που εκτείνεται από τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης μέχρι την Κίνα. Πριν εγκατασταθούν, ήταν νομάδες και, κάθε χρόνο, με την εναλλαγή των εποχών, ταξίδευαν διασχίζοντας μεγάλες αποστάσεις στην Ευρασία. Περιστασιακά, αυτοί οι νομάδες κατακτούσαν κοντινούς πολιτισμούς, όπως η Περσία, η Κίνα ή η Ινδία, αλλά οι περιπτώσεις αυτές είχαν πάντα ως αποτέλεσμα τη γρήγορη αφομοίωσή τους από τον πολιτισμό των κατακτημένων, παρά το αντίθετο. Αν και πολλά νομαδικά κράτη υπήρξαν ιδιαίτερα ισχυρά, εντούτοις άφησαν ελάχιστες γραπτές πηγές. Αυτό σημαίνει ότι η μελέτη πολλών λαών της στέπας –συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης Μογγολικής Αυτοκρατορίας– περνάει υποχρεωτικά μέσα από τις μαρτυρίες των κατακτημένων, παρά των κατακτητών. Το γεγονός αυτό καθιστά τη μελέτη των ιστορικών τουρκικών κρατών και λαών ιδιαίτερα δύσκολη και αφήνει πολλά περιθώρια για την υιοθέτηση υποθετικών ή και εντελώς κατασκευασμένων θεωριών.

Η προεδρική σφραγίδα της Τουρκίας, όπως και διάφοροι άλλοι παράδοξοι ισχυρισμοί, έχουν τις ρίζες τους σε ένα σύνολο εξωφρενικών και ψευδοεπιστημονικών θεωριών σχετικά με τους τουρκικούς λαούς, που είναι γνωστές με τον τίτλο «ψευδοτουρκολογία». Ενώ η τουρκολογία αποτελεί έναν αναγνωρισμένο επιστημονικό τομέα, η ψευδοτουρκολογία είναι κάτι το τελείως διαφορετικό, που βρίσκεται εκτός της σφαίρας της ακαδημαϊκής κοινότητας. Στη συμβολή των επιστημών της ανθρωπολογίας, της αρχαιολογίας, της ιστορίας, της γλωσσολογίας και της γενετικής και με ελάχιστο, αν όχι καθόλου, σεβασμό στις μεθόδους και τις παραδόσεις των επιστημών αυτών, η ψευδοτουρκολογία έχει έναν και μοναδικό στόχο: να καλύψει το ιδεολογικό κενό που αφήνει η ασάφεια της ιστορίας της στέπας με μια εκτεταμένη και ένδοξη ιστορία, την οποία θα ζήλευε κάθε άλλο έθνος. Έτσι, αρχαίοι πολιτισμοί μετατρέπονται σε ιστορικά τουρκικά κράτη. Σημαντικές ιστορικές προσωπικότητες γίνονται μεγάλοι Τούρκοι. Τα σύγχρονα έθνη δεν θεωρούνται παρά χαμένα τμήματα ενός μεγαλύτερου τουρκικού συνόλου. Οι Τούρκοι δεν γίνονται απλώς ένας ακόμη λαός, αλλά ο λαός από τον οποίο κατάγονται όλοι οι άλλοι: η πηγή του ίδιου του πολιτισμού.

ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ

Ενώ ο μέσος Δυτικός μπορεί να έχει εξοικειωθεί με τέτοιες θεωρίες μέσω του YouTube και του Twitter, η ψευδοτουρκολογία έχει πολύ μεγαλύτερη ιστορία και βαθύτερη παρουσία στις τουρκικές χώρες από ό,τι συνήθως αναγνωρίζεται. Αναπτύχθηκε χέρι-χέρι με το σύγχρονο τουρκικό κράτος και την ταυτότητά του, και σήμερα έχει φτάσει να αποτελεί ένα διεθνές φαινόμενο, που γνώρισε μία αναγέννηση τις τελευταίες δεκαετίες χάρη στην παγκοσμιοποίηση. Η αρχή της ψευδοτουρκολογίας μπορεί να εντοπιστεί στον 19ο και στις αρχές του 20ού αιώνα, όταν ο ρομαντικός εθνικισμός και ο επιστημονικός ρατσισμός συγχωνεύτηκαν με την αρχαιολογία και την πρώιμη ανθρωπολογία για να παραγάγουν φανταστικές γενεαλογίες των λαών της στέπας και να προβάλουν σύγχρονες εθνικές, εθνοτικές και «φυλετικές» κατηγορίες στο παρελθόν. Ήταν μια τάση που ενθαρρύνθηκε από τις προκλήσεις της ίδιας της τουρκολογίας, καθώς και από τα πολιτικά αιτήματα του πρώιμου τουρκικού εθνικισμού. Το πρώτο σύγχρονο και ανεξάρτητο τουρκογενές κράτος ήταν η Τουρκία, το 1923. Ως τότε, η Τουρκία, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, δεν ήταν παρά ένα μόνο συστατικό στοιχείο της ευρύτερης οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ομοίως, το Αζερμπαϊτζάν και οι σημερινές δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας βρέθηκαν υπό την κυριαρχία της ρωσικής Αυτοκρατορίας και στη συνέχεια της Σοβιετικής Ένωσης. Ανατολικότερα, οι Ουιγούροι βρίσκονταν –και εξακολουθούν να βρίσκονται– υπό τον έλεγχο της Κίνας, ενώ αρκετές μικρότερες τουρκογενείς εθνοτικές ομάδες, όπως οι Τάταροι και οι Τσουβάσοι, παρέμειναν μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Μετά τη δημιουργία της σύγχρονης Τουρκίας, κατόπιν ενός σκληρού πολέμου κατά της Ελλάδας και των δυτικών δυνάμεων, οι ιδρυτές του κράτους αυτού –με κυριότερο τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ– βρέθηκαν εξ αρχής αντιμέτωποι με ένα δίλημμα. Έχοντας μόλις βγάλει τη χώρα από το οθωμανικό παρελθόν της, χρειάζονταν μια νέα κρατική ταυτότητα η οποία θα παρουσίαζε με θριαμβευτικό τρόπο τους προηγούμενους έξι αιώνες της οθωμανικής κυριαρχίας. Ο Ατατούρκ οραματίστηκε ένα κοσμικό, εθνικιστικό κράτος κατά το δυτικό πρότυπο, αλλά βρέθηκε με μια χώρα στην οποία πρωταρχική πηγή ταυτότητας ήταν η θρησκεία και όχι η φυλή ή το έθνος. Η ψευδοτουρκολογία, εμπνευσμένη από τις δυτικές ιδεολογικές μόδες της εποχής, προσέφερε μια διέξοδο. Ενώ το κεμαλικό σχέδιο κρατικής οικοδόμησης ήταν θεμελιωδώς προσανατολισμένο προς τη Δύση, εντούτοις η Τουρκία δεν αντιμετωπίστηκε με αμοιβαιότητα από τη Δύση. Λόγω των παλαιών ρατσιστικών αντιλήψεων στην Ευρώπη, η Τουρκία, καθώς και οι άλλοι τουρκογενείς λαοί, αντιμετωπίζονταν υποτιμητικά, αν δεν θεωρούνταν ρητά «κατώτερη φυλή». Οι Ευρωπαίοι φιλόλογοι και γλωσσολόγοι θεωρούσαν τις τουρκικές γλώσσες «απολίτιστες» συγκριτικά με τις «πολιτισμένες» ινδοευρωπαϊκές γλώσσες.

Το 1932 ιδρύθηκε το Ινστιτούτο Τουρκικής Γλώσσας με σκοπό να καθαρίσει την τουρκική γλώσσα από τα μη τουρκικά στοιχεία (προερχόμενα κυρίως από περσικές και σημιτικές γλώσσες), και να επινοήσει στη θέση τους «αυθεντικές» τουρκικές λέξεις. Εκτός από πολλούς τουρκικούς νεολογισμούς, το Ινστιτούτο παρήγαγε ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της ψευδοτουρκολογίας: τη «Θεωρία της Γλώσσας του Ήλιου». Η θεωρία της Γλώσσας του Ήλιου υποστήριζε ότι η τουρκική γλώσσα είναι όχι μόνον πολιτισμένη αλλά και η πηγή όλων των γλωσσών της ανθρωπότητας. Ήταν, συνεπώς, και η πηγή όλου του ανθρώπινου πολιτισμού. Με ένα μείγμα ιστορικής φιλολογίας, ψυχολογικών θεωριών και ψυχαναλυτικών εννοιών, δανεισμένων από τον Σίγκμουντ Φρόιντ και τον Καρλ Γιουνγκ, οι γλωσσολόγοι του Ινστιτούτου ισχυρίστηκαν ότι η γλώσσα είχε εφευρεθεί από τους ηλιολάτρες πρωτο-Τούρκους της Κεντρικής Ασίας, καθώς μουρμούριζαν προς τον ήλιο. Αυτοί, στη συνέχεια, φέρονται να μετανάστευσαν στη Μεσοποταμία, όπου και το λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού. Η θεωρία αυτή ταίριαζε πολύ καλά με μια άλλη κρατικά κατευθυνόμενη ψευδοτουρκολογική θεωρία της εποχής, τη «Θεωρία της Τουρκικής Ιστορίας», η οποία διατεινόταν ότι οι Τούρκοι είχαν φέρει τον πολιτισμό στην Κίνα, την Ευρώπη, την Ινδία και αλλού, όταν μετανάστευσαν από την ευρασιατική στέπα.

Τελικά, η ψευδοτουρκολογία αποτέλεσε βασικό συστατικό στοιχείο της σύγχρονης τουρκικής ταυτότητας, η οποία δεν βασίζεται πια στη μουσουλμανική πίστη, αλλά σε μια φανταστική εθνική ιστορία και σε μια φυλετικού τύπου εθνική ταυτότητα. Όποια κριτική κι αν δέχονταν αυτές οι πρώιμες ψευδοτουρκολογικές θεωρίες, αυτή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη δύναμη της κρατικής υποστήριξης. Και οι δύο αυτές θεωρίες βρήκαν ευήκοα ώτα στην τουρκική εθνικιστική ελίτ –και στον ίδιο τον Κεμάλ Ατατούρκ– και στη συνέχεια εισχώρησαν στα τουρκικά σχολικά βιβλία, όπου διδάσκονταν για χρόνια, ενώ πολλές ψευδοτουρκολογικές ιδέες, που συνδέονταν με τις θεωρίες αυτές, διατηρήθηκαν για δεκαετίες.  Η ψευδοτουρκολογία υπηρέτησε την πολιτική του τουρκικού κράτους με διάφορους τρόπους. Ένα παράδειγμα είναι η δικαιολόγηση της τουρκικής κρατικής πολιτικής έναντι των Κούρδων: η ψευδοτουρκολογία ισχυρίζεται ότι οι Κούρδοι είναι απλώς «ορεσίβιοι Τούρκοι» που έχουν ξεχάσει τη γλώσσα τους. Στη δεκαετία του 1980, εξακολουθούσαν να εκδίδονται από κρατικά χρηματοδοτούμενα ιδρύματα βιβλία με τίτλους όπως: «Οι Κούρδοι: Τούρκοι από κάθε άποψη», «Μια τουρκική φυλή από το Τουρκεστάν: Οι Κούρδοι», και, «Είναι Τούρκος, όχι Κούρδος!». Τα βιβλία αυτά διατέθηκαν δωρεάν σε σχολεία, βιβλιοθήκες, φυλακές και στην επαρχία.

Θεωρίες και δηλώσεις παρόμοιες με τους τίτλους αυτών των βιβλίων εξακολουθούν να αποτελούν κοινό τόπο στην Τουρκία και η ψευδοτουρκολογία εξακολουθεί να απολαμβάνει ευρεία απήχηση τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στον ακαδημαϊκό χώρο. Σύμφωνα με τον Τούρκο καθηγητή Τσακίρ Τζεϊχάν Σουβάρι, τουλάχιστον ορισμένες από τις θεωρίες της ψευδοτουρκολογίας, «υιοθετούνται και κυκλοφορούν από τη μεγάλη πλειοψηφία των ακαδημαϊκών που μελετούν εθνοτικά και ταυτοτικά ζητήματα στην Τουρκία».  Τέτοιες απόψεις υποστηρίζονται επίσης από ακραίες παντουρκιστικές ομάδες, οι οποίες επιδιώκουν την ενοποίηση όλων των τουρκικών λαών. Οι Γκρίζοι Λύκοι και το Εθνικιστικό Κόμμα (MHP) δεν είναι μόνο γνωστοί για την προπαγάνδιση των πλέον ακραίων και εξωφρενικών μύθων της ψευδοτουρκολογίας, αλλά αποτελούν επίσης και ένα κομμάτι της εκλογικής βάσης του Ερντογάν.

Επιρροή στην Κεντρική Ασία

Όλες αυτές οι θεωρίες θα είχαν περιοριστεί στο εσωτερικό της Τουρκίας, αν δεν είχε συμβεί ένα συγκεκριμένο γεγονός: η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Από το 1923 έως το 1991, η Τουρκία ήταν το μοναδικό ανεξάρτητο τουρκογενές κράτος στον πλανήτη. Στη συνέχεια, πέντε ακόμη τουρκογενείς χώρες εμφανίστηκαν στον χάρτη ως κυρίαρχα κράτη: Το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Τουρκμενιστάν. Έκτοτε, η συνεργασία μεταξύ των κρατών αυτών έχει ενισχυθεί σε τομείς όπως η πολιτική, η εκπαίδευση και η οικονομία, ακόμη και η άμυνα. Επιτομή της συνεργασίας αυτής ήταν η ίδρυση του «Τουρκικού Συμβουλίου», που σχηματίστηκε το 2009 ως διακυβερνητικός οργανισμός, ο οποίος, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, μπορεί να εξελιχθεί και σε επίσημο διεθνή οργανισμό[1]. Ο Ερντογάν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να θεσμοθετήσει αυτό το όργανο μετά τον πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, το 2020, στον οποίο η κοινή τουρκογενής ταυτότητα της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν έπαιξε εξέχοντα ρόλο στην προπαγάνδα και των δύο αυτών κρατών. Υπάρχει μια παντουρκική φράση, που επαναλαμβάνεται συχνά από τους ηγέτες των δύο χωρών: είναι «ένα έθνος με δύο κράτη».

Αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης, δεδομένου ότι, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, δεκάδες χιλιάδες φοιτητές από την Κεντρική Ασία και το Αζερμπαϊτζάν σπουδάζουν κάθε χρόνο στην Τουρκία ή σε ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από την Τουρκία. Το κιργιζιανό-τουρκικό Πανεπιστήμιο Μανάς στην πρωτεύουσα της Κιργιζίας Μπισκέκ είναι μια κοινή πρωτοβουλία των κυβερνήσεων της Τουρκίας και της Κιργιζίας και ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα. Το 2005 εκδόθηκε εκεί και το περιοδικό Journal of Turkish Civilization Studies, το πρώτο τεύχος του οποίου φιλοξενούσε ένα μακροσκελές κείμενο των εκδοτών του, με διάφορους ψευδοτουρκολογικούς ισχυρισμούς σχετικά με την τουρκικότητα των αρχαίων Σκυθών. Το τεύχος άνοιγε μια συγχαρητήρια επιστολή του ίδιου του Ερντογάν –πρωθυπουργού, τότε– που τόνιζε την ανάγκη για περισσότερα «επιστημονικά» περιοδικά όπως αυτό.

Η συνεργασία μεταξύ των τουρκικών κρατών δεν έχει, βέβαια, κάτι το επιλήψιμο. Τα έθνη αυτά έχουν πράγματι πολλά κοινά από την άποψη της γλώσσας και της ιστορίας και είναι φυσικό να αποτελούν αυτά τα στοιχεία τη βάση μιας κοινής κατανόησης. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι η συνεργασία αυτή έχει διευκολύνει την εξάπλωση και τη νομιμοποίηση της ψευδοτουρκολογίας σε χώρες όπου οι θεωρίες της δεν αποτελούσαν συστατικό μέρος της εθνικής τους ταυτότητας.

Ουγγρικός τουρανισμός

Πράγματι, η ψευδοτουρκολογία έχει υιοθετηθεί ακόμη και σε ορισμένες χώρες που δεν είναι καθόλου τουρκογενείς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ουγγαρίας, της τελευταίας χώρας που έγινε δεκτή ως παρατηρητής στο Τουρκικό Συμβούλιο. Στην ακαδημαϊκή κοινότητα δεν είναι σήμερα αποδεκτή η άποψη ότι η ουγγρική γλώσσα είναι τουρκογενής. Αν και η θεωρία αυτή προτάθηκε τον 19ο αιώνα, η σχετική αντιπαράθεση επιλύθηκε σε μεγάλο βαθμό τον 20ό αιώνα, όταν απεδείχθη οριστικά η φιννοουγγρική καταγωγή της ουγγρικής γλώσσας. Τότε, όπως και σήμερα, η απόπειρα σύνδεσης της Ουγγαρίας με τις τουρκογενείς χώρες συνοδευόταν από την αντιδυτική και παντουρκιστική ιδεολογία του «ουγγρικού τουρανισμού». Ο τουρανισμός, που πήρε το όνομά του από μία παλιά ονομασία της Κεντρικής Ασίας, της καρδιάς, δηλαδή, της ευρασιατικής στέπας, είναι μια πανεθνικιστική ιδεολογία που επιδιώκει τη στενή συνεργασία μεταξύ των «αλταϊκών» λαών. Η «αλταϊκή» γλωσσική ομάδα ήταν ουσιαστικά μια ομάδα-«χωματερή» του 19ου αιώνα για τις γλώσσες που οι Ευρωπαίοι γλωσσολόγοι δεν ήξεραν πώς να ταξινομήσουν: η ομάδα συμπεριελάμβανε τότε τα ουγγρικά και τα τουρκικά, αλλά και τα μογγολικά, τα ιαπωνικά και τα κορεάτικα. Κι όμως, πολλοί Ούγγροι διανοούμενοι πίστευαν ότι η σύνδεση αυτή ήταν πραγματική και διαμόρφωσαν, έτσι, την αντιδυτική και έντονα εθνικιστική πολιτική ιδεολογία του ουγγρικού τουρανισμού.

Όπως συμβαίνει και με την ψευδοτουρκολογία, ο ουγγρικός τουρανισμός υποστηρίζει διάφορες θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες οι Ούγγροι έχουν σκυθική καταγωγή και εμπλέκονται σε κάθε είδους σημαντικά ιστορικά γεγονότα, που εκτείνονται χιλιετίες πίσω. Την τελευταία δεκαετία, το ακροδεξιό και επίσημα τουρανιστικό κόμμα Jobbik έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση στην Ουγγαρία, κερδίζοντας περίπου το 20% των ψήφων στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Μια από τις βασικές προεκλογικές του δεσμεύσεις, το 2010, ήταν η ίδρυση ενός νέου ερευνητικού ινστιτούτου που θα αποδείκνυε «την αλήθεια σχετικά με τις αρχαίες ρίζες του έθνους» – μια προσπάθεια να αναχθεί ο τουρανισμός σε επίσημη ιδεολογία του κράτους. Για να μη μείνουν πίσω, ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν και η εθνικιστική κυβέρνησή του έκαναν κι αυτοί τη δική τους στροφή στον τουρανισμό. Σε μια επίσκεψή του στο Καζακστάν, το 2013, ο ηγεμονικός Ούγγρος ηγέτης δήλωσε: «Είμαστε ίσοι από πολιτική άποψη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά γενεαλογικά είμαστε διαφορετικοί. Όταν πηγαίνουμε στις Βρυξέλλες, δεν έχουμε συγγενείς εκεί. Αλλά όταν ερχόμαστε στο Καζακστάν, έχουμε στενούς ανθρώπους εδώ». Την ίδια χρονιά που η Ουγγαρία έγινε παρατηρητής στο Τουρκικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος του ουγγρικού κοινοβουλίου, Λάζλο Κόβερ, απηύθυνε τον εναρκτήριο χαιρετισμό στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση των Τουρκόφωνων Χωρών, δηλώνοντας με υπερηφάνεια: «Οι Τούρκοι αδελφοί μας μάς αποδέχθηκαν ως δικούς τους».

Σε μια συνάντηση του ουγγρικού Ιδρύματος Τουράν, ο Όρμπαν υποστήριξε δημοσίως την άποψη ότι οι Ούγγροι είναι «Κιπτσάκοι Τούρκοι» και απόγονοι του Ούννου Αττίλα (οι Ούννοι του Αττίλα δεν έχουν σχέση με τους σύγχρονους Ούγγρους[2]).  Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται στην Ουγγαρία μία μεγάλη εκδήλωση που ονομάζεται «Μεγάλο Κουρούλτατζ», όπου εκπρόσωποι από 27 «τουρκικά έθνη» συγκεντρώνονται για ένα πολιτιστικό πρόγραμμα με διάφορα παιχνίδια και εκθέσεις. Αν και πρόκειται για ιδιωτική εκδήλωση, έχει την έγκριση του πρώην προέδρου του ουγγρικού κοινοβουλίου, Σάντορ Λέζσακ, και διοργανώνεται από το Ουγγρικό Ίδρυμα Τουράν, το οποίο υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Τουρκίας μέσω της Υπηρεσίας Τουρκικής Συνεργασίας και Συντονισμού της τουρκικής κυβέρνησης.  Όλα αυτά αποτελούν μέρος της πολιτικής του «ανατολικού ανοίγματος» του Όρμπαν. Καθώς οι σχέσεις της κυβέρνησής του με τη Δύση είναι τεταμένες, ο Όρμπαν έψαξε για νέους συμμάχους στην Ανατολή. Στις ψευδοτουρκολογικές θεωρίες του ουγγρικού τουρανισμού βρήκε μια έτοιμη κατασκευασμένη πολιτιστική συγγένεια με τον τουρκογενή κόσμο, η οποία ταιριάζει και με τους εθνικιστικούς και αντιδυτικούς πολιτικούς στόχους του.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΖΑΚΟΙ

Ακόμη και στις τουρκογενείς χώρες στις οποίες η ψευδοτουρκολογία δεν έχει φτάσει στην περιωπή της κρατικής ιδεολογίας, έχει βρει, εντούτοις, έναν διαφορετικό ρόλο στον χώρο της εκλαϊκευμένης Ιστορίας. Ο τίτλος ενός άρθρου του Nur.kz, του μεγαλύτερου πρακτορείου ειδήσεων του Καζακστάν, διερωτάται: «Ήταν ο Ιησούς Χριστός Καζάκος;». Το άρθρο ξεκινά με τη φράση: «Ούτε ένας μελετητής δεν έχει αντικρούσει την άποψή του». Ένας άλλος τίτλος, στη ρωσική ταμπλόιντ εφημερίδα Express Gazetta αναφέρει: «Το θεώρημα του Ζακιριάνοφ: Είμαστε όλοι Καζάκοι». Ο Καϊράτ Ζακιριάνοφ είναι ένας Καζάκος μαθηματικός που υποστηρίζει έναν άλλο κλάδο της ψευδοτουρκολογίας. Από την τρίτη σελίδα του βιβλίου του, «Το τουρκικό έπος του Τζένγκις Χαν και ο παράγοντας KZ», ο Ζακιριάνοφ υποστηρίζει τη θεωρία της ηλιακής γλώσσας και γράφει στη βιογραφία του ότι κατάγεται από το ανατολικό Καζακστάν, «που λέγεται ότι είναι η προγονική πατρίδα των Σουμέριων». Στην ιστοσελίδα του ισχυρίζεται επίσης ότι είναι κάτοχος του τίτλου «Ιππότης του Τάγματος του Τζένγκις Χαν», το οποίο «ιδρύθηκε από τους απογόνους ευγενών οικογενειών της Μεγάλης Ρώμης και του Μεγάλου Βυζαντίου», υπονοώντας ότι η Ρώμη και το Βυζάντιο είναι ιστορικά τουρκικά κράτη. Αν είχε κανείς αμφιβολίες για το αν υφίσταται ακόμη η ψευδοτουρκολογία, στις διάφορες ενσαρκώσεις της, η περίπτωση Ζακιριάνοφ θα τις διέλυε.

Η ΡΩΣΙΚΗ «ΝΕΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ»

Στην πραγματικότητα, η ψευδοτουρκολογία έχει ριζώσει ακόμη και στη Ρωσία. Σε μια χώρα όπου η «εναλλακτική ιστορία» είναι ένας κλάδος του επιστητού από μόνη της, που ενισχύεται από την ευρέως διαδεδομένη δυσπιστία προς τις αρχές και τις επίσημες κρατικές αφηγήσεις, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές ένα συγκεκριμένο είδος ψευδοϊστορίας, με τον τίτλο «Νέα Χρονολογία». Αν και διαμορφώθηκε χωριστά από την ψευδοτουρκολογία, αποτελεί ουσιαστικά έναν ρωσικό καθρέφτη της: Η θεωρία καταπιάνεται με τα ταυτοτικά ζητήματα που απασχολούν την ίδια τη Ρωσία (τα οποία προκύπτουν από τη σχέση της με τη στέπα και τους τουρκικούς λαούς) και τα επιλύει με μια δαιδαλώδη, αντιδυτική, τουρκοσλαβική σύνθεση. Ο Ανατόλι Φομένκο, διάσημος μαθηματικός και μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, ισχυρίζεται σε μια σειρά συνωμοσιολογικών βιβλίων του ότι η ρωσική ιστοριογραφία έχει παραχαραχθεί, προϊόν μιας δυτικής συνωμοσίας για να αποκρυβεί η ύπαρξη μιας μεγάλης τουρκοσλαβικής αυτοκρατορίας: της «Μεγάλης Ταρταρίας». Σε αυτόν τον «εναλλακτικό κόσμο», ο Χριστόφορος Κολόμβος, ο Ιησούς Χριστός, ο Μωυσής και πολλοί άλλοι ήταν όλοι Ρώσοι, ενώ χιλιετίες ιστορίας έχουν παραποιηθεί από τους Νορμανδούς και τους Πολωνούς ιησουίτες ιερείς[3]. […]

Οι θεωρίες του Φομένκο είναι πλέον τόσο εδραιωμένες που, το 2019, με την οικονομική υποστήριξη του δισεκατομμυριούχου Βαντίμ Γιακούνιν, άνοιξε ένα ολόκληρο μουσείο αφιερωμένο σε αυτές, στη μεσαιωνική ρωσική πόλη Γιαρισλάβλ. Η τοπική κυβέρνηση δεν είχε αντίρρηση και τα τοπικά ειδησεογραφικά κανάλια εξήραν το εγχείρημα του Φομένκο, παραλείποντας να αναφέρουν την κριτική που δέχονται οι θεωρίες του. Σύμφωνα με τους ιστορικούς Στήβεν Μπράουν και Κονσταντίν Σέικο, τα έργα του Φομένκο δεν περιορίζονται στο «ψευδοακαδημαϊκό περιθώριο της παλαβομάρας», αλλά απολαμβάνουν πλέον «κεντρική θέση στις κύριες πολιτικές συζητήσεις της Ρωσίας». Για παράδειγμα, ο Σεργκέι Γκλάζιεφ, πρώην κορυφαίος σύμβουλος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και επίτροπος της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, υποστήριξε τις θεωρίες του Φομένκο το 2020. Όπως δήλωσε ο Γκλάζιεφ, σε αντίθεση με τους δυτικούς ιστορικούς μύθους που «υποβαθμίζουν τον ρόλο του ρωσικού λαού στην ιστορία της ανθρωπότητας», ο Φομένκο «τοποθετεί τον ρωσικό κόσμο στη θέση που του αρμόζει, στο κέντρο του παγκόσμιου πολιτισμού». […]

Πριν από έναν αιώνα, ο Ατατούρκ είδε στην ψευδοτουρκολογία έναν τρόπο να αποκαταστήσει την αυτοπεποίθηση της Τουρκίας και να ανατρέψει τις δυτικές αντιλήψεις περί τουρκικής κατωτερότητας. Δύσκολα θα μπορούσε να προβλέψει ότι, δεκαετίες αργότερα, οι άνθρωποι στην Τουρκία και πέραν αυτής θα οδηγούσαν τη ψευδοτουρκολογία σε ακόμη πιο ακραίες θέσεις. Ούτε θα μπορούσε να προβλέψει ότι, σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, οι Ρώσοι εθνικιστές θα έβρισκαν την ίδια χρησιμότητα σε αυτόν τον τρόπο σκέψης. Η ψευδοτουρκολογία ζει και βασιλεύει όχι μόνο επειδή οι άνθρωποι έλκονται από τέτοιες υπερβολικές εθνικιστικές μυθοπλασίες, αλλά επειδή οι θεωρίες αυτές έχουν ιδιαίτερη υποστήριξη σε θεσμικό επίπεδο, τόσο ιδιωτικό όσο και δημόσιο. Στο νεοεθνικιστικό πολιτικό κλίμα της Άγκυρας, του Μπακού, της Βουδαπέστης, και όχι μόνο, η ψευδοτουρκολογία και οι παραλλαγές της είναι και πάλι στη μόδα. Όπως έχουν αποδείξει ο Ζακιριάνοφ, ο Φομένκο και πολλοί άλλοι ψευδοτουρκολόγοι, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασιοπληξία που μπορεί να φτάσει η ψευδοτουρκολογία. Όσο οι άνθρωποι συνεχίζουν να πιστεύουν στις ψευδοτουρκολογικές θεωρίες, τόσο αυτές θα επιβιώνουν και θα ευδοκιμούν. Λίγοι φαίνονται πρόθυμοι ή ικανοί να βάλουν ένα τέλος στην αναζωπύρωσή τους.

[1] Πράγματι, τον Νοέμβριο του 2021 (λίγους μήνες μετά τη συγγραφή του άρθρου αυτού), κατά την όγδοη σύνοδό του, στην Κωνσταντινούπολη, το «Τουρκικό Συμβούλιο» μετεξελίχθηκε σε διεθνή οργανισμό με την επωνυμία «Οργανισμός Τουρκικών Κρατών» (Organization of Turkic States). Τα μόνιμα μέλη του οργανισμού είναι η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, το Κιργιστάν και το Ουζμπεκιστάν, ενώ καθεστώς παρατηρητή έχουν το Τουρκμενιστάν, η Ουγγαρία και το ψευδοκράτος των Κατεχομένων (σ.τ.μ.).
[2] Στα αγγλικά οι δύο λέξεις έχουν κοινή ρίζα: Hun οι Ούννοι και Hun-gary η Ουγγαρία (σ.τ.μ.).
[3] Για τις θεωρίες του Α. Φομένκο μπορεί ο αναγνώστης να δει το κείμενο των S. Brown και K. Sheiko που ακολουθεί (σ.τ.μ.).

Luka Ivan Jukić [ανεξάρτητος δημοσιογράφος με ειδίκευση στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη και την Ευρασία]

Άρδην τ. 125, Μετάφραση: Νικόλας Δημητριάδης

Πηγή: newlinesmag.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. Η "ΙΣΧΥΣ" ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ: https://isxys.blogspot.com/2010/08/blog-post_06.html

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ/ΑΓΓΛΟΙ, ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ, ΟΙ ΙΝΔΟΙ, ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ κ.λ.π ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ- ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1500 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ 200) ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
"Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ."
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ (ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΩΣ ΠΟΛΛΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ (ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΡΑΝΟΙ). ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΤΑΝ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ..."ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ". ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ...
ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ Η ΠΙΟ ...ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΚΣ ΣΤΗΝ Β.ΕΥΡΩΠΗ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΕΥΚΩΝ "ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ-ΒΟΡΕΙΩΝ" ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΑΣΘΗΤΑ ΤΟ ...ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΦΙΛΑΝΔΟΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ "Turku" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟΝ 13ο ΑΙΩΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.
ΟΥΓΓΡΟΙ (ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ) ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΙΝΟΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ (ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ) ΠΟΛΕΜΟΣ.

213 comments :

  1. "Τρίκαλα: Ψηφοφόρος ηλικίας 103 ετών
    Ο ηλικιωμένος πήγε και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/trikala-psifoforos-ilikias-103-eton/

    Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.
    103 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ReplyDelete
  2. "Μέ βάση δημοσιεύματα του Τύπου, α λ η θ ε ύ ε ι ότι η νέα ταινία 'Γάμος αλά ελληνικά 3', είναι δυστυχώς γεμάτη από φιλο(λαθρο-)μεταναστευτική προπαγάνδα, μή έχοντας παρά ελάχιστη σχέση μέ τίς δυό προηγούμενες ταινίες;"
    https://odysseiatv.blogspot.com/2023/10/3_01036197315.html

    Η "ΣΥΡΙΑ" ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΣΟ!
    ΡΕ ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΓΝΟΙ, ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;

    ReplyDelete
  3. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (https://isxys.blogspot.com/2011/11/blog-post_1179.html) ΒΛΑΞ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ (ή ΑΛΛΕΣ) ΓΝΩΣΕΙΣ*.
      ΤΟ ΕΠΑΜ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΕΝΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΕΡΓΟ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ.

      *Ο ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ : https://isxys.blogspot.com/2017/12/freepen.html
      (ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ. )
      ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ https://isxys.blogspot.com/2019/08/blog-post_27.html, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
      ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΠΑΓΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: https://isxys.blogspot.com/2016/06/31.html (ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ).

      ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ... ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ , ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ...

      ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
      - ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ.
      - ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ, ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ.
      - ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ.
      - ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ.
      - ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ.
      Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΩΣ ΑΓΑΘΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      Delete
    2. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ «ΟΧΙ» ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ.

      ΣΤΕΝΤΩΡ

      Delete
  4. ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ
    https://visitlocalturkey.com/wp-content/uploads/2021/12/Turkish-People-With-Traditional-Clothes-edited.jpg
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ DNA ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-245f1daca5259aeda16192734c4df671-lq
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ (ΓΟΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ Α και Α) ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ,
    (ΝΕΟ)ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΤΙ Η ΕΣΣΔ ΗΤΑΝ GAY UNION,
    ΟΛΛΑΝΔΟΙ 40ΡΗΔΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ 67ΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,
    ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ....
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡA;
    ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ;

    ΜΟΝΟ Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ (ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ)!
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.
    ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Αποστολάκης (Νίκη): «Είπα ότι οι θέσεις της Ελληνικής Λύσης είναι απάτη όχι ότι ο Βελόπουλος είναι απατεώνας»
      Ο βουλευτής της Νίκης ανασκεύασε τις δηλώσεις του"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/apostolakis-niki-eipa-oti-oi-theseis-tis-ellinikis-lysis-einai-apati-oxi-oti-o-velopoulos-einai-apateonas/

      «Είπα ότι οι θέσεις ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ είναι απάτη όχι ότι ο Βελόπουλος είναι απατεώνας»

      Delete
  5. ΤΗΛΕΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

    - " Χώρισε η Τ.Μελόνι μετά από 10 χρόνια με τον σύντροφό της
    «Ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί»"
    https://www.pronews.gr/kosmos/xorise-i-t-meloni-meta-apo-10-xronia-me-ton-syntrofo-tis/

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

    - «Καρφιά» από τον Κ.Πλεύρη: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα όταν άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο»
    «Έχει ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, είναι γλυκύτατη και έχει και μια αξιολόγη μορφωση» είπε για την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»
    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/karfia-apo-ton-k-pleyri-mporo-na-pantreyto-mia-oraia-gynaika-otan-alloi-pantreyontai-enan-mantraxalo/

    ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟ" ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ!

    ReplyDelete
  6. https://www.youtube.com/watch?v=qGHBb9EeuvQ

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ..."ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Λ.Π)
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ , ΑΝΟΗΤΟΥ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ, ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ) ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ.

      Delete
    2. Καλά εσύ δεν έλεγες ότι οποιοσδήποτε και να βγει, θα ηταν "αναβάθμιση" για την χώρα; Γιατί όλοι οι άλλοι μπορούν με δημοκρατία κι εμείς όχι;;;

      Delete
    3. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ.

      ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ; ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΟΙΚΗΣΗ Κ.Λ.Π
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ. ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΓΡΟΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΛΑΔΑΡΗΣ/ΣΑΠΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΦΕΡΤΟΙ, ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ.

      Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΟΙ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ..."ΕΡΑΣΤΕΣ" ΤΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ.

      ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ), ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ; ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ; ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ, ΗΛΙΚΙΑΚΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ.

      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΝΤΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΦΥΞΗΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 36 ΕΤΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 300+ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

      ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΥΦΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;

      Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ) ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ . ΟΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΡΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΣΦΙΧΤΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

      Delete
    4. Στη Γερμανία, η Δρ. Φραντζίσκα Μπράντερ, βουλευτής του Κόμματος των Πράσινων, έκανε την παρακάτω δήλωση στις 18 Οκτωβρίου στη Βουλή της Γερμανίας: “Ακόμα κι αν ένας Γερμανός πολίτης, ένας Γερμανός υπήκοος, ακόμα και αγράμματος, πρέπει να έχει όλες τις δυνατότητες να βρίσκεται στη Γερμανική Βουλή, επειδή δεν πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις για εκπαιδευτικά προσόντα. Αυτό είναι Δημοκρατία, διότι αυτή η Βουλή αντιπροσωπεύει τον λαό.”

      https://professors-phds.com/2023/10/21/59544/

      Delete
    5. Μπορεί όλοι στη Δύση να συμφωνούν στο ότι η δημοκρατία είναι το καλύτερο διαθέσιμο σύστημα. Άλλο όμως αυτό και άλλο η επιθυμία επιβολής του. Διότι εάν εφαρμοζόταν αυτός ο κανόνας, πόσο διαφορετικό θα ήταν το πρόβλημα στην Ανατολική Μεσόγειο εάν η Μουσουλμανική Αδελφότητα είχε παραμείνει στο τιμόνι της Αιγύπτου; Επίσης, με δημοκρατικές διαδικασίες θα μπορούσε να αναληφθεί η εξουσία στις δυτικές κοινωνίες από υπερμάχους της σαρία –δεδομένου και του δημογραφικού δυναμισμού που παρουσιάζουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες στην Ευρώπη– αποφασίζοντας ότι επιθυμούν την αλλαγή πολιτεύματος.
      https://www.defence-point.gr/news/i-atheati-pleyra-toy-polemoy-ton-israilinon-kai-oi-thanasimoi-kindynoi-gia-ton-planiti

      Delete
  7. Ο Κασσελάκης από άντρας και δεξιός κατέληξε σε λούγκρα και αριστερός.
    https://www.protothema.gr/politics/article/1426643/i-efsun-xethapse-palia-arthra-tou-kasselaki-ithele-apoluseis-dimosion-upallilon-kai-meioseis-misthon/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΧ, ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ Σ' ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.
      ΚΑΚΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ STRAIGHT ΜΕ BARBIE ΓΚΟΜΕΝΑ!
      ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ....ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ!
      ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ...ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΟΥ....ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ SEX ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ....ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ....ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ....ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ PUPPY CLUB...ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ MINIMAL HOT SPOT ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ...?

      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ "ΑΛΛΑΓΩΝ" ΣΟΥ

      Homo Proctotency
      Μια λεσβία εγκλωβισμένη σ' ένα ανδρικό σώμα

      Delete
    2. - "Κουρασμένος από την υπερέκθεση δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μάλιστα έδειξε με… απηυδισμένο ύφος τη βέρα από τον γάμο του με τον Τάιλερ στην Αμερική."
      https://www.newsbreak.gr/parapolitika/520840/echoyme-skylovarethei-tin-yperekthesi-eipe-o-kasselakis-kai-edeixe-ti-vera-toy/

      ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ!
      ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ Β ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;
      HOWEVER SWEETIE, ΑΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΤΑΙΛΕΡ ΜΗ ΣΚΑΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ:
      ME ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΥΖΙΑ...


      - "Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί το απόλυτο χάος με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει αναρτήσεις από την Αμερική, με την διάσπαση να βρίσκεται προ των πυλών, ο Τάιλερ ασχολείται με το να διαφημίζει βιβλίο για… γκέι και bisexual άνδρες."
      https://www.newsbreak.gr/parapolitika/520791/vivlio-gia-gkei-andres-diafimizei-o-tailer/

      ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ'ΠΠ ΚΑΙ Ο ΖΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΛΗ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

      Delete
    3. "Η ΕΛΛΗΝΟΣΟΥΔΑΝΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ EUROVISION ΤΟ 2024 – ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΗ, ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%97-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%9f%ce%a3%ce%9f%ce%a5%ce%94%ce%91%ce%9d%ce%97-%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%9d%ce%91-%ce%a3%ce%91%ce%a4%ce%a4%ce%99-%ce%95%ce%9a%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%a3%ce%a9/

      ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

      Delete
    4. "Περισσότερα από 114 εκατομμύρια άνθρωποι που ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ υπάρχουν σήμερα παγκοσμίως, αριθμός ρεκόρ, ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη. "
      https://www.el.gr/diethni/oie-se-114-ekatommyria-anerchontai-oi-ekt/

      ΠΩΣ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ;
      Μ' ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΛΙΚΙ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ;
      ΑΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ, Η' ΑΛΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ, Η' ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

      Delete
    5. " Σ.Κασσελάκης: «Παίρνω πίσω τις διαγραφές αν πειθαρχήσετε και σιωπήσετε»
      Ο Ε.Τσακαλώτος ζήτησε από τον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθουν στο κόμμα οι Δ.Βίτσας, Π.Σκουρλέτης και Ν.Φίλης"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/synantisi-s-kasselaki-e-tsakalotou-prin-ti-synedriasi-tou-ektelestikou-grafeiou/

      «ΘΑ ΣΑΣ Παίρνω ΑΠΟ πίσω αν πειθαρχήσετε και σιωπήσετε ΚΑΙ ΔΕΝ Θ' ΑΚΟΥΩ ΚΙΧ»

      Delete
    6. "Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Οι άμαχοι στη Γάζα ζουν τη φρίκη, κι εμείς νίψαμε τας χείρας μας
      Οργισμένη ανάρτηση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη έκανε χθες τη νύχτα ο Στέφανος Κασσελάκης."
      https://www.el.gr/ellada/kommata/kasselakis-kata-mitsotaki-oi-amachoi-s/

      Κασσέλα, μας βγήκες και εσύ Ισλαμολάγνος;
      Πάρε το φτυάρι σου τότε και τράβα εκεί να βοηθήσεις.
      Δεν ξέρω τι ουσίες και παραισθησιογόνα παίρνετε όλoι σας και βλέπετε πολέμους παντού και φαίρνετε "πρόσφυγες" από Πακιστάν και όλες τις ισλαμικές χώρες του πλανήτη.
      Έχετε τόση μεγάλo πάθος ν' απομακρύνετε το ΨευτοΡωμαίικο από την σφαίρα επιρροής του Ισραήλ, που είστε διατεθιμένοι να το διαλύσετε και να το γεμίσετε Μουλάδες!

      Delete
    7. "Σ.Κασσελάκης για τη στάση της κυβέρνησης να απέχει από την ψηφοφορία του ΟΗΕ: «Ημέρα ντροπής για την ελληνική διπλωματία»
      «Αυτή τη νύχτα στη Γάζα οι άμαχοι ζουν ξανά τη φρίκη, κι εμείς νίψαμε τας χείρας μας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/s-kasselakis-gia-ti-stasi-tis-elladas-stin-psifoforia-tou-oie-imera-ntropis-gia-tin-elliniki-diplomatia/

      ΚατσεΛάκη,
      ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΜΙΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
      ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ.

      FYI ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ GAY CLUBS. ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΧΙΣΗ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ.
      ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ:
      - ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤ' ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΖΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΩΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"!
      ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ!

      Delete
    8. - "Μουζούρης σε Καιρίδη: ΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ"
      https://www.el.gr/ellada/moyzoyris-se-kairidi-zei-se-parallilo/
      https://www.bitchute.com/video/X2s9srGgUEER/

      - "Γιάννης Μπουτάρης σε Στέφανο Κασσελάκη: Πρόσεχε, ΚΑΝΕΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ"
      https://www.msn.com/el-gr/news/politics/%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B5%CF%87%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC/ar-AA1j5hz8?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=b65228f6b4e84185b3443b48194e1273&ei=6

      ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ:
      https://ellhnasgiannis.blogspot.com/2019/12/blog-post_19.html

      Delete
    9. Anonymous1/11/23 00:55

      "Η Ελληνική κοινωνία ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ"
      https://attikanea.info/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%B5%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9/

      ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΑΡΓΕΙΣ. ΕΠΙΣΠΕΥΣΕ ΤΟ

      Delete
    10. Anonymous6/11/23 08:55

      Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ;
      https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiLh4D24q6CAxWYwAIHHSJlB_4QtwJ6BAgGEAI&url=https%3A%2F%2Fwww.tiktok.com%2F%40megatvcom%2Fvideo%2F7292003393428589856%3Flang%3Del-GR&usg=AOvVaw29CeZouasbxjfgPJlRbVCt&opi=89978449

      Delete
    11. Anonymous7/11/23 00:00

      "Προς έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ε.Τσακαλώτος: «Δύσκολο να υπάρχει υπερηφάνεια σε αυτό το κόμμα»
      «Είπα είτε χάσω είτε κερδίσω θέλω να φέρω πίσω την υπερηφάνεια των ανθρώπων της Αριστεράς»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/e-tsakalotos-anoikse-tin-porta-tis-eksodou-apo-ton-syriza-dyskolo-na-yparxei-perifania-se-ayto-to-komma/

      ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥ!

      Delete
    12. Anonymous7/11/23 15:24

      "Α.Γεωργιάδης: «Δεν είμαι αξιωματικά αρνητικός με τον γάμο των ομοφύλων»
      «Ο Τάιλερ μου είναι πολύ συμπαθής - Ο Σ.Κασσελάκης είναι λίγο επιθετικός»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/den-eimai-aksiomatika-arnitikos-me-ton-gamo-ton-omofylon/

      ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ.
      ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΙΣΑΙ!
      ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΣΟΥ;....MET' ΑΜΟΙΒΗΣ ΦΥΣΙΚΑ!
      ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 50ΑΡΙΚΟ!

      Delete
    13. "Σ.Κασσελάκης: «Θέλω καθαρό κόμμα και να το πάω στο 30%» – Ποιοι λένε «όχι» στο δημοψήφισμα και τι θα κάνει ο Α.Τσίπρας
      Ποιοι πιέζουν την Ε.Αχτσιόγλου και ποιοι ζητούν την αποπομπή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ"
      https://isxys.blogspot.com/2023/10/blog-post.html#comment-form

      ΠΡΟΕΔΡΕ,
      ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΜΑ" ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ STRAIGHT?
      ΘΕΛΕΙΣ 30% ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, PUPPIES ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ "ΣΟΥ" ΚΟΜΜΑ;
      ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ

      Delete
    14. "Τίτλοι τέλους για τον παραδοσιακό ΣΥΡΙΖΑ! Γραφεία θα κλείσουν – Πανηγυρίζει ο Κασσελάκης"
      https://www.el.gr/ellada/titloi-teloys-gia-ton-syriza-grafeia-th/

      ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
      ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΛΑ "ΑΓΟΡΙΑ" ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΣΚΑΡΠΙΝΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΛΤΣΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!

      Delete
    15. "Opinion Poll: «Κατρακυλάει η δημοφιλία του Σ.Κασσελάκη – Είναι ίση με του Κ.Βελόπουλου»
      «Κάθε μέρα εμπεδώνεται ότι το κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι»"
      https://www.pronews.gr/pronews-tv/opinion-poll-katrakylaei-i-dimofilia-tou-s-kasselaki-einai-isi-me-tou-k-velopoulou/

      ΣΤΕΦΑΝΕ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΛΥΚΙΕ ΜΟΥ.
      ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΑΙ Ο Νο 1.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

      Delete
    16. "...ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΑΙ Ο Νο 1...."

      Πρόεδρε, μπορεί να εισαι δημοφιλής εδώ στα σχόλια, αλλά θεά δεν είσαι!
      Δεν το'χεις!
      Ούτε τις κινήσεις, ούτε καν το περπάτημα.
      Δεν τα' μαθες καλά στην εκπαίδευση. Απλά, είσαι μπήχτης μπινές και ότι κινείται το καρφώνεις, άνδρες και γυναίκες.
      Αυτά λένε τα δεδομένα (πληροφορίες και τρόπος που κινείσαι).
      Εαν συνεχίσεις έτσι, σε βλέπουμε πάλι πίσω σ' ένα βαρετό γραφείο της Wall Street.

      Delete
    17. ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ/ΤΟ ΤΑΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΝΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.
      Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΠ' ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ:

      https://www.pronews.gr/kosmos/vinteo-diamerisma-25-tetragonika-metra-sto-tokio-enoikiazetai-molis-245-eyro/

      ΝΕΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΚΑΥΛΩΣΑΤΕ;

      Delete
    18. EKTAKTO

      Ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΑΚΗ.
      ΤΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ (BODY BUILDING) ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΚΟΨΙΔΙΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
      ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΤΑΙΛΕΡ!
      https://www.tanea.gr/2023/11/27/politics/geyma-me-menou-ta-ellinotourkika-stin-kastella-kotzias-kai-kasselakis/

      Delete
    19. ΠΡΟΕΔΡΕ,
      ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
      ΟΠΩΣ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΑΤΚΙΝ

      "Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον νεκρόφιλο Ντέιβιντ Φούλερ"
      https://www.pronews.gr/kosmos/vretania-sokaroun-oi-nees-apokalypseis-gia-ton-nekrofilo-nteivint-fouler/

      Delete
    20. Anonymous2/12/23 10:35

      "Βίντεο στο Instagram για τα γενέθλια της σκυλίτσας του Farlie ανέβασε ο Σ.Κασσελάκης
      Στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει: «Για την ΠΙΟ ΓΛΎΚΙΑ σκυλίτσα του κόσμου»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/vinteo-sto-instagram-gia-ta-genethlia-tis-skylitsas-tou-farlie-anevase-o-s-kasselakis/

      ΠΡΕΟΔΡΕ,
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
      ΝΑ ΔΟΙΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΥΣ BRICS, ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΕ HOT DOG, PITTA DOG, ENTOMOΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ SWEET-SOUR (ΤΟ ΓΛΥΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ)
      https://www.dailymail.co.uk/news/fb-5394989/WHY-DOG-STEW-POPULAR.html
      https://www.naijanews.com/2023/09/15/protest-in-kaduna-as-muslim-man-shares-dog-meat-at-event/

      Θ' ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΑΠΟ ΚΡΕΟΠΩΛΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ;
      https://archive.shine.cn/sunday/Protests-backfire-at-Yulin-dogmeat-festival/shdaily.shtml

      ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

      Delete
    21. Anonymous3/12/23 17:34

      "Ρωσία: Η αστυνομία εισέβαλε σε γκέι κλαμπ και σάουνες στις μεγάλες πόλεις
      Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αποφάνθηκε ότι η διεμφυλική κοινότητα LGBT+» είναι «εξτρεμιστικό κίνημα»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/rosia-i-astynomia-eisevale-se-gkei-klamp-kai-saounes-stis-megales-poleis/

      ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

      Delete
    22. Anonymous4/12/23 13:53

      "ΣΥΡΙΖΑ μεσημεριανάδικου. Ο Στέφανος Κασσελάκης γιόρτασε τα γενέθλια του σκύλου του"
      https://theflagreport.com/syriza-mesimerianadikou-o-stefanos-kasselakis-giortase-ta-genethlia-tou-skylou-tou/

      ΤΟ HOMO ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΤΕΚΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ.
      ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

      ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ BRICS ΚΡΕΟΠΩΛΗΔΕΣ
      https://www.instagram.com/reel/C0U4CheoN2M/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

      Delete
    23. " Σάλος στήν Κύπρο: Ελληνικής εκδόσεως βιβλίο Δημοτικού, παρέπεμπε σέ ιστοσελίδα που αντί γιά ζώα διαφήμιζε ....σεξουαλικό περιεχόμενο!...

      Αναστάτωση επικρατεί σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές στην Κύπρο, καθώς όπως διαπιστώθηκε (από τον Μάιο έγινε η πρώτη κρούση προς το κυπριακό Υπουργείο Παιδείας), το βιβλίο γλώσσας της Ε’ δημοτικού («Της γλώσσας ρόδι και ροδάνι») περιέχει παραπομπή σε ιστοσελίδα με σεξουαλικό περιεχόμενο, στο κεφάλαιο που αφορά τα ζώα και τα χαρακτηριστικά τους!"
      https://www.newsbreak.gr/kosmos/537914/salos-stin-kypro-ellinikis-ekdosis-vivlio-dimotikoy-parepempe-se-istoselida-poy-anti-gia-zoa-diafimize-sexoyaliko-periechomeno/

      ΠΡΟΕΔΡΕ,
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΗ.
      ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ/ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ:

      "PUPPY PLAY, HANDLER"
      https://www.pupplay.info/
      ή
      "www.zoofilia.gr"

      TI ΜΑΣ ΠΡOTEINEI H FARLIE;

      Delete
    24. "Βίντεο αποτυπώνει τις εκδηλώσεις λατρείας με αποδέκτη τον Κιμ Γιονγκ Ουν σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 5ου Εθνικού ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ."
      https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/vinteo-apotyponei-tis-ekdiloseis-latreias-me-apodekti-ton-kim-giongk-oun-se-prosfato-synedrio/

      Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ "ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ;
      ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
      ΑΛΛΑ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

      Delete
    25. " Ε.Σαρρή: «Θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Κασσελάκη και ας ήμουν και στο γραφείο του να το καθάριζα με ένα φτερό»
      «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας Κασσελάκης» είπε"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/e-sarri-tha-katevaina-stis-ekloges-me-ton-kasselaki-kai-as-imoun-kai-sto-grafeio-tou-na-to-kathariza-me-ena-ftero/

      ΣΑΡΡΗ, ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Η' ΗΛΙΑ.
      Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΑ.
      ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.
      ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΣΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.

      ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.
      ΠΕΤΑΞΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ!

      Delete
    26. "Κασσελάκης: Σωστή η Συμφωνία των Πρεσπών, θα αφήσει ιστορία"
      ...
      "Για την εξωτερική πολιτική ανέφερε: «Φανταστείτε να είχαμε υπουργό Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ πρόεδρο. Η κυβέρνηση θα είχε πέσει. Η προπαγάνδα της ΝΔ όμως το καλύπτει. Ο κ. Γεραπετρίτης μου είναι συμπαθής, αλλά είναι θέμα αξιοπρέπειας, είναι ντροπή για την χώρα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υποκλιθεί σε κανέναν, Τούρκο ή ξένο ηγέτη ειδικά σε κάποιον που έχει βλέψεις σε βάρος της χώρας μας»."
      ...
      "Για την Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Κοτζιά. Η Συμφωνία των Πρεσπών θα αφήσει ιστορία ως προσπάθεια για ειρήνη. Ήταν μία δύσκολη Συμφωνία στο εσωτερικό αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να λυθεί. Φανταστείτε να είχαμε ζητήματα με την Τουρκία και να είχαμε και μία εχθρική χώρα στα βόρεια σύνορά μας». Κατηγόρησε δε για «οπορτουνισμό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ξέχασε αυτά που έλεγε ότι δεν θα εφαρμόσει την Συμφωνία των Πρεσπών και άλλαξε θέση»."
      https://www.el.gr/ethnos/themata/kasselakis-sosti-i-symfonia-ton-presp/

      Η ΝΔ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟ'ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

      Delete
  8. "Ξέσπασε κατά του αριθμού των λευκών που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Χάμζα Γιούσαφ
    Δείτε τον έντονο λόγο του στην Βουλή"
    https://www.pronews.gr/kosmos/ksespase-kata-tou-arithmou-ton-leykon-pou-vriskontai-se-theseis-eythynis-o-prothypourgos-tis-skotias-xamza-giousaf/

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ.

    Scotland’s First Minister Humza Yousaf openly despises white people
    Why would Scotland’s Parliament and King select a guy who hates almost 100% of the country?
    https://t.co/zRrcI3CpqN

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ,
      ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;
      UNITED KNGDOM ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΑΞΩΝΕΣ, Η' "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ BRICS;
      ΔΙΑΛΕΧΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!

      Delete
  9. "Επιστήμονες από την Τουρκία ισχυρίζονται ότι έχουν βρει την βιβλική Κιβωτό του Νώε στο όρος Αραράτ στην Τουρκία. Πρόκειται για μια ανακάλυψη, που αν επαληθευτεί, θα προκαλέσει αίσθηση."
    https://www.pronews.gr/epistimes/tourkoi-epistimones-pisteyoun-oti-entopisan-tin-kivoto-tou-noe/

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ (ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ)!
    ΚΑΙ Ο ΝΩΕ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΚΙΒΩΤ(ΟΥΣ)ΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΩΝ.
    ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Π.Καμμένος: «Αντί για μια νύχτα ξαφνικά του Ερντογάν, πιο πιθανό είναι να δει ξαφνικά ένα πύραυλο στα γραφεία της Χαμάς»
      Σε απάντηση των δηλώσεων του Τούρκου προέδρου"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/p-kammenos-anti-gia-mia-nyxta-ksafnika-tou-erntogan-pio-pithano-einai-na-dei-ksafnika-ena-pyraylo-sta-grafeia-tis-xamas/

      Delete
  10. "Χιλιάδες Ρώσοι πολίτες κατέλαβαν αεροδρόμιο στο Νταγκεστάν μπλοκάροντας ισραηλινό επιβατικό αεροσκάφος
    Πηγές του Κρεμλίνου αποδοκίμασαν έντονα την ενέργεια"
    "Ένας από αυτούς διακρίνεται σε ένα βίντεο να κρατά ένα πλακάτ με το σύνθημα «Οι δολοφόνοι παιδιών δεν έχουν θέση στο Νταγκεστάν»."
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/xiliades-rosoi-polites-katelavan-aerodromio-sto-ntagkestan-mplokarontas-israilino-epivatiko-aeroskafos/

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ".
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΓΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΟΣΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΤΟΥΣ;

    "Η Δημοκρατία του Νταγκεστάν ή Νταγιστάν (ρωσικά: Респу́блика Дагеста́н) είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας. Το όνομά του έχει περσική-τουρκική καταγωγή και σημαίνει Χώρα των Βουνών. Υπάγεται στο Νότιο Διαμέρισμα και συνορεύει με το Αζερμπαϊτζάν στα νότια και τη Γεωργία στα νοτιοδυτικά. Πρωτεύουσά του είναι η Μαχατσκαλά"
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9D%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD

    ReplyDelete
  11. Με σεβασμό στην Ιστορία, ένα αριστουργηματικό ντοκιμαντέρ, που θα ‘πρεπε να διδάσκεται στις σχολικές αίθουσες, αν υπήρχε ελληνική κυβέρνηση.
    https://attikanea.info/oxi-28-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-1940-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9/

    ReplyDelete
  12. ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ – ΑΛΛΟΦΡOΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ – ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%91-%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-%ce%99%ce%a3%ce%9b%ce%91%ce%9c%ce%99%ce%9a%ce%91-%ce%a4%ce%91%ce%93%ce%9c%ce%91%ce%a4/

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΝ

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Ο Τσετσένος ηγέτης Ρ.Καντίροφ προϊδεάζει μέχρι και για εμπλοκή της Ρωσίας στην Παλαιστίνη: «Είμαστε έτοιμοι»
      «Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω κάθε εντολή του Β.Πούτιν ακόμα και για την Παλαιστίνη»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/r-kantirof-eimai-etoimos-na-akolouthiso-kathe-entoli-tou-v-poutin-eite-gia-tin-oukrania-eite-gia-tin-palaistini/

      ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ!

      Delete
  13. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ, ΧΑΜΑΣ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, κοκ) ΩΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.
    ΟΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.
    ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΡΟΙ:

    - JIHAD
    Jihad is an Arabic word which literally means "striving" or "struggling", especially with a praiseworthy aim. In an Islamic context, it can refer to almost any effort to make personal and social life conform with God's guidance, such as struggle against one's evil inclinations, proselytizing, or efforts toward the moral betterment of the Muslim community THOUGH IT IS MOST FREQUENTLY ASSOCIATED WITH WAR.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jihad

    - HIJRAH
    "The Islamic doctrine of hijrah or CONQUEST VIA IMMIGRATION is alive and well..."
    1. Multiplication of Muslims by birth rates
    2. Multiplication of Muslims by immigration
    3. Multiplication of Muslim influence via political systems
    4. Expulsion of non-Muslims from certain areas by numerical and sometimes dominance by force—[think of the effect of documented rape-gangs in areas of Great Britain]
    https://network.crcna.org/muslim-ministry/what-hijrah-and-it-trojan-horse

    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ!

    TO ISXYS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ:
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟY ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΝΕΟ"ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡ-ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ.
    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ", ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ -ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ- ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ STATUS ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

    "Rebel Rabbis: Anti-Zionist Jews Against Israel"
    "...Zionism IS THE BELIEF THAT JEWISH PEOPLE SHOULD HAVE THEIR OWN NATION. The movement gathered support through the early 20th century, and the state of Israel was established in 1948 in Palestine. Heredi Jews, known as Ultra-Orthodox VOICED THEIR OPPOSITION. Not only did the fear of the secularism, they also believed Jewish people shouldn't have their own state BEFORE THE COMING OF THE MESSIAH..."
    (01:39)
    https://www.youtube.com/watch?v=FKplabTRuak

    ReplyDelete
  14. "Israeli Flag Burns - London March for Palestine 15 May 2021"
    https://www.youtube.com/watch?v=HGJTlY0KNCQ

    "ORTHODOX JEWS IN JERUSALEM WITH PALESTINIAN FLAGS"
    https://rumble.com/v3ozda5-orthodox-jews-in-jerusalem-with-palestinian-flags-italian-below.html

    "Neturei Karta Children Celebration in Jerusalem"
    https://www.youtube.com/watch?v=qCFCt2vZ8L4

    "How the Haredim, Israel’s ultra-Orthodox, make their own rules"
    https://www.youtube.com/watch?v=uGp4f2GnKTI
    -----------------------------------------------------------

    "JDL Thugs assaulting Jewish Resistance at AIPAC"

    Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΩΡΟΣ & ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ
    https://www.youtube.com/watch?v=eXYlL5Z0Qzs

    "Two arrested in assault of man during protest outside AIPAC conference"
    https://www.washingtonpost.com/local/public-safety/two-arrested-in-assault-of-man-during-protest-outside-aipac-conference/2017/03/31/e8406e74-1578-11e7-833c-503e1f6394c9_story.html

    "Video shows far-right Jews beating protesters outside AIPAC"
    https://www.timesofisrael.com/video-shows-far-right-jews-beating-protesters-at-aipac/

    "JDL members attack IfNotNow protesters outside AIPAC (Mar 26, 2017)"
    https://www.youtube.com/watch?v=7rEAXSmzaHI

    "Hundreds of Young U.S. Jews Protest Outside AIPAC Against Occupation"
    https://www.haaretz.com/us-news/2017-03-27/ty-article/hundreds-march-outside-aipac-in-protest-of-israeli-settlements/0000017f-e149-df7c-a5ff-e37bcde60000

    "JDL Thugs assaulting Jewish Resistance at AIPAC"
    https://www.youtube.com/watch?v=0h13SHLu3W4

    "AIPAC protests showed American-Jewish activism at a crossroads"
    https://www.972mag.com/aipac-protests-showed-american-jewish-activism-at-a-crossroads/

    "17.9.13 Tel Aviv: Israelis Angry At Court Ruling On Africans"
    https://www.youtube.com/watch?v=2mmqVxLMrJU&t=1s
    -----------------------------------------------------------

    "Persecution of Jews in Europe."
    https://www.youtube.com/watch?v=nG472Y8xuMo

    "In Germany, protesters chant "Adolf Hitler" and "Allah-O-Akbar" while giving the Nazi Salute as they wave the Palestinian flag. 'Tis the Season!'
    https://twitter.com/TarekFatah/status/1073227081121640448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1073227081121640448&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fdiethnis-asfaleia%2F735265_poly-politismos-moysoylmanoi-sti-germania-fonazoyn-rythmika

    "MUSLIM BROTHERHOOD AND THE SOFT-JIHAD IN THE USA PART II"
    https://www.bitchute.com/video/O8b5MtgTEzqV/

    "Muslim Brotherhood in Turkey and Germany"
    https://www.bitchute.com/video/BMpmOLCH6KvH/

    "The Muslim Brotherhood in France"
    https://www.bitchute.com/video/FCthViAU9YYW/

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Ιμάμης στην Κρήτη υμνεί ισλαμιστές τρομοκράτες και καλεί σε ιερό πόλεμο κατά των απίστων! (φωτό)
      Σημαντική η εξέλιξη για την δράση ορισμένων εξ αυτών για την εσωτερική ασφάλεια"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/imamis-stin-kriti-ymnei-islamistes-tromokrates-kai-kalei-se-enopli-tzixant-foto/

      Delete
    2. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ...ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ Η ΕΥΠ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΩΣ ΠΗΓΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.
      ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ, ΤΟΤΕ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.
      ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ , ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ -***ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ.
      (***ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. )

      Delete
    3. ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ!

      "Η Κίνα «έσβησε» το Ισραήλ από τους χάρτες της Μέσης Ανατολής!
      Στους χάρτες εμφανίζονται κανονικά τα σύνορα του εβραϊκού κράτους, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο όνομα"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/kina-esvise-to-israil-apo-tous-xartes-tis-mesis-anatolis/

      Delete
    4. ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ
      https://dimpenews.com/2023/10/30/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/

      ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ.
      ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ, Μ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ "ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!

      Delete
    5. Anonymous1/11/23 01:04

      "WIKILEAKS: Το έγγραφο του Ισραήλ εμπλέκει και την Ελλάδα! Ερωτηματικά για την πολιτική Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό
      Συμμετέχουμε στην εθνοκάθαρση; Μέγας ο εθνικός κίνδυνος από τους οπαδούς της Χαμάς που παίρνουν άσυλο στην Ελλάδα"
      ...
      "Στο σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου διαβάζουμε ότι ο Παλαιστίνιος, που ξέρει ότι έρχονται εδώ, παράνομα, πολλοί συμπατριώτες του από τη Λωρίδα της Γάζας, ζήτησε από την Ελλάδα να τους νομιμοποιήσει σαν εποχικούς εργάτες."
      ...
      "Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν τεράστιο εθνικό κίνδυνο. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Γάζας, όπως τεκμηριώθηκε και στις τελευταίες εκλογές, είναι οπαδοί της Χαμάς. Βάσει λοιπόν των αριθμητικών στοιχείων, η συντριπτική πλειοψηφία των Παλαιστινίων που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα και προέρχονται από τη Γάζα, είναι οπαδοί της Χαμάς. Η εξέλιξη αυτή συνιστά έναν τεράστιο εθνικό κίνδυνο, για τον οποίο ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη."
      https://www.newsbreak.gr/politiki/523716/wikileaks-to-eggrafo-toy-israil-emplekei-kai-tin-ellada-erotimatika-gia-tin-politiki-mitsotaki-sto-metanasteytiko/

      Delete
    6. Anonymous1/11/23 16:24

      "...Η ΕΥΠ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΩΣ ΠΗΓΗ"

      Ο ΧΡΟΝΙΟΣ ΕΚΘΗΛΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ Σ' ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΕΚΘΗΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΜΕ.
      "ΞΕΝΑ ΔΙΚΤΥΑ" ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ "ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ" ΙΣΛΑΜ (βλ. ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ) ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

      ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΤΟΝΥΜΑΝΤΕΡ (ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΩΝ ΒΗΣΙΓΟΤΘΩΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%84
      ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΒΗΣΙΓΟΤΘΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΑΡΙΧΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΕ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

      ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ!

      INFOteller

      Delete
    7. Anonymous1/11/23 17:59

      "....ο αμερικανικός στρατός είναι αυτός που θα ξεβρωμίσει την Ελλάδα. Η όλο και πιο έντονη παρουσία του στο ελληνικό έδαφος, ελλείψει ελληνικής κουλτούρας ασφαλείας, θα τον οδηγήσει, αργά ή γρήγορα, στο να διαχειριστεί εκείνος τον εσωτερικό εχθρό, αφού αστυνομία και στρατός είναι εντελώς ανίκανοι να το κάνουν. Ούτε τα ελαιόδεντρα δεν μπορούν να προστατέψουν, θα προστατέψουν τα σύνορα και την κοινωνία από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς;"
      ...
      "...η επίθεση που δέχθηκε η Αμερική και ολόκληρος ο κόσμος από τους Κινέζους με τον covid, δεν πρόκειται να περάσει έτσι και θα έχουμε παγκόσμια σύγκρουση."
      ...
      "Ο πόλεμος με την Κομμουνιστική Κίνα, είναι αναπόφευκτος και η Ρωσία του Καγκεμπίτη Πούτιν, έχει κάνει τις αμετάκλητες επιλογές της να ταυτιστεί με τα Κινεζικά Κομμουνιστικά καθίκια και τους Ισλαμοφασίστες της Τουρκίας και του Ιράν."
      https://theflagreport.com/kyriako-pare-metra-apo-tous-elaiones-mechri-tin-ypokinisi-tis-islamikis-tromokratias-stin-ellada/

      Delete
    8. Anonymous1/11/23 20:29

      @ Anonymous 31/10/23 20:53

      dimpenews,
      Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ PHOTOSHOP ΣΟΥ
      https://www.gettyimages.ch/detail/nachrichtenfoto/in-this-handout-photo-provided-by-hamas-reem-saleh-al-nachrichtenfoto/2903390?language=it

      ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ
      https://avax.news/sad/Reem_Riyashi.html

      Delete
    9. Anonymous1/11/23 20:58

      "Πολλοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ της Γάζας, αλλά κανείς δεν λέει την πραγματική αλήθεια. Ένα από τα βασικά συνθήματα της ΧΑΜΑΣ είναι: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΣ, γιατί θα συνεχίζουν για πάντα να γεννούν μάρτυρες. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι μανάδες αυτές – αν μπορεί κανείς να τις αποκαλέσει έτσι – οικειοθελώς προσφέρουν τα βλαστάρια τους στο παιδομάζωμα της ΧΑΜΑΣ, η οποία από τρυφερή ηλικία τα στρατολογεί, τα γαλουχεί στο μίσος κατά του Ισραήλ, τα εκπαιδεύει στα όπλα και τα προετοιμάζει είτε για τρομοκρατικές δράσεις όπως αυτή της 7ης Οκτωβρίου, είτε ΓΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ."
      ...
      "Στη Λωρίδα της Γάζας, δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα, υπάρχει μόνο το ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς, για το οποίο υπάρχει μόνο μία αλήθεια, εκείνη που γράφει το Κοράνι, στην ερμηνεία των ηγετών της τρομοκρατικής οργάνωσης ΧΑΜΑΣ.
      Η γυναίκα θεωρείται σκεύος ηδονής και αναπαραγωγής μαρτύρων. Δεν απολαμβάνει κανενός δικαιώματος και προστασίας, κλεισμένη στους τοίχους του σπιτιού, φορώντας μόνο συγκεκριμένα ρούχα που τυγχάνουν της εγκρίσεως της ΧΑΜΑΣ.
      Τα ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΟΠΛΑ, τα οποία θυσιάζονται χωρίς τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό σε πράξεις τρομοκρατίας ως ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ."
      https://combatantisemitism.org/studies-reports/un-watch-statement-highlights-indoctrination-of-palestinian-children/
      https://www.rferl.org/a/islamic-state-child-beheading-syrian-army-officer/27134286.html
      https://www.youtube.com/watch?v=qPEXtdjadiI
      https://www.gettyimages.co.uk/detail/news-photo/palestinian-children-dressed-as-suicide-bombers-put-fake-news-photo/677114

      ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΙ "ΔΥΤΙΚΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
      ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
      ΛΕΥΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΔΗ ΑΠΟΔΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΗΒ, κοκ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΩΝ!
      ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ:

      "Ουσιαστικά, στη Λωρίδα της Γάζας έχει εγκαθιδρυθεί ένα χαλιφάτο της ΧΑΜΑΣ ένα ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ που ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ όχι μόνο το Ισραήλ αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Πρόκειται για ένα ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ στις ακτές της Μεσογείου, ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, αφού οι ίδιοι ομολογούν πως διαθέτουν ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν ως «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ή «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» σε πολλές δυτικοευρωπαϊκές χώρες, όπου δημιούργησαν τα δικά τους γκέτο και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ πληθυσμούς όχι μόνο να σεβαστούν τα δικά τους αρχαϊκά και ασύμβατα με τις αξίες του δυτικού πολιτισμού έθιμα, μα και ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ κιόλας. "
      https://www.liberal.gr/d-triantafyllidis/halifato-tis-hamas

      Delete
    10. Anonymous2/11/23 02:39

      "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ! ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ; (ΒΙΝΤΕΟ)"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%98%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a3-%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%95%ce%a0%ce%9b%ce%91%ce%9a%ce%97%ce%a3%ce%91%ce%9d-%ce%9c%ce%95-%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a1%ce%a7%ce%9f%ce%9a%ce%9f/

      ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙFA;

      Delete
    11. Anonymous3/11/23 09:03

      "ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ: ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ» – ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΘΩΡΑΚΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ ΤΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΟΣΥΡΟΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΙΜΑΝΤ ΖΕΙΝ! EXEI ΣΧΕΣΗ Η ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΩΣΙΚΟΥ LNG, ΜΕ ΤΑ 21 ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ; ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;"
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%a4%ce%9f-%ce%9c%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%9f-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%a3%ce%9a%ce%95%ce%a5%ce%97%ce%a3-%ce%9e%ce%95%ce%a4%ce%a5%ce%9b%ce%99%ce%93%ce%9f/

      - ""

      Delete
    12. Anonymous4/11/23 17:14

      "EMMANOUIL FRAGKOS FRAGKOULIS MEP🇬🇷
      @e_fragkos
      Μόνο εμείς υπερψηφίσαμε #τροπολογία που ζητούσε να διακοπεί κάθε χρηματοδότηση για την προώθηση της #μαντίλας στην #ΕΕ.
      Αποτι φαίνεται τα υπόλοιπα Ελληνικά κόμματα είναι υπέρ του να γεμίσει η ΕΕ με μαντίλες και ενάντια στα δικαιώματα των γυναικών!"
      https://twitter.com/e_fragkos/status/1720102879229317268

      Delete
    13. Anonymous4/11/23 17:46

      "BULLETIN -- Russia at United Nations:"Israel has no right to self defense as an "Occupying Power""
      https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-russia-at-united-nations-israel-has-no-right-to-self-defense-as-an-occupying-power

      ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ;

      CHECHNYA - Devastation of Grozny
      https://www.youtube.com/watch?v=RcK9Mami3H8

      Delete
    14. Anonymous5/11/23 13:17

      "... φαίνεται τα υπόλοιπα Ελληνικά κόμματα είναι υπέρ του να γεμίσει η ΕΕ με μαντίλες και ενάντια στα δικαιώματα των γυναικών!""

      ΚΑΣΣΕΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΧΙΤΖΑΜΠ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ Β!
      ΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ:
      "ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ"

      Delete
    15. Anonymous5/11/23 16:05

      ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΑΠΟΓΟΝΟΙ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
      ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ)

      https://www.youtube.com/watch?v=S2c6VQ8RJmQ
      https://www.youtube.com/watch?v=3JEPsEFjJ08
      https://www.youtube.com/watch?v=sVtWJlFicfs

      Delete
    16. Anonymous6/11/23 02:20

      "Muslims in Germany: "When Muslims are in the majority, we will take control of Germany by force. Sharia law will replace German laws. When Germans oppose our Sharia, they will be attacked. According to Sharia, homosexuals will be thrown down from the mountains!""
      https://twitter.com/RadioGenoa/status/1721194294709485711

      ΚΑΙΡΙΔΗ ΑΚΟΥΣ;
      ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ!

      Delete
    17. Anonymous6/11/23 23:44

      "Οι ΗΠΑ και η Γαλλία ζητούν από την Ελλάδα να δεχθεί 100.000 εκτοπισμένους Παλαιστίνιους πρόσφυγες από την Γάζα!
      Η Διάσκεψη για τη Γάζα διοργανώνεται την Πέμπτη 9/11 στο Παρίσι - Τι υπόσχονται στην Ελλάδα ως αντάλλαγμα"
      ...
      "Υπολογίζεται από τους Γάλλους ότι τουλάχιστον 100.000 Παλαιστίνιοι μπορούν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι μία λύση της οποία επιδιώκουν και η Αίγυπτος και η Ιορδανία, οι οποίες ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Παλαιστίνιους στα εδάφη τους, για ευνόητους λόγους."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/e-makron-prosklisi-tou-gallou-proedrou-pros-ton-k-mitsotaki-se-diaskepsi-gia-ti-gaza/

      ΕΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ!
      ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΖΑ.
      ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!!!

      Delete
    18. Anonymous7/11/23 22:25

      "Κ.Μητσοτάκης: Αποδέχεται την πρόταση ΗΠΑ-Γαλλίας για να γίνει η Ελλάδα χώρος υποδοχής των εκτοπισμένων Παλαιστινίων από την Γάζα!
      Βαπτίζει την μετεγκατάσταση τους ως «ανθρωπιστικό διάδρομο»! - Πλήρης επιβεβαίωση του pronews.gr"
      ...
      "Υπολογίζεται από τους Γάλλους ότι τουλάχιστον 100.000 Παλαιστίνιοι μπορούν ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα. Είναι μία λύση της οποία επιδιώκουν και η Αίγυπτος και η Ιορδανία, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν Παλαιστίνιους στα εδάφη τους, για ευνόητους λόγους."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/k-mitsotakis-apodexetai-tin-protasi-ipa-gallias-gia-na-ginei-i-ellada-xoros-ypodoxis-ton-ektopismenon-palaistinion-apo-tin-gaza/

      ΔΗΑΛΔΗ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ;
      100.000 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟΙ.
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ (ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ) ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΙΣΛΑΜΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΘΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΣΑ ΚΟΥΝΕΛΕΣ, Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΟΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ!
      ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

      Delete
    19. Anonymous8/11/23 18:07

      " Ο Μ.Σχοινάς επιβεβαίωσε στον Σ.Κασσελάκη την μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο υποδοχής Παλαιστινίων – Τι του ζητήθηκε
      «Η αλληλεγγύη στην φιλοξενία προσφύγων πρέπει να είναι υποχρεωτική», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ"
      ...
      "Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του τόνισε ότι ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ, η αλληλεγγύη στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για τα κράτη-μέλη και να βασίζεται σε σημαντικό αριθμό ετήσιων μετεγκαταστάσεων, αλλιώς δεν έχει αξία για τις χώρες πρώτης υποδοχής."
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/o-m-sxoinas-epivevaiose-ston-s-kasselaki-tin-metatropi-tis-elladas-se-xoro-ypodoxis-palaistinion-ti-tou-zitithike/

      ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΔΕΝ ΝΙΑΖΕΣΤΕ.
      ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙ' ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
      ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ/ΧΩΡΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ!
      Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:

      "Η παιδοφιλία δεν είναι έγκλημα σε κάποιες κοινωνίες.
      Προβλέπονται από την θρησκεία τους.
      Ανατριχιαστικό!!!!!!☹️
      ...(Δεκάχρονο κοριτσάκι με τον .."σύζυγο"!)"
      https://twitter.com/NikKo_ial/status/1718976509690380673

      Delete
    20. Anonymous8/11/23 18:49

      "Το χοντρό πουγκί της Χαμάς ορέγονται τα αντισημιτικά τσόλια του Καραμανλισμού"
      "Τεράστια αποθέματα πλούτου στα χέρια της Χαμάς – Ο «ηγέτης» Χανίγιε έχει 4 δισ. δολάρια
      Μια πρόσφατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κοινοποιήθηκε από την Πρεσβεία του Ισραήλ στις ΗΠΑ υπογραμμίζει τα τεράστια αποθέματα πλούτου στα χέρια της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς και την τεράστια διαφορά ζωής μεταξύ των ηγετών της και του παλαιστινιακού λαού που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν."
      https://theflagreport.com/to-chontro-pougki-tis-chamas-oregontai-ta-antisimitika-tsolia-tou-karamanlismou/

      Delete
    21. Anonymous8/11/23 19:25

      "Συνελήφθη ο ιμάμης από την Κρήτη που υμνούσε την Χαμάς και καλούσε σε «ιερό πόλεμο κατά των απίστων»
      Είναι αιγυπτιακής καταγωγής και φανατικός υποστηρικτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/synelifthi-o-imamis-apo-tin-kriti-pou-ymnouse-tin-xamas-kai-kalouse-se-iero-polemo-kata-ton-apiston/

      Νo worries pal.
      Άλλοι +100.000 θα μας έρθουν!
      Κουράγιο για συλλήψεις να έχετε, φυλακές άδειες και γερά ούμπαλα για ν' ακουτε περί δικαιωμάτων από την Τουρκική Αντιπροσωπεία ΚΚΕ στον Ελληνικό χώρο

      Delete
    22. Anonymous8/11/23 22:44

      "Η παράνοια της στήριξης των ισλαμοναζί της Χαμάς
      Ενας εσμός ηλιθίων μηδενιστών, αγκαλιά με ανακυκλωμένους νεοναζί, άπαντες αντισημίτες, ευθυγραμμίζεται με τη ΧΑΜΑΣ, την ΤΟΥΡΚΙΑ και το ΙΡΑΝ"
      "Το τι έπαθε η ΙΡΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, που κατέληξε στην αγχόνη, μετά την αρχική σύμπλευσή της με τους μουλάδες για την ανατροπή του Σάχη, δεν τους δίδαξε τίποτα."
      https://www.newsbreak.gr/apopseis/524530/i-paranoia-tis-stirixis-ton-islamonazi-tis-chamas/

      ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.
      ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΩΣ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝΕ ΒΑΣΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

      https://www.iefimerida.gr/news/200534/stayrosi-lithovolismos-kai-mastigomata-o-katalogos-me-ta-amartimata-kai-tis-poines-sto
      https://www.iefimerida.gr/news/238754/ta-laika-dikastiria-toy-isis-gia-toys-omofylofiloys-martyras-ektelesis-perigrafei-kai

      Delete
    23. Anonymous9/11/23 02:17

      "Europol: Αυξημένη απειλή για τζιχαντιστική τρομοκρατική επίθεση – Επικοινωνία και με ελληνικές αρχές
      Με τις εκδηλώσεις αντισημιτισμού να πληθαίνουν στη Δύση, το τελευταίο διάστημα, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στη Γάζα, προειδοποίηση απευθύνει η Europol για τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων ανά την Ευρώπη."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/europol-ayksimeni-apeili-gia-tzixantistiki-tromokratiki-epithesi-epikoinonia-kai-me-ellinikes-arxes/

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ.
      ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
      ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΩΣΑΝ ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ, ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....
      ΕΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!

      Delete
    24. Anonymous9/11/23 03:01

      KΑIPΙΔHΣ: ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ TΟYPΚΟYΣ ....ΛIMEΝΙΚΟYΣ ΣΤΑ ΝHΣIΑ μας!!!!!...( Αυτό κι άν δέν είναι π ρ o δ o σ i α !!! )
      Ακούστε τί λέει αυτό τό πράγμα...
      Αυτό τό πράγμα, που ο Koύλnς έκανε υπoυργό....
      https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/11/blog-post_11.html

      Delete
    25. Anonymous9/11/23 03:25

      Ενώ ο λαός τους μαραζώνει στη φτώχεια και αντιμετωπίζεται ως ανθρώπινες ασπίδες, οι ηγέτες της Χαμάς ζουν χλιδάτη ζωή εκατομμυριούχων!

      Μόνο οι τρεις κορυφαίοι ηγέτες της τρομοκρατικής ομάδας κοστίζουν όλοι μαζί ένα πακέτο 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων και απολαμβάνουν μια ζωή πολυτέλειας στο καταφύγιο του εμιράτου του Κατάρ.
      Το εμιράτο έχει καλωσορίσει εδώ και καιρό τους ηγέτες της ισλαμιστικής ομάδας και τους έχει εγκαταστήσει στα πολυτελή ξενοδοχεία και τις βίλες του την ίδια στιγμή που φιλοξενεί μια τεράστια αμερικανική στρατιωτική παρουσία.

      Η Χαμάς έχει γραφείο στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, και οι ηγέτες Ισμαήλ Χανίγιε, Μούσα Αμπού Μαρζούκ και Χάλεντ Μασάλ διατηρούν έναν πολυτελή τρόπο ζωής.
      Ενδεικτικά, ο γιος του ηγέτη της Χαμάς Maaz Haniyeh είναι γνωστός ως «ο πατέρας των ακινήτων» στην Γάζα για τη συλλογή του από βίλες και κτίρια. Ζει σαν playboy στην Τουρκία και φέτος απέκτησε τουρκικό διαβατήριο, σύμφωνα με το Israel Today .
      https://www.el.gr/diethni/zoara-polyteleias-gia-toys-igetes-t/
      https://nypost.com/2023/11/07/news/hamas-leaders-worth-11bn-live-luxury-lives-in-qatar/

      Delete
    26. Anonymous9/11/23 14:07

      "Κ.Μητσοτάκης στο Politico: «Η ΕΕ έχει αυξανόμενη ανησυχία για την ”αναλογικότητα” των ισραηλινών αντιποίνων στη Γάζα»
      «Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του - Το πώς το κάνει αυτό όμως είναι πραγματικά σημαντικό»"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/k-mitsotakis-sto-politico-oi-eyropaikes-xores-deixnoun-ayksanomeni-anisyxia-gia-tin-analogikotita-ton-antipoinon-sti-gaza/

      ΣΧΕΤΙΚΟ

      "Λοιπόν, να αφήσει ο Κυριάκος τις εξυπναδούλες και να μην ταυτίζεται για το συμφέρον της χώρας με την τσογλαναρία του Λευκού Οίκου, που ετοιμάζεται να μπει στη φυλακή για διαφθορά. Παράλληλα με την υπόθεση διαφθοράς της οικογένειας Μπάιντεν, τρέχει και μία άλλη πολύ σοβαρή υπόθεση στην Αμερική. Οι ενέργειες του Φάουτσι, στενού συνεργάτη του Σωτήρη Τσιόδρα, σχετικά με την εγκυρότητα της ενημέρωσης που παρείχε στην CIA, για την προέλευση του COVID-19.
      Δεν είναι τυχαίο που ο Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του ΟΗΕ, υιοθέτησε και αναπαρήγαγε την επιχειρηματολογία της Χαμάς. Οι ίδιο άνθρωποι που εξαπέλυσαν τον Covid στην ανθρωπότητα, οι ίδιοι άνθρωποι που ανάγκασαν δισεκατομμύρια πληθυσμού να εμβολιαστεί αναγκαστικά, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που εξόπλισαν, οργάνωσαν και υποκίνησαν τις σφαγές της Χαμάς στο Ισραηλινό έδαφος."
      https://theflagreport.com/kyriako-kofto-gia-na-min-akouseis-esy-sklires-alitheies-xereis-esy-apo-aftes-pou-ponane/

      Delete
    27. "Τσούνης για αλλοδαπούς: Σε 5,10 χρόνια θα είναι Έλληνες! Μπορεί να γίνουν και υπουργοί!"
      "Και συνέχισε λέγοντας πως από τα παιδιά αλλοδαπών μπορούν να προκύψουν ο αυριανός Γεραπετρίτης και ο αυριανός Βενιζέλος, δηλαδή υπουργοί και επίδοξοι πρωθυπουργοί της χώρας!!!!!!!"
      https://katohika.gr/ellada/tsounis-gia-allodapous-se-510-chronia-tha-einai-ellines-mporei-na-ginoun-kai-ypourgoi/

      ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ.
      ΑΠ' ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
      ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ;

      Delete
    28. "Παλαιστίνιοι οι Φιλισταίοι=οι φίλοι των Ιστίων. 1200 πΧ μετοικίζουν από Ελλάδα και δημιουργούν την Πεντάπολη μια από αυτές τις πόλεις και η Γάζα!"
      https://dimpenews.com/2023/11/10/%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%84/

      OI ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ!
      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ!

      Delete
    29. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΑΣΤΙ ΝΙΟΙ;
      https://www.youtube.com/watch?v=KsLL6CvEkp8

      ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ !
      https://www.youtube.com/watch?v=VT3rn0hN23Y

      Delete
    30. "Βίντεο: Στην Γάζα μαζεύουν νερό από τις λακκούβες των δρόμων!
      Κι αυτό συμβαίνει στον 21ο αιώνα"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/vinteo-stin-gaza-mazeyoun-nero-apo-tis-lakkouves-ton-dromon/

      PRONEWS,
      ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ.
      ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ;
      ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙ' ΑΡΧΗ 100.000 ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!

      Delete
    31. 🇩🇪💥Σύρος πρόσφυγας στη Γερμανία , με 4 συζύγους και 23 παιδιά, εισπράττει 30.000 ευρώ σε επίδομα τέκνου, τα νοίκια όλα πληρωμένα + επίδομα μακροχρόνια ανέργου.
      https://twitter.com/Ameliefrei/status/1723314105698713748

      ΦΕΜΙΝΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ

      Delete
    32. "Το ΠΑΜΕ ύψωσε σημαίες της Παλαιστίνης στο Καλλιμάρμαρο (βίντεο)
      Την στιγμή που διεξάγεται ο μαραθώνιος"
      https://www.pronews.gr/athlitismos/paraskinio/to-pame-ypsose-simaies-tis-palaistinis-sto-kallimarmaro-vinteo/

      ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ;
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ!

      O ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ:

      "Αποκάλυψη New York Times: Πώς η Κίνα οργανώνει τη μαζική φυλάκιση Μουσουλμάνων σε στρατόπεδα"
      https://www.lifo.gr/now/world/259546/apokalypsi-new-york-times-pos-i-kina-organonei-ti-maziki-fylakisi-moysoylmanon-se-stratopeda

      https://i.dailymail.co.uk/1s/2021/07/22/01/45741499-0-image-a-35_1626915566799.jpg

      https://www.dailymail.co.uk/news/article-9811645/China-built-detention-camp-space-detain-one-million-Uighur-Muslims.html

      Delete
    33. "Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου σηκώνει τη Παλαιστινιακή σημαία μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών!!!"
      https://greeknewsondemand.com/2023/11/12/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b8%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1%cf%82-2023-%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1/

      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΙΔΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ;
      ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, Η' ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΜΕ ΧΙΤΖΑΜΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΤΩΡΑ!
      ΗΛΙΘΙΑ!

      Delete
    34. "Ελλάδα και Τουρκία: Τα πρότυπα που προωθούν οι τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική κοινωνία και τα αντίστοιχα πρότυπα στην τουρκική
      Στην Τουρκία βλέπουν ιστορικές σειρές στην Ελλάδα αποθεώνεται η παρακμή"
      https://www.pronews.gr/koinonia/vinteo-pos-megalonoun-ta-paidia-stin-ellada-kai-stin-tourkia-oi-diafores-sta-tileoptika-provlimata/

      Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ);
      ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ HOMOS ΚΑΙ PUPPIES, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ SEX, ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΕΛΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ;
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ (ΓΑΜΗΣΕΙ) ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

      ΣΗΜ.: ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΟΜΟ PRIDE ΣΑΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛ(ΟΥ)(Ε)Σ ΣΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ, ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΑΣ).
      ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ (ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΟ)...

      Delete
    35. "Η ιστορική στιγμή που Βέλγος βουλευτής υψώνει την ελληνική σημαία στο κοινοβούλιο (βίντεο)"
      "«Γνωρίζετε αυτή τη σημαία; Αυτοί, οι Έλληνες, φρουρούν τα σύνορά μας»! λέει μεταξύ άλλων ο βουλευτής και υψώνει την ελληνική σημαία."
      https://www.pronews.gr/kosmos/i-istoriki-stigmi-pou-velgos-vouleytis-ypsonei-tin-elliniki-simaia-sto-koinovoulio-vinteo/

      ΜΑΚΑΡΙ Ν ΑΤΑ ΦΥΛΟΥΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
      ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

      Delete
    36. "ΑΡΩΜΑ ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ."
      "Σήμερα, τα γερμανικά πανεπιστήμια και τα πανεπιστήμια εφηρμοσμένων επιστημών είναι μέρη όπου από τους φοιτητές αφαιρούνται πράγματι μονάδες στην βαθμολογία τους εάν δεν χρησιμοποιούν τον αστερίσκο φύλου. Από την άλλη πλευρά, προφανώς κάποιος έχει καλύτερα χαρτια εάν επιδεικνύει συμπάθεια με την ισλαμική τρομοκρατία. "
      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/11/blog-post_9966.html

      Delete
    37. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕRΚΑVA ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΕΙ/ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΑΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ:

      "Ο ισραηλινός στρατός ανατίναξε το κοινοβούλιο της Γάζας (βίντεο)
      Δείτε την στιγμή της ανατίναξης του κοινοβουλίου της Γάζας"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/israilinoi-stratiotes-anatinaksan-to-koinovoulio-tis-gazas-vinteo/

      ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΑΡΑΒΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Τ' ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
      ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ "ΥΠΟΣΤΗΙΡΞΗ" ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

      Delete
    38. "Σατιρική εκπομπή κοροϊδεύει το BBC για το πώς καλύπτει τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς (βίντεο)
      Δείτε απόσπασμα από την σατιρική εκπομπή"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/satiriki-ekpompi-koroideyei-to-bbc-gia-to-pos-kalyptei-ton-polemo-israil-xamas-vinteo/

      Delete
    39. "Bίντεο: Η Γάζα πριν τον πόλεμο – Ήταν το «πετράδι» της Μεσογείου
      Ήταν μια πόλη γεμάτη ζωή, χαρά και ομορφιά παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω των συνεχών συγκρούσεων"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/binteo-i-gaza-prin-ton-polemo-itan-to-petradi-tis-mesogeiou/

      PRONEWS,
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΛΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΔΡΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΦΑΣΚΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
      ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΓΑΖΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, Η' ΓΙΑ BEACH PARTY;

      FYI.
      ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ LIFE STYLE, ΝΑ ΔΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΟΨΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ν' ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ COOL ΚΑΙ "ΠΛΟΥΣΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ.
      ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΤΕ CELEBRITIES KAI ΜΥΚΟΝΟ.
      https://www.pronews.gr/mykonos/celebrities-mykonos/trelanan-ti-mykono-me-ta-kayta-magio-tous-ta-montela-kantis-souanpol-tzoan-smols-kai-ntaoutzen-kroes/
      https://www.pronews.gr/category/mykonos/celebrities-mykonos/
      ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ (ΣΑΣ); ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ;
      ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;

      Delete
    40. "Μην ψάχνετε για “μαγικά ραβδάκια” – Έτσι γίνεται η εναλλαγή εξουσίας στην Ελλάδα την οποία δρομολογεί η ΝΤΠ"
      https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b7%ce%bd-%cf%88%ce%ac%cf%87%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b4%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9/

      Delete
    41. ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΛΑΙΤΕ) ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΙΑ
      https://www.youtube.com/watch?v=LO4rvj3Qpxw

      ΥΓ1: OΥΤΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΝΕ (ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ)
      ΥΓ2: TO YOUTUBE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ VIDEOS ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΕΥΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!

      Delete
    42. "Σκωτία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδόφιλων – Έκαναν βασανιστήρια σε παιδιά δημοτικού (βίντεο)
      Πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες κρίθηκαν ένοχοι για κακοποίηση παιδιών"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/skotia-eksarthrothike-kykloma-paidofilon-ekanan-vasanistiria-se-paidia-dimotikou-vinteo/

      ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.
      ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

      Delete
    43. "Θεσσαλονίκη: Άμεσος κίνδυνος να βυθιστεί μέσα στο λιμάνι το ιστορικό Α/Τ «Βέλος» – Τεράστιο ρήγμα στο σκάφος (φώτο)
      Πνέουν ισχυροί άνεμοι στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης"
      ..
      "...το πλοίο στερείται προωστικού σκεύους και απλά ρυμουλκείται από τον Φλοίσβο όπου το αποφασίζουν οι πολιτικές ηγεσίες για να τονιστεί η συμμετοχή του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ (το πλοίο το είχε πάρει ο ναύαρχος και πρώην Α/ΓΕΝ Ν.Παππάς στο κίνημα του Ναυτικού και το είχε παραδώσει στον βασιλιά (τότε) Κωνταντίνο στην Ιταλία όπου είχε καταφύγει μετά το αποτυχημένο αντιπραξικόπημα του Δεκεμβρίου του 1967)."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/naytiko/thessaloniki-trypise-to-istoriko-antitorpiliko-ploio-tou-pn-velos-foto/

      "ACTS OF GOD";
      Η' ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ
      "ACTS OF BOSS";

      Delete
    44. "Χάος στο Δουβλίνο: Ολονύχτιες συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία – Έκαψαν τα ξενοδοχεία όπου διαμένουν παράνομοι αλλοδαποί
      Εξέγερση των Ιρλανδών μετά την επίθεση με μαχαίρι σε μαθητές δημοτικού σχολείου από άνδρα απροσδιορίστου ταυτότητας"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/xaos-sto-douvlino-olonyxties-sygkrouseis-politon-me-tin-astynomia-ekapsan-ta-ksenodoxeia-opou-diamenoun-paranomoi-allodapoi/

      ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ.
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

      Delete
    45. Anonymous3/12/23 21:14

      "Ντόρα Μπακογιάννη: «Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών είναι τα μόνα που δεν έχουν δικαιώματα» – Τι είπε για την επίσκεψη Ερντογάν"
      https://www.enikos.gr/politics/ntora-bakogianni-ta-paidia-ton-omofylon-zevgarion-einai-ta-mona-pou-den-echoun-dikaiomata-ti-eipe-gia-tin-episkepsi-erntogan/2070468/

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΚΙΝΑ, ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ, ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΕ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ/ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΜΕ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΘΕΤΟΙ Σ' ΑΥΤΟ, ΕΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ BRICS ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
      ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ/ΔΥΣΗΣ.
      ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΟΡΜΟΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Σ' ΑΥΤΟ

      Delete
    46. Anonymous4/12/23 18:15

      "Ισραηλινοί ερευνητές αναφέρουν πως η Χαμάς βίασε άνδρες και γυναίκες στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
      «Σκοπός τους ήταν να τρομοκρατήσουν και να εξευτελίσουν τους ανθρώπους»"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/israilinoi-ereynites-anaferoun-pos-i-xamas-viase-andres-kai-gynaikes-stin-epithesi-tis-7is-oktovriou/

      Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΕΟΣΥΡΙΖΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΥΧΗ!
      ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

      Delete
    47. Anonymous5/12/23 15:35

      "Πλήρης εξαθλίωση: Αυστραλός ΥouΤuber περπάτησε βράδυ στην Ομόνοια και είπε ότι «είναι ο χειρότερος δρόμος που έχω περπατήσει»
      «Μια από τις συμβουλές που δίνονται συνήθως σε τουρίστες όταν πρόκειται να επισκεφθούν την Αθήνα είναι να μην πλησιάσουν την Ομόνοια τη νύχτα», τονίζει ο Αυστραλός YouTuber"
      https://www.pronews.gr/koinonia/pliris-eksathliosi-aystralos-youtuber-perpatise-vrady-stin-omonoia-kai-eipe-oti-einai-o-xeiroteros-dromos-pou-exo-perpatisei/

      ""Πλήρης εξαθλίωση: ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ"
      ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ.
      ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ;
      ΚΑΙΡΙΔΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ; ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ;
      ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ;

      Delete
    48. Anonymous6/12/23 02:34

      "Βόρεια Κορέα: Έβαλε τα κλάματα ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε ομιλία του για την υπογεννητικότητα (video)"
      https://www.el.gr/diethni/voreia-korea-evale-ta-klamata-o-kim-gio/
      https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1732083662110269647

      ΚΙΜ,
      ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ.
      ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ.
      ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: ΓΟΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Α & Α, + ΚΤΗΝΟΣ
      ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΑΣ

      Delete
    49. Anonymous6/12/23 17:09

      ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Τ΄ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ή ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ;
      ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΣΤΕ;
      https://www.youtube.com/watch?v=cD2FezhJgqA

      "Ἡ Κυβέρνησις ἰσχυρίζετο ὅτι μὲ τὸ τέμενος τοῦ Βοτανικοῦ θὰ κλείσουν τὰ παράνομα τζαμιά, ἀλλὰ τώρα εὐθαρσῶς δηλώνουν ὅτι αὐτὸ ἀντίκειται εἰς τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα… "
      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/12/blog-post_48.html

      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
      NOIAZONTAI ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΙ' ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
      ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ;

      Delete
    50. Anonymous7/12/23 09:30

      "Palestinian father sends child to throw rocks at IDF soldiers"
      https://www.youtube.com/watch?v=FWhwLUw5stI

      META MHN ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ.
      ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο IDF ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΡΙΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!

      Delete
    51. Anonymous9/12/23 02:38

      "Εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Μόνο οι ΗΠΑ στήριξαν το Ισραήλ και απέτρεψαν την καταδίκη του!
      13 από τα 15 μέλη ψήφισαν υπέρ την άμεσης παύσης των επιχειρήσεων στην Γάζα και η Βρετανία απείχε!"
      ...
      "Ότι ΑΝΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του Ισραήλ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ στην Γάζα από τις ισραηλινές δυνάμεις περίπου 17.000 αμάχων εκ των οποίων το 70% είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΠΑΙΔΙΑ.
      Και ότι η τρομοκρατική επιχείρηση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου με τους 1200 νεκρούς, τελικά «εξαερώθηκε» επικοινωνιακά και διπλωματικά για το Τελ Αβίβ, που έδωσε την δική του «απάντηση» με 17.000 άμαχους νεκρούς."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/entyposiako-apotelesma-sto-symvoulio-asfaleias-tou-oie-mono-oi-ipa-stiriksan-to-israil-kai-apetrepsan-tin-katadiki-tou/

      ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ.
      ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ!

      Delete
  15. Anonymous1/11/23 10:42

    Χειροβομβίδα στην Φρανκφούρτη Γερμανίας εντόπισαν οι γερμανικές αρχές και μελετάνε την πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας ! Τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπούν !

    https://bnn.network/breaking-news/hand-grenade-discovery-shakes-frankfurt-subway-investigation-underway/

    ReplyDelete
  16. Complex Systems Won’t Survive the Competence Crisis
    https://www.palladiummag.com/2023/06/01/complex-systems-wont-survive-the-competence-crisis/

    ReplyDelete
  17. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) ΦΠΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑ 13% , ΓΕΡΜΑΝΙΑ 7%
      ΓΕΝΙΚΟΣ ΦΠΑ ΕΛΛΑΔΑ 24% ΓΕΡΜΑΝΙΑ 19%

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΛΔ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 5-6%

      2) ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 15.825% . ΕΛΛΑΔΑ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 22% +5% (ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΡΔΩΝ) ΑΡΑ 27%,
      ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 44%

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΛΔ ΚΑΙ ΕΚ ..."ΔΕΥΤΕΡΗΣ" ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

      3) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΧΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΩΡΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΛΔ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ.

      4) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΧΡΥΣΑΦΙ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.
      ΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

      Delete
  18. "Μ.Ζαχάροβα: «Απαράδεκτη η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ υπό οποιαδήποτε μορφή»
    «Είτε πρόκειται για ορισμένες περιοχές»"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/m-zaxarova-aparadekti-i-entaksi-tis-oukranias-sto-nato-ypo-opoiadipote-morfi/

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΑΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΞΑΝΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΚΚ, Β. ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ Ν' ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ -ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ- ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ....

    ReplyDelete
  19. "Αυτή η υπολοχαγός είναι ο θηλυκός “Ράμπο” του Ισραήλ! Εξολόθρευσε περισσότερους από 100 τρομοκράτες της Χαμάς"
    https://theflagreport.com/afti-i-ypolochagos-einai-o-thilykos-rabo-tou-israil-exolothrefse-perissoterous-apo-100-tromokrates-tis-chamas/

    ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΕΣ, ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ AΥΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ.
    Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ) ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ Η'/ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ (PSYOPS) ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ!
    ΑΥΤΟΙ OI 100 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥΣ.

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    "ISIS fighters terrified of being killed by female troops"
    ...
    "WASHINGTON — Kurdish fighters battling ISIS desperately want more guns and armor, but they already have a secret weapon: The FANATICS they’re fighting FEAR that IF THEY ARE KILLED IN COMBAT BY A WOMAN, they won’t go to heaven."
    https://nypost.com/2014/09/19/isis-fighters-terrified-of-being-killed-by-female-troops/

    ReplyDelete
  20. Βίντεο: 27χρονη ράπερ στις ΗΠΑ δολοφονεί τον μάνατζέρ της στη μέση του δρόμου! – Επικαλέστηκε αυτοάμυνα
    Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τι ακριβώς συνέβη στις 9 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/ipa-27xroni-raper-dolofonise-ton-manatzer-tis-sti-mesi-tou-dromou-kai-epikalestike-aytoamyna/

    ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ PANIC BUTTON.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/se-pilotiki-fasi-to-panic-button-gia-tin-endooikogeneiaki-via-se-athina-kai-thessaloniki-poses-gynaikes-to-exoun-patisei/
    https://www.astynomia.gr/2023/03/27/27-03-2023-xekinise-i-leitourgia-tou-panic-button-koubi-panikou-kata-tis-endooikogeneiakis-vias-se-attiki-kai-thessaloniki/

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Πάτρα: Γυναίκα ξυλοφόρτωσε άνδρα – «Τα χαστούκια ακούγονταν από μεγάλη απόσταση»
      Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και επιτέθηκε στον οδηγό με εξαπολύοντας βρισιές εναντίον του αλλά και χαστούκια"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/patra-gynaika-ksylofortose-andra-ta-xastoukia-akougontan-apo-megali-apostasi/

      ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ PANIC BUTTON ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΣΕΞΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΒΙΑΣ

      Delete
    2. Ρε φίλε όποιος και να είσαι σταμάτα να γράφεις τέτοια σχόλια. Φθάνει μπουχτίσαμε...

      Delete
    3. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΛΕΠΤΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ.

      Delete
    4. ΚΟΥΡΗΤΗ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ (ΛΕΠΤΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ) ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΣΗ.
      ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ (ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ), Φ Ε Μ Ι Ν Ι Σ Μ Ο Σ, ΙΣΟΤΗΤΕΣ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΕΥΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ), PANIC BUTTONS, ΚΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΛΕΥΚΩΝ BRICS!
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ (ΠΛΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ), ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

      Delete
    5. Εγώ πάντως το καταλαβαίνω το σχόλιο και το υπονοούμενο του Anonymous 20/11/23 13:56.
      Το ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΙΚΟΥ δίνει το δικαίωμα στις γυναίκες να συμπεριφέρονται εκ του ασφαλούς βίαια με σφαλιάρες έως και πυροβολισμό, χωρίς να υπάρχει παρόμοιο μέσο αποτροπής, πρόβλεψης και έγκαιρης προειδοποίησης για την προστασία των Λευκών ανδρών από την αστυνομία.
      Επίσης μπορούν να το χρησιμοποιούν γι΄απειλή, όποτε γουστάρουν για οποιονδήποτε! (Φανταστείτε μία Γραμματέα για τον Διευθυντή της)
      Στο Ισλάμ δεν υπάρχουν παρόμοιες μεθόδους και μέσα. Εκεί έιναι ο Μουφτής και οι πατριαρχικοί νόμοι του Ισλάμ που αποφασίζουν για τα οικογενειακά και τους καβγάδες οι οποίοι προβλέπουν έως και λιθοβολισμό.
      Στην καλύτερη περίπτωση η μουσουλμάνα θα ήταν έγκυος πάλι.

      Delete
    6. "... (Φανταστείτε μία Γραμματέα για τον Διευθυντή της)..."

      ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΒΑΛΤΗ" ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ No2 ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;

      Delete
  21. Αν έβλεπε όσα συμβαίνουν στην σημερινή Ελλάδα σίγουρα θα ντρεπόταν να πει πως είναι Ελληνας.

    ReplyDelete
  22. https://omegagoldenfertility.com/previous-sex-partners-and-women-reproduction/

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΕΝΤΩΡ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ, ΕΤΗ ΤΩΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

      Delete
    2. Μετά την ανάγνωση αυτής της μελέτης πιστεύει ειλικρινά κανείς οτι υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για την ελληνική και λευκή φυλή γενικότερα ; Ωκεανοί υποσαχάριου σπέρματος κολυμπούν στα σώματα των λευκών γυναικών

      Delete
    3. "ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.
      ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ "ΠΑΩ" ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΥΚΟΥΣ"

      αυτά ήταν λόγια μίας μαύρης φοιτήτριας σε πανεπιστήμιο εξωτερικού όταν της προξενέψαν κάποιους μαύρους.

      η ελίτ όταν αρχίζει να εκφυλίζεται και να κάνει κοιλιές, θέλει όλοι οι ανταγωνιστές και πιθανοί διεκδικητές από κάτω της να είναι χειρότεροι και κατώτεροι βιολογικώς από αυτήν.

      ΠΗΓΕΣ
      "Obelix and Co"
      https://en.wikipedia.org/wiki/Obelix_and_Co.

      Delete
    4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ... "ΩΚΕΑΝΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.

      ΣΤΕΝΤΩΡ

      Delete
    5. "«ΚΡΥΦΗ» συνάντηση Γεωργιάδη! ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για «εισαγωγή εργατικού δυναμικού» από το Πακιστάν... "
      http://www.press-gr.com/2023/11/blog-post_6279.html

      "ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ! ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ τώρα για τη "συμφωνία" με το Πακιστάν ο Άδωνις γεωργιάδης... "
      http://www.press-gr.com/2023/11/blog-post_9951.html

      ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ;
      ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ;

      Delete
    6. Δεν κατάλαβα, τι κακό έχει το ελληνικό μεσογειακό σπέρμα ;

      Delete
    7. 18 άνδρες βίασαν 20χρονη Ελληνίδα! Μάλλον ήταν Πακιστανοί, λέει
      Η Αθήνα έχει γίνει άντρο εγκληματιών
      Θύμα βιασμού έπεσε, όπως κατήγγειλε, μία 20χρονη κοπέλα, στον Κολωνό.
      Φιλικό της πρόσωπο, αναφέρει, την παρέσυρε σε οίκο ανοχής, ενώ της είχε πει πως θα την πήγαινε σε μπαρ.
      Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία,18 άνδρες την βίασαν ομαδικά και την άφησαν στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σπύρου Πάτση.
      Οι φερόμενοι ως δράστες είναι μάλλον Πακιστανοί.
      Η 20χρονη δήλωσε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών!
      https://www.el.gr/ellada/18-andres-viasan-20chroni-ellinida-mallon-itan-pakistanoi-leei/

      ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΟΥΣΛΙΜΙ.
      ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

      Delete
    8. "...Δεν κατάλαβα, τι κακό έχει το ελληνικό μεσογειακό σπέρμα ; ..."

      Anonymous 13/11/23 02:08

      "Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου σηκώνει τη Παλαιστινιακή σημαία μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών!!!"
      https://greeknewsondemand.com/2023/11/12/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b8%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1%cf%82-2023-%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1/

      Delete
    9. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΝ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΟΜΩΣ. Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ "ΣΠΟΡΟ" ΤΟΥ. ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΔΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΝ "ΣΠΟΡΟ" ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ (ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ) ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ "ΑΞΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΚΑΤ'ΕΜΕ.

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ 100% ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ "ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ"

      ΥΓ: ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.

      ΣΤΕΝΤΩΡ

      Delete
    10. Ναι και ; Αυτό τι σχέση έχει με το ανεπιθύμητο μεσογειακό αίμα ; Παλαιστινιακές σημαίες σηκώνουν και οι ξανθοί παπΆριοι του βορρά τι, πάει να πεί αυτό;

      Delete
    11. @ΣΤΕΝΤΩΡ

      Σωστά όσα λες, αλλά πρακτικά είναι πολύ δύσκολα, έως ουσιαστικά μη εφαρμόσιμο η ανεύρεση γυναικών με «λίγα χιλιόμετρα» στον σύγχρονο δυτικό και όχι μόνο κόσμο. Οι γυναίκες έχουν αυξημένη ευφυΐα στους τομείς emotional intelligence και social intelligence και γνωρίζουν ψυχολογικούς και κοινωνικούς μεθόδους απόκρυψης του σεξουαλικού παρελθόντος τους ανεξαρτήτως φυλής , θρησκεύματος και εθνικότητας. Υπάρχει δηλ. πιθανότητα - εκ πείρας μπορώ να πω η πιθανότητα αυτή είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ - να επιλέξεις ως σύγχρονος άντρας γυναίκα με την απόλυτη ορθολογική ανδρική σου βεβαιότητα , πως επέλεξες καλό κορίτσι με «λίγα χιλιόμετρα» την στιγμή που την έχουν ξεσκίσει στο παρελθόν ομάδες υποσαχάριων και μεχμέτιδων, γεγονός το οποίο οι γυναίκες μπορούν να το αποκρύψουν με τους πιο απίθανους τρόπους που δεν σου πάει το μυαλό. Στον κοινωνιμό μου περίγυρο εχω ειλικρινά απειράριθμες περιπτώσεις ζευγαριών - ελληνικών και μη - όπου ο άντρας ζει με την απόλυτη ορθολογική βεβαιότητα πως έχει στο σπίτι του «καλό κορίτσι» ή «καλή γυναίκα» ενώ εγώ αν ανοίξω το στόμα του για το σεξουαλικό της παρελθόν μπορώ να τους φέρω σε σημείο αυτοκτονίας.

      Οι γυναίκες παρόλο τον εκφυλισμό και φεμινιστικής αποβλάκωσης γνωρίζουν ακόμη ότι σε υποσυνείδητο επίπεδο οι άνθρωποι λειτουργούμε με τους ίδιους βιολογικούς μεθόδους και οτι ως άνδρες δεν θέλουμε γυναίκα με μεγάλο σεξουαλικό παρελθόν οπότε προσαρμόζουν την τακτική τους πάνω σε αυτή την σιγουριά.

      Ένα επόμενο πρόβλημα είναι οτι ναι μεν η γυναίκα επιθυμεί τον ισχυρό άντρα - όχι αναγκαστικά τον φυσιολογικό ισχυρό - αλλά προτιμότερος για παντρειά παραμένει ένας κάπως πιο μαλθακός, υποτακτικότερος - κοινός νεολογισμός και αγγλιστί «beta male provider» - κάτι που βλέπουμε πολύ πολύ συχνά στην κοινωνία μας με αντικειμενικό μάτι. Το γεγονός αυτό φέρνει άλλα πολλά προβλήματα, για την ακρίβεια η παντρειά και δημιουργία οικογένειας έχουν πέσει στα χέρια τον μη κατάλληλων ανδρών και διαιωνίζεται η αναπαραγωγή μαλθακών , ακατάλληλων φυλετικά και γενετικά «Ελλήνων». Η λύση του προβλήματος βρίσκεται αλλού.

      Βλάχος

      Delete
    12. "...Παλαιστινιακές σημαίες σηκώνουν και οι ξανθοί παπΆριοι του βορρά..."

      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Σ' ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΑΠΑΡΙΟΙ" KAI ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΔΙΜΙΝΤΙΑ "REFUGEES WELCOME", ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ BRICS ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΞΙΣΟΥ ΑΝΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ, ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΝΤΩΡ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ:
      "...ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ 100% ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ (που να' χει "καβαλήσει" καλά εργαλεία και μάρκες) ΜΕ "ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ"..."
      (με μικρά γράμματα η δική μου προσθήκη)

      Delete
    13. ΤΟΥΡΑΝΙΚΑ ΧΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

      https://www.youtube.com/watch?v=rFR1YiA1lLU
      https://www.youtube.com/watch?v=hyA5-ymvwu8
      https://www.youtube.com/watch?v=zm7EiOluqh4

      Delete
    14. Anonymous3/12/23 00:23

      "...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ... "ΩΚΕΑΝΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ..."
      "...Δεν κατάλαβα, τι κακό έχει το ελληνικό μεσογειακό σπέρμα ; ..."

      "Η Ελλάδα θα πληρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια την Τουρκία για… λουλουδοπόλεμο!
      Συγκεκριμένα η βιομηχανία γαρυφάλλων της Τουρκίας έχει δεχθεί παραγγελίες από την Ελλάδα για περίπου 5 εκατομμύρια λουλούδια, τα οποία ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ αυτή την εορταστική περίοδο για τον γνωστό «λουλουδοπόλεμο»!"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/kamia-elpida-tha-plirosoume-stin-tourkia-2-ekat-dol-mexri-to-telos-tis-xronias-gia-louloudopolemo/

      Χάρυ κλύν η παρέλαση
      https://www.youtube.com/watch?v=qwyF89Ll6V8
      https://www.youtube.com/watch?v=1-hkcm1NR3Q

      Delete
    15. Anonymous4/12/23 18:54

      Πιο αναλυτικά, η Τζούλια Αλεξανδράτου έγραψε σε Instagram story:

      «Θα έκανα παιδί και με γκέι. Έχω πολλούς φίλους γκέι που λατρεύω κ που έχουμε συζητήσει στο παρελθόν το θέμα.
      Αν δεν μπορούσα να κάνω παιδί, μπορεί κ να υιοθετούσα, είτε ΚΙΝΕΖΑΚΙ, ή ΜΑΥΡΑΚΙ, ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ που θα είχε ανάγκη. Μην μπερδευόμαστε λοιπόν.
      https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/t-aleksandratou-tha-ekana-paidi-me-gkei-antra/

      ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ.
      ΜΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.
      ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙΣ:
      https://www.rferl.org/a/islamic-state-child-beheading-syrian-army-officer/27134286.html
      https://www.youtube.com/watch?v=qPEXtdjadiI
      https://www.gettyimages.co.uk/detail/news-photo/palestinian-children-dressed-as-suicide-bombers-put-fake-news-photo/677114


      Delete
    16. Anonymous4/12/23 22:59

      ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ 'DRONE', ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ, ΟΛΗ
      ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ...ΛΑΘΡΟ - "ΠΟΛΙΤΕΙΑ"!
      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/12/blog-post_823.html

      ΩΚΕΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟ

      Delete
    17. Anonymous7/12/23 08:36

      "«Τζάμπα η ρουφιανιά»: 140 χιλ. καταγγελίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για φοροδιαφυγή θα μείνουν απλήρωτες!
      Πολλοί δεν θα κάνουν άλλη δουλειά από το να…σκανάρουν αποδείξεις έχοντάς το «κάρφωμα» ως κύρια ή συμπληρωματική πηγή εσόδων!"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/tzampa-i-roufiania-140xil-kataggelies-pou-exoun-ginei-mexri-simera-gia-forodiafygi-tha-meinoun-aplirotes/

      ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ

      Delete
    18. Anonymous8/12/23 08:47

      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ.
      ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

      "«Κύμα οργής» στα social για «Φαντασία» και Νίκο Οικονομόπουλο: «Είχαμε κάνει κρατήσεις και… χάθηκαν – Μας κατέστρεψαν τη νύχτα»!
      «Ο τραγουδιστής δεν μας αφήνει να χορέψουμε»! - «Χρεώνουν 1000 ευρώ το τραπέζι στις πίσω σειρές»!"
      https://www.pronews.gr/lifestyle/diaskedasi/kyma-orgis-sta-social-gia-fantasia-kai-niko-oikonomopoulo-eixame-kanei-kratiseis-kai-xathikan-mas-katestrepsan-ti-nyxta/

      Delete
  23. "«Τι τα θες;;;» Αυτά θα σας ρωτάνε οι τράπεζες για τα μετρητά!!! "
    https://www.youtube.com/watch?v=ciXT-5CWZ5s
    https://www.el.gr/nea-taxh/ti-ta-thes-ayta-tha-sas-rotane-oi-trape/

    ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΜΙΚΟ:
    "ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΩΚΤΟΥ, ΑΓΟΡΑ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, κτλπ"
    ΚΑΙ ΑΜΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΙ ΟΧΙ, ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΝΕΟΝΑΖΙ

    ReplyDelete
  24. https://www.youtube.com/watch?v=ihVppYk8dE4

    https://www.youtube.com/watch?v=D1_Z4JJx1ZI

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  25. "ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! "
    "“Αφενός οι υψηλές θερμοκρασίες τη μέρα, αφετέρου οι πολύ χαμηλές τη νύχτα, οι συνέπειες δηλαδή της ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, οδηγούν τα νεογνά στο θάνατο”, ανέφερε με θλίψη στο Cretalive ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ηρακλείου, Γιώργος Τζουλιαδάκης."
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%95-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%93%ce%9d%ce%a9%ce%a3%ce%97-%ce%9f%ce%99-%ce%9a%ce%a4%ce%97%ce%9d%ce%9f%ce%a4%ce%a1%ce%9f%ce%a6%ce%9f%ce%99-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9a%ce%a1%ce%97%ce%a4%ce%97%ce%a3/

    ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ Ο ΒΟΓΛΗΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ" ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ "ΣΤΑΣΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ"
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    Τ' ΟΤΙ Ο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΧΙ, ΧΑΑΑΑΑ
    ΝΤΑΠΡΑΙΤΑ....ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
    (απόσπασμα απ' την ομιλία του παραπάν στου μαντρι τ.....ούτως ή άλλως σε γίδια αναφέρεται)

    ReplyDelete
  26. GRETA waves Palestinian flag
    https://twitter.com/RadioGenoa/status/1729542295274283253

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    ReplyDelete
  27. A very revealing story. German President Frank-Walter Steinmeier landed in Qatar. Door opened. The red carpet was laid out. But... not a single official representative of the Qatari government met him.
    He waited at the plane door for several minutes (!!) until a Qatari official came to greet him
    https://twitter.com/SpriterMonitor1/status/1729983211688595781

    Και εγω νομιζα οτι μονο εμας μας εχουν γραμμενους, αλλά φαίνεται οτι το κακό είναι γενικό για όλους τους Δυτικούς.
    Μήπως άμα στέλνατε αντιπροσωπεία ΛΟΑΤΚΙ, ίσως να καταφέρνατε να τους κάνατε και αυτούς να νιώσουν περήφανοι και ίσως να είχαν και κάποιο λόγο για τον οποίο θα τους φαινόμασταν χρήσιμοι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous3/12/23 22:20

      "Ο Γιόσκα Φίσερ κάλεσε την Ευρώπη να εξοπλιστεί με τα δικά της πυρηνικά όπλα. «Η ΕΕ χρειάζεται τα δικά της πυρηνικά αποτρεπτικά μέσα», τόνισε ο Πράσινος πολιτικός και πρόσθεσε: «Θα πρέπει η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας να έχει πυρηνικά όπλα; Όχι.Η Ευρώπη; Ναι»."
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/pyraylika-systimata/g-fiser-i-ee-xreiazetai-ta-dika-tis-pyrinika-apotreptika-mesa-o-kosmos-exei-allaksei/

      ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΙ;
      ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ BRICS (ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΙΘΓΕΝΕΙΕΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ BRICS;

      Delete
    2. Anonymous4/12/23 23:18

      διαβαστε σκοπιμως το κανουν και οχι απο ανικανοτητα!
      https://newsfire.gr/germanos-archikataskopos-to-islam-tha-kataktisei-tin-evropi-oi-politikoi-theloun-antikatastasi-plithysmou/?fbclid=IwAR3smb4vyrSQl8Kldfw4rGKkwBF3yoCr08V6-kyRTiCEvsptqVwlVIZl6AI

      Delete
    3. Anonymous5/12/23 14:23

      «Τουρκάλα» μαθαίνει πως έχει ελληνικό DNA και παθαίνει ΣΟΚ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
      https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

      ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ DNA ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΘΝΟΤΙΚΩΝ/ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

      ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟ Σ' ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.
      ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ Σ' ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ PROJECT ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.

      Delete
  28. (REMINDER)

    This is Europa The European Civilization
    https://www.youtube.com/watch?v=QOiSAtskrkg
    https://www.youtube.com/shorts/8YdjLBvqsI8
    https://www.youtube.com/shorts/jScNqiG2PvU
    https://www.youtube.com/watch?v=2X4JlDC_WOo

    INFOteller

    ReplyDelete
  29. "Κίνα για Χένρι Κίσινγκερ: «Παλιός καλός φίλος του κινεζικού λαού και θα μείνει στη μνήμη μας για την ειλικρινή αφοσίωσή του»
    «Ο Κίσιντζερ υποστήριζε επί μακρόν την ανάπτυξη των σχέσεων Κίνας-ΗΠΑ» ανέφερε"
    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/kina-gia-xenri-kisingker-palios-kalos-filos-tou-kinezikou-laou-kai-tha-meinei-sti-mnimi-mas-gia-tin-eilikrini-afosiosi-tou/

    Έτσι ακριβώς είναι.
    Μετέφερε όλες τις βιομηχανίες της Δύσης στην πρωτόγονη κομμουνιστική Κίνα και την έκανε σύγχρονη απολυταρχική υπερδύναμη, παγκόσμια οικονομία μ΄αμφιβόλου ποιότητας/λειτουργικότητας προιόντα και επικίνδυνη για την παγκόσμια ασφάλεια με πανδημίες, όπως και ΕΣΣΔ με πυρηνικές καταστροφές.

    ReplyDelete
  30. "Καταστρέφουν τα παιδιά: To «Πολύχρωμο Σχολείο» έκανε τετράωρο «σεμινάριο» ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας σε δημόσιο Γυμνάσιο των Χανίων!"
    https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/katastrefoun-ta-pedia-to-polichromo-scholio-ekane-tetraoro-seminario-loatki-propagandas-se-dimosio-gimnasio-ton-chanion/

    ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ KAI ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ.
    ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΩΛΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΕΣ.
    Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ;

    ReplyDelete
  31. Anonymous1/12/23 17:46

    "Μέ παραίτηση ἀπό τό ἀξίωμα τοῦ οἰκονομικοῦ συμβούλου τοῦ Πρωθυπουργοῦ ἐκβιάζει τόν κ. Μητσοτάκη ὁ στενός συνεργάτης του, ἄν δέν νομοθετήσει τόν γάμο τῶν ὁμοφύλων ζευγαριῶν ἕως τό τέλος τοῦ ἔτους! "
    https://odysseiatv.blogspot.com/2023/12/blog-post_210.html

    ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΕΚΕΙ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑ;

    ReplyDelete
  32. Anonymous5/12/23 15:44

    "Ένοπλοι σκοτώνουν εν ψυχρώ τρία άτομα στο Πουέρτο Ρίκο
    Το φονικό έγινε δημοσίως παρουσία μαρτύρων"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/vinteo-enoploi-skotonoun-en-psyxro-tria-atoma-sto-pouerto-riko/

    ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ

    ReplyDelete
  33. Anonymous5/12/23 21:33

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ.

      ΤΑ ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ , ΕΙΤΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ , ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΡΗΤΡΩΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.
      ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΝΕΑ "ΝΟΡΜΑ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΜΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΜΕΑΣ , ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ (ΑΜΥΝΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΝΕΡΟ κ.λ.π) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ) ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

      ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ (ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΔΥΣΗ") ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟ , ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑ 2/3 ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΟ-ΧΙΠΙΣΣΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ .
      ΣΤΗν ΟΥΣΙΑ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

      ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

      Delete
    2. Anonymous6/12/23 12:19

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Delete
    3. Anonymous6/12/23 14:22

      "ΣΤΑΣΟΥ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ....ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ....ΣΤΑΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ...."
      https://www.bitchute.com/video/34tfJ6VBcxX8/
      https://www.el.gr/nea-taxh/nea-vomva-meta-ta-emvolia-deite-ti-le/

      ΤΖΑΝΑΚ,
      Η ΓΙΔΑ Μ ΑΡΡΟΥΣΤΗΣ....ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞ;
      NA ΤΙΣ ΒΑΛ ΚΟΥΡΟΥΝΟΥΜΑΣΚΑ;

      Delete
    4. Anonymous6/12/23 14:44

      "Χατζηδάκης: Το Σύνταγμα δεν καθαγιάζει τη φοροδιαφυγή
      Ομιλία του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στη Βουλή επί της ένστασης αντισυνταγματικότητας για το φορολογικό νομοσχέδιο "
      https://www.el.gr/politikologies/chatzidakis-to-syntagma-den-kathagiaze/

      ΛΑΘΟΣ
      ΤΗΝ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

      https://attikanea.info/wp-content/uploads/2023/12/13903411_243400852719950_3814066334697859889_n.jpg
      https://attikanea.info/wp-content/uploads/2023/12/9%CF%85.jpg

      Delete
  34. Anonymous6/12/23 10:34

    https://www.capital.gr/arthra/3753750/i-dimosia-dioikisi-os-farsa/

    ReplyDelete
  35. Anonymous6/12/23 14:35

    https://www.esos.gr/arthra/85899/pisa-ta-ellinopoyla-stin-omada-ton-horon-me-tis-hamiloteres-epidoseis-sta-mathimatika

    ReplyDelete
  36. Anonymous7/12/23 03:06

    "ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΑΖΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ! ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΙΔΗ!"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%97-%ce%93%ce%91%ce%96%ce%91-%ce%a6%ce%9b%ce%95%ce%93%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%9f%ce%99-%ce%a0%ce%a1%ce%a9%ce%a4%ce%9f%ce%99-%ce%9c/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous7/12/23 13:00

      "Δ.Καιρίδης: «Συμφωνήσαμε στην χορήγηση βίζας στους Τούρκους για να έρχονται σε 10 νησιά του ανατολικού Αιγαίου»
      Αδιανόητη συμφωνία που θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας"
      "«Είναι ένα μέτρο που φέρνει τους δύο λαούς κοντά. Είναι κάτι που το θέλουν πάρα πολύ οι ακρίτες μας, οι οποίοι έχουν σηκώσει τόσο μεγάλο βάρος στη διαχείριση του μεταναστευτικού» επισήμανε ο υπουργός Μετανάστευσης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8, προσθέτοντας πως πρόκειται για συμφωνία η οποία γίνεται με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή."
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/d-kairidis-tha-ypografei-symfonia-gia-xorigisi-vizas-stous-tourkous-gia-na-episkeptontai-nisia-tou-an-aigaiou/

      ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΡΕ;
      KΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ;
      EXETE ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

      Delete
    2. Anonymous7/12/23 13:33

      "Υπόκλιση Γ.Γεραπετρίτη στον Ρ.Τ.Ερντογάν: Προφανώς τον θεωρούν επικυρίαρχο της Ελλάδας (βίντεο)
      Ακατανόητη κίνηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/o-g-gerapetritis-ypoklithike-ston-r-t-erntogan-vinteo/

      Ετοιμαζόταν να προσευχηθει στα τεσσερα.
      Η νέα του προαγωγή εξαρτάται από τον Σουλτάνο. Οι Τουρκαλάδες θ' αποφασίζουν τώρα για όλα με τις ευλογίες των Γερμανών.
      https://theflagreport.com/paraskiniaki-diamesolavisi-verolinou-gia-tin-episkepsi-erntogan-stin-athina-oti-vlaptei-tin-ellada-i-germania-apo-piso/

      Delete
    3. Anonymous7/12/23 13:50

      "Η κυβέρνηση απαγόρεψε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Ερντογάν – Εποχές Βόρειας Κορέας"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-kyvernisi-apagorepse-sygkentrosi-diamartyrias-gia-tin-episkepsi-erntogan-epoxes-voreias-koreas/

      ΝΤΠ
      https://www.bitchute.com/embed/bpf3BggBOEI3/

      Delete
    4. Anonymous7/12/23 17:11

      "Ξαφνικές εξελίξεις με Ισραήλ! Τι έκανε ο ΟΗΕ για 1η φορά μετά από δεκαετίες;"

      "«Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Γκουτέρες ένιωσε υποχρεωμένος να επικαλεστεί το Κεφάλαιο 99, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2017».
      I've just invoked Art.99 of the UN Charter – for the 1st time in my tenure as Secretary-General.
      Facing a severe risk of collapse of the humanitarian system in Gaza, I urge the Council to help avert a humanitarian catastrophe & appeal for a humanitarian ceasefire to be declared. pic.twitter.com/pA0eRXZnFJ
      — António Guterres (@antonioguterres) December 6, 2023
      Μέσα σε μόλις δύο μήνες πολέμου τα θύματα σε μία τόσο μικρή λωρίδα γης έχουν ξεπεράσει τα 16χιλ. Οι τραυματίες καθώς και οι εκτοπισμένοι είναι πολύ περισσότεροι."
      https://www.el.gr/diethni/gaiostratigiki/xafnikes-exelixeis-me-israil-ti-ekane/

      ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ 16.000 ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ.
      ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙ' ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
      ΚΟΝΤΑ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΕΥΚΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.

      Delete
    5. Anonymous8/12/23 18:32

      "ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS «σάρωσαν» την Ουκρανία
      Τεράστιες καταστροφές στο έδαφος - Εξοντώθηκαν ολόκληρα ουκρανικά Τάγματα"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ektakto-rosika-stratigika-vomvardistika-tu-95ms-sarosan-tin-oukrania/

      Ο ΟΗΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ "2η ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, NA ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 99" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ, Η ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΔΥΣΗΣ;

      Delete
    6. Anonymous8/12/23 22:18

      ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ" (ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

      Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ, ΜΑΣΤΡΟΠΟ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟ, ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΙΣΟΤΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.
      ΟΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΟΥΣ, Μ' ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

      ΝΕΑ ΛΟΥΓΚΡΟ/ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

      Delete
    7. Anonymous9/12/23 22:12

      "74 επίσημα πλέον στρατόπεδα -πόλεις ισλαμιστών λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες διαμερίσματα και πολυκατοικίες εντός των μεγάλων πόλεων για να υποστηρίξουν το 15ετές ρεύμα ισλαμικού εποικισμού με την επικουρία ΕΕ,ΟΗΕ, ΜΚΟ και εγχώριων πρακτόρων ."
      https://twitter.com/OTHONDRAKATOS/status/1733000020478095486

      ΚΡΕΤΙΝΟΙ

      Delete
    8. Anonymous9/12/23 23:06

      Αυστραλός ΥouΤuber περπάτησε νύχτα στην Ομόνοια και μας έκανε ρεζίλι - «Ο χειρότερος δρόμος που έχω περπατήσει» (βίντεο)
      https://www.epilekta.com/2023/12/ouuber.html

      μόνο μια λουγκρα, ενας μουσουλμάνος, ή οποιοσδήποτε άλλος ανθέλληνας κρετίνος θα μπορούσε να κάνει μία πόλη τοσο σκατά σαν τα μουτρα του!
      τι κλιματικοί πρόσφυγες, εργατικό δυναμικό και άλλες πουτσες μπλε.
      Υβριδικός πόλεμος είναι!

      Delete
    9. "Η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι καταγγέλλεται για λογοκρισία – Άλλαξε την σημαία της Παλαιστίνης που ύψωσε αθλήτρια με την ελληνική!
      Στη θέση της, σύμφωνα με την καταγγελία του ψηφιακού δημιουργού Βαγγέλη Στεφάνου, μπήκε η ελληνική σημαία"
      https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/logokrisia-kataggellei-i-elliniki-omospondia-ragkmpi-allakse-tin-simaia-tis-palaistinis-pou-anoikse-ellinida-athlitria/

      ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, Η' ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ.
      ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΑΓΚΜΠΙ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΑΝΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

      Delete
    10. "ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, Η' ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ."

      για να παιζει ραγκμπι, σιγουρα δεν ειναι μπαρμπι
      μαλλον την γαμανε λαθροπίθηκοι.

      Delete
  37. Anonymous7/12/23 19:50

    https://www.youtube.com/watch?v=mE8920RWIsE\

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ...

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ/ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ/ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
      Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, Η ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
      ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝ , ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ

      ΔΩΣΑΜΕ ΒΙΖΑ ΓΙΑ/ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΔΙΑΚΑΩΣ , ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ (ΤΗΝ ΒΙΖΑ) ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΜΕ, ΙΣΩΣ, ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ-ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ . ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 10 ή ΤΑ 6 ΜΙΛΙΑ.
      ΤΟ ΟΛΟΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε ΠΩΣ ΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
      ΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ "ΦΑΕΙ" Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

      ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3-5 ΧΡΟΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ, ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" .
      ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ "ΗΡΕΜΙΑΣ" ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

      ΟΙ Ε.Δ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ.
      ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ . ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ.
      ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΕ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΡΗΤΑ ΟΠΛΑ ή ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ DRONES. ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΥ.

      Delete
    2. Anonymous9/12/23 10:48

      ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ

      "Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης μιλούσε για μουσουλμανική μειονότητα και ο Ερντογάν τον χειροκροτούσε. Από εκεί που μιλούσε με τσαμπουκά, τα κατάπιε!"
      https://twitter.com/ellada24/status/1733388467025899772

      Delete
    3. "Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης μιλούσε για μουσουλμανική μειονότητα και ο Ερντογάν τον χειροκροτούσε. Από εκεί που μιλούσε με τσαμπουκά, τα κατάπιε!"

      TI KAΤΑΠΙΕ; ΠΕΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΛΕΣ.
      ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ HOMO ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ, ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ (GAY) PRIDE, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΛ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ ΓΙ' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΗΣΙΑ, ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ, κα;
      ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
      AYTA ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ;
      ΕΛΑ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ Σ' ΑΓΩΝΙΑ

      Delete
  38. https://youtu.be/V1axWpkZ0Eg?feature=shared

    ReplyDelete
  39. "Κ. Αντωνάκης: O Γεραπετρίτης είναι μέλος της Μασονικής Στοάς των Αδελφών Μουσουλμάνων"
    https://theflagreport.com/k-antonakis-o-gerapetritis-einai-melos-tis-masonikis-stoas-ton-adelfon-mousoulmanon/

    ReplyDelete
  40. https://keravnos4.wordpress.com/2023/12/10/%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf/

    Βλάχος

    ReplyDelete
  41. Το 47% των μαθητών από την Ελλάδα κατατάχθηκαν στη χαμηλότερη κατηγορία βαθμολογίας που υπάρχει στα μαθηματικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις απλούστερες καταστάσεις με μαθηματικούς όρους.
    Σχεδόν οι μισοί 15χρονοι μαθητές στην Ελλάδα αποδεικνύεται ότι είναι ανίκανοι να κάνουν απλά πράγματα και να λύσουν απλά αριθμητικά προβλήματα της καθημερινότητας. Όπως είναι για παράδειγμα η μετατροπή ποσών από το ένα νόμισμα σε άλλο και η σύγκριση ομοειδών μεγεθών που παρουσιάζονται με διαφορετικό τρόπο. Απέτυχαν να βρουν το ετήσιο κόστος συντήρησης ενός αυτοκινήτου, όταν στα δεδομένα του προβλήματος υπήρχε ο αριθμός χιλιομέτρων που θα καλυφθεί, η τιμή του καυσίμου ανά χιλιόμετρο και το ετήσιο κόστος του service. Επιπλέον, σε άλλα ερωτήματα απέτυχαν να βρουν ποσοστά, μέσους όρους ή ακόμα και να υπολογίσουν αποστάσεις.
    Αν στο προαναφερθέν ποσοστό συνυπολογίσουμε και το 37% των μαθητών που αδυνατούν να εξηγήσουν, να ερμηνεύσουν ή να σχολιάσουν απλά φυσικά ή χημικά φαινόμενα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή στην καθημερινή ζωή μας, τότε τα πράγματα αποκτούν εφιαλτικές διαστάσεις.
    Τέλος, το 38% δεν μπορεί να διαβάσει ένα κείμενο, να κατανοήσει το κεντρικό του νόημα, να εξάγει συμπεράσματα και πληροφορίες και να εξηγήσει τι είναι αυτό που διάβασε και τι κατάλαβε μέσα από το κείμενο. Και τα κείμενα τα οποία κλήθηκαν να διαβάσουν οι μαθητές, δεν αφορούσαν τίποτα περισσότερο από κείμενα της καθημερινής ζωής.

    https://www.liberal.gr/politiki/poio-einai-mellon-mias-imieggrammatis-kai-gerasmenis-horas

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ

      "Νεκτάριος Λεμονίδης για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αν τη φλερτάρει κάποιος θα του σπάσω τα μούτρα – Είμαι παραδοσιακός»
      «Δεν θέλω καμία άλλη - Αυτή η γυναίκα με έχει τρελάνει»"

      ΔΥΟ ΓΟΡΙΛΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ
      ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΕ.
      ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΕΓΓΥΗΣΗ!

      Delete
    2. "Αν τη φλερτάρει κάποιος θα του σπάσω τα μούτρα"

      ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΒΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ;

      Delete
    3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΓΟΡΙΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ!

      "«Βεβαίως και θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε» είπε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης."
      https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/nektarios-lemonidis-gia-elizampeth-eletsi-an-ti-flertarei-kapoios-tha-tou-spaso-ta-moutra-eimai-paradosiakos/

      Delete
  42. "Στο Πεκίνο έχουν φτιάξει τρισδιάστατα διαδραστικά κινούμενα σχέδια του αρχαίου ελληνικού μας πολιτισμού σε ένα εμπορικό κέντρο…"
    https://greeknewsondemand.com/2023/12/11/%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%bf-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%ce%be%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΟΥΝΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΟΜΑΡ (ΟΜΗΡΟΣ) ΗΤΑΝ ΟΥΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ.
      ΕΔΩ ΤΑ ΤΟΥΡΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΒΟΨΩΛΟΧΥΣΙΑ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ;

      Delete
  43. "Όλοι μιλάνε για το τρανσοφοβικό σκίτσο του Αρκά"
    https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/o-arkas-eftase-neo-pato-me-transofoviko-skitso/

    ReplyDelete
  44. "Σ.Μουτίδου: «Ένα παιδί δεν πρόκειται να γίνει ομοφυλόφιλο, αν αντί για καράτε πάει χορό»
    «Δεν θα γίνει ομοφυλόφιλος αν του μάθεις την ενσυναίσθηση» "
    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/s-moutidou-ena-paidi-den-prokeitai-na-ginei-omofylofilo-an-anti-gia-karate-paei-xoro/

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ Η ΕΓΓΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ.
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    https://www.youtube.com/watch?v=HLmLag7iehI

    ReplyDelete
  45. " Σύρος έκανε μήνυση και ζητούσε 500.000 ευρώ γιατί προσπάθησε να μπει στην Ελλάδα παράνομα και απέτυχε!
    Τι γράφει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/syros-ekane-minysi-kai-zitouse-500-000-eyro-giati-prospathise-na-mpei-stin-ellada-paranoma-kai-apetyxe/

    Ο Σύρος παραστρατιωτικός Τουρκόφωνος εισβολέας θα έπρεπε να ήταν στον πάτο του Αιγαίου.
    Έτσι δεν θα υπήρχε ούτε παράνομη είσοδος και ούτε μήνυση

    ReplyDelete
  46. "«Πάρτι όχι για λευκούς»! Σάλος με την δήμαρχο της Βοστώνης! Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη
    Αυξάνονται τα φαινόμενα φυλετικού ρατσισμού...

    Ένα email που στάλθηκε κατά λάθος σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Βοστώνης της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ εκ μέρους της Ασιατικής Δημοκρατικής Δημάρχου της πόλης Μισέλ Γου αποκάλυψε ότι διοργανώνει ένα γιορτινό πάρτι αυστηρά για έγχρωμους αξιωματούχους."
    https://www.el.gr/diethni/parti-ochi-gia-leykoys-salos-me-tin-di/
    https://twitter.com/libsoftiktok/status/1734942085344882822

    ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ.
    ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.
    Η ΝΕΑ ΛΟΥΓΚΡΟΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΔΥΣΗ!

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ 7-9 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΖΩΝΩΝ/ΣΦΑΙΡΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΗΣ.
    ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ.
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Σ' ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.
    Η ΝΕΑ ΣΑΣ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ/ΚΛΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ BRICS.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ Τ' ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ReplyDelete
    Replies

    1. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΣΑΣ (Α)ΤΑΞΗ(ΑΣ) ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ:

      - "MADE IN CHINA AND ASSEMBLED IN PAKISTAN"
      https://twitter.com/InsaneRealitys/status/1735075878424764591

      - "ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ"
      https://www.bitchute.com/embed/tCs6BnJiTXNj/
      (προφανώς είναι στην Νορβηγία. Η μογγολοκινέζα είναι από το Αφγανιστάν και τους χτυπάει όλους. Προσέξτε όλους τους ηλίθιους λευκούς που προσπαθούν να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα της και να την προστατέψουν, πόσες σφαλιάρες τρώνε στο τέλος απ'αυτήν. Ο μόνος που φέρθηκε ανάλογα και αποτελεσματικά ήταν ο μαύρος γορίλας που εφαρμόζει τους βιολογικούς νόμους της ζούγκλας μ' απανωτά "μπουκέτα" και καταφέρνει να την κάνει ήσυχη σα πουλάκι για λίγο. Το έχουμε ξαναγράψει:
      "οι Δυτικές αυρότητες και ευγένεια θεωρούνται αδυναμία προς εκμετάλλευση, από τους λαθρομπαμπουίνους. Καταννοούν και συμμορφώνονται μόνο στον κανόνα του ισχυρού.")

      - "Αλλοδαποί εισέβαλαν σε Γυμνάσιο στην Κυψέλη για να κακοποιήσουν σεξουαλικά 12χρονη! – Κτύπησαν με ρόπαλο μαθητή (upd)
      Οι τρεις δράστες είναι από την Αίγυπτο και μένουν σε δομή για ασυνόδευτα ανήλικα"
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/kypseli-mathites-lykeiou-pigan-se-proaylio-gymnasiou-kai-thopeysan-12xroni/

      - «Αριστεριστές στρέφονται ο ένας κατά του άλλου»: Δείτε τι περίεργο συνέβη στη Βρετανία, vid

      Στην μία περίπτωση κατέβασαν μία σημαία LGBTQ που «ανέβηκε» σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης και στην άλλη επιτέθηκαν σε πολίτη που κρατούσε σημαία η οποία είχε πάνω της τον Σταυρό του Αγίου Γεωργίου:

      "Οι Άραβες όταν αντικρύζουν ''αντίπαλες'' σημαίες"
      https://www.bitchute.com/video/EHhPwdF3oK59/
      https://www.el.gr/diethni/kosmos/aristeristes-strefontai-o-enas-kata/
      (Δεν υπάρχουν κομμούνια φιλοισλαμιστές. Η θρησκεία και ειδικά το Ισλάμ ειναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Κομμουνισμού. Εαν δεν είναι μουσλίμια πράκτορες, τότε είναι απλώς πανηλίθια πρόβατα που ταυτίζουν Ισλάμ μ' Αριστερά)

      Delete
  47. "Εξέγερση των ΜΑΤ: Αρνήθηκαν να περιφρουρήσουν αγώνα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας
    Οι αστυνομικές δυνάμεις υποστηρίζουν ότι θα μεταβούν μόνο αν σημειωθούν επεισόδια"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/ektakto-pente-dimoiries-ton-mat-arnountai-na-pane-sti-leoforo-gia-to-mats-tou-panathinaikou/

    όντως επικίνδυνα τα χουλιγκάνια
    σε λίγο θα εχει διαδηλωσεις για το αιγαιο, και τα πραγματα θα ναι πιο ευκολα με τους φασιστες νατιβιστες, οποτε μπορειτε να τους λιωσετε στο ξυλο μ' ασφαλεια οπως στις Πρεσπες

    ReplyDelete
  48. https://antepithesi.gr/2023/12/xrysh-aygh-torino.html/

    ReplyDelete
  49. Ελληνικές ΜμΕ: πραγματικότητα και προπαγάνδα
    https://www.capital.gr/arthra/3755933/ellinikes-mme-pragmatikotita-kai-propaganda/

    ReplyDelete
  50. " Βουλευτής στην Ουκρανία έριξε χειροβομβίδες (!!!) σε τοπικό συμβούλιο (βίντεο)
    Τραυματίστηκαν 26 άνθρωποι"
    https://twitter.com/clashreport/status/1735613303278157919
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/vouleytis-stin-oukrania-erikse-xeirovomvides-se-topiko-symvoulio-vinteo/

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΗΔΩΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ....

    ReplyDelete
  51. "«Ιερός πόλεμος»: Κάλεσμα ΣΟΚ στους απανταχού μουσουλμάνους Αμερικής και Ευρώπης, vid
    Υπαρκτός κίνδυνος και για την Ελλάδα

    Σε μια σειρά πρόσφατων αμφιλεγόμενων βίντεο, ο διαβόητος ισλαμιστής λόγιος του Μίσιγκαν Ahmad Musa Jibril έχει προκαλέσει διαμάχες για άλλη μια φορά!

    Σε ένα βίντεο με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου 2023, ο Τζιμπρίλ κήρυξε κατηγορηματικά την Τζιχάντ ως «ιερό πόλεμο» στο Ισλάμ, αμφισβητώντας τις ερμηνείες μετριοπαθών ισλαμιστών μελετητών!

    Κατηγόρησε τους Αμερικανούς ότι δημιούργησαν μια εκδοχή του Ισλάμ προσαρμοσμένη στα δυτικά συμφέροντα, επικρίνοντας σφοδρά όσους αρνούνται την έννοια του ιερού πολέμου στο Ισλάμ.

    Στο ισλαμικό κήρυγμά του, ο Τζιμπρίλ τόνισε την ανάγκη οι μουσουλμάνοι, ιδιαίτερα στη Δύση, να εντείνουν τις συζητήσεις για την Τζιχάντ.

    Κάλεσε τις μουσουλμάνες μητέρες να εμφυσήσουν την αγάπη της Τζιχάντ και την φιλοδοξία του μαρτυρίου στα βρέφη τους.

    Το μήνυμά του ήταν σαφές: Η Τζιχάντ πρέπει να είναι ένας εξέχων όρος στο λεξιλόγιο των μουσουλμάνων, ιδιαίτερα των νέων, στις καθημερινές τους συνομιλίες, στις αλληλεπιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις θρησκευτικές συγκεντρώσεις.

    Με μία φράση καλεί ανοιχτά σε ένοπλο ξεσηκωμό των απανταχού μουσουλμάνων σε Αμερική και Ευρώπη! Και πόσοι θα παίζουν τα βίντεο του σε τζαμιά ανά την Ευρώπη γιατί όχι και στην Ελλάδα!!!"
    https://www.bitchute.com/embed/9FAhjMd446a8/
    https://www.el.gr/thriskia/ieros-polemos-kalesma-sok-stoys-apa/

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ReplyDelete
  52. https://m.youtube.com/watch?v=GW4xizLdg30

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  53. "DAILY CALLER OBTAINED - EXCLUSIVE: Dem Senate Staffer Caught Filming Sex Tape In Senate Hearing Room"
    https://rumble.com/v41gxp1-daily-caller-obtained-exclusive-dem-senate-staffer-caught-filming-sex-tape-.html

    ΝΕΟΣΥΡΙΖΑ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ JUSUF PRIDE ΣΤΟ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑΣ;
    Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΡΩΣΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ Μ' ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

    ReplyDelete
  54. " Η Ν.Μπακογιάννη απαντά στον Α.Σαμαρά: «Μπορούμε να νομιμοποιήσουμε τους αλλοδαπούς»
    Δηλώνει και υπέρ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια"
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/n-mpakogianni-gia-osous-antidroun-stin-tropologia-d-kairidi-epixeirimata-pou-sterountai-anagnorisis-tis-pragmatikotitas/

    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΜΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ HOMOS KAI ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΜΑΥΡΑΚΙΑ, ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ, ΤΣΕΤΣΕΝΑΚΙΑ, ΣΕΝΓΑΛΑΚΙΑ, ΥΕΜΕΝΑΚΙΑ, ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

    ReplyDelete
  55. " Ζ.Μαζαρί για σεξουαλική αγωγή: «Είναι αστείο που το προφυλακτικό δεν διδάσκεται στο σχολείο»
    «Στα δυο μου παιδιά μαθαίνουμε την σεξουαλικότητα τους, εγώ και ο πατέρας τους»"
    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/z-mazari-gia-seksoualiki-agogi-einai-asteio-pou-to-profylaktiko-den-didasketai-sto-sxoleio/

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΟΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ CLUB, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΣΟΥΝ (ΟΠΩΣ KANOYN ΣTO HB) ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ Η' ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.

    ReplyDelete
  56. "ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ"

    "Ο κ. Τρασιας Χρηστος, Διευθυντης της Παιδιατρικης Κλινικης ΓΝ Αργους καταγγελει ΕΠΩΝΥΜΑ οτι σε 6 χρονια του ζητηθηκε απο 1302 μητερες ΠΛΑΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ωστε να κατηγορησουν τον πατερα και να τον αποξενωσουν! Μιλαμε ⬇️"
    https://twitter.com/ek_tou_kanapeos/status/1735565751266771392
    https://pbs.twimg.com/media/GBX32IvXoAAiTvg?format=jpg&name=small

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ 1302 ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΙΟΥΣΠΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ Χ-ΣΥΖΥΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΤΡΩΝ!
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΟΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝΕ.

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΑ" ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΟΓΟΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ (ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ) ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ:

    - "Το γνωστό ως “Rotherham sex scandal” αφορούσε τον ΒΙΑΣΜΟ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ, ΕΚΒΙΑΣΜΟ και την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ εκμετάλλευση 1510 παιδιών, ηλικίας 11-19, βρετανικής καταγωγής ΛΕΥΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΨΝ και ΑΓΟΡΙΩΝ από μια συμμορία 110 μελών εκ των οποίων τα 88 ήταν Μουσουλμάνοι Ασιατικής καταγωγής (κυρίως από το Πακιστάν, και ορισμένοι από το Αφγανιστάν)"
    ...
    "Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα ανάλογες συμμορίες βιαστών με άνδρες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, ασιατικής καταγωγής και θύματα ΛΕΥΚΑ κορίτσια βρετανίδες, υπήρχαν στις πόλεις Rochdale του Manchester, Oxford, Bristol, Newcastle, Aylesbury, Telford, Peterborough και Bradford και δρούσαν ανενόχλητες για πολλά χρόνια διότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δίσταζε να πραγματοποιήσει έρευνες ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ*…"
    https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?t=25365

    - "Sex and the streets: the open secret of sexual abuse among Pakistan's two million street children "
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34774081/

    - "Rotherham child sexual exploitation scandal"
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

    - "Preying On Young Boys | Pakistan's Hidden Predators (Full Documentary)"
    https://www.youtube.com/watch?v=NMp2wm0VMUs

    - "BACHA BAZI"
    https://ok.ru/video/1048218766008
    https://ok.ru/video/4378985788

    ReplyDelete
  57. "Ο.Σολτς: «Αν καταρρεύσει η Ουκρανία και οι Ρώσοι προελάσουν θα κηρύξουμε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Γερμανία»!
    Φοβούνται την επέλαση προς το Βερολίνο των Ρώσων και επανάληψη του 1945"
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/mexri-to-kalokairi-i-ouo-solts-an-katarreysei-i-oukrania-kai-oi-rosoi-proelasoun-tha-kiryksoume-katastasi-ektaktis-anagkis-stin-germaniakrania-tha-exei-ittithei-leei-dimosiografos-tou-cn/

    ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ "ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ" ΣΑΣ ΛΟΑΤΚΙ+, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΝΣΩΜΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΕΡΓΗΔΕΣ!
    ΠΟΣΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ;;;;

    ReplyDelete
  58. "Οι αδιανόητες για Κυβέρνηση κράτους νομοθετικές ενέργειες της Ελλάδας και του Καιρίδη ήδη έχουν προκαλέσει τους πανηγυρισμούς των Πακιστανών. Των Λ@θραίων δηλαδή που επισήμως έρχονται από μία χώρα σύμμαχο με τους Τούρκους. Το τι γίνεται στο Διαδίκτυο δεν περιγράφεται, όπως μεταδίδει το directus.gr:"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%97%ce%93%ce%a5%ce%a1%ce%99%ce%96%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%9f%ce%99-%ce%a0%ce%91%ce%9a%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%99-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91/

    "Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΣΩΚΟΥΝΗΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ! “ΛΥΘΗΚΑΝ” ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜ@ΛΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ GAY ΚΑΙ ΤΩΝ “ΝΟΜΙΜΩΝ” Λ@ΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ"
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f-%ce%93%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9b%ce%9f%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%9f-%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a9%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9d%ce%97%ce%a3-%ce%a4%ce%a1%ce%95%ce%a7%ce%9f%ce%a5/

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Κ.Βελόπουλος: «Για έναν συγκεκριμένο ολιγάρχη, τον Λάτση, νομιμοποιούν τους παράνομους μετανάστες» (βίντεο)
      Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης"
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/k-velopoulos-gia-ayton-ton-oligarxi-nomimopoioun-tous-paranomous-metanastes-vinteo/

      ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
      ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΡΑΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
      ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΧΩΡΟ.
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ;
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ Μ' ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ, κα;
      Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Τ' ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.
      ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ/ΚΑΤΑΡ.
      ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!

      Delete
  59. https://m.youtube.com/watch?v=dV0-Cho26IY

    ΣΤΕΝΤΩΡ

    ReplyDelete
  60. Η ακρίβεια σαρώνει σε ΕΕ και Ελλάδα. Γενεσιουργός αιτία της ακρίβειας είναι οι ακραίες πράσινες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πρόκειται για πράσινη ακρίβεια. Επειδή όμως οτιδήποτε κάνει ο άνθρωπος εμπεριέχει την έννοια της ισορροπίας την οποία είτε τη σέβεται είτε την παραβιάζει, η περίπτωση αυτή δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Και δυστυχώς για κάθε ιδεοληπτικό, η φύση διορθώνει την παραβίαση της ισορροπίας, με τρόπο ανάλογο της παραβίασης…

    https://www.defence-point.gr/news/quot-oikologoi-quot-kata-elladas-gia-ydrogonanthrakes-paizoyn-to-paignio-toyrkias

    ReplyDelete
  61. Επίσημη καταγγελία εναντίον της Ελλάδας για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων υπέβαλαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις.
    https://www.kathimerini.gr/society/562786708/kataggelia-kata-tis-elladas-gia-tis-exoryxeis-petrelaioy/

    ReplyDelete